bilokan
2nd August 2006, 19:32
Herkese merhaba,
Şu anda kasım kpds sınavına hazırlanıyorum,ingilizce konuşma ve anlama yönünden seviyemi yükseltmem gerekiyor,kpds sınavına hazırlandığım esnada konuşma amaçlı bir kursa kayıt olmam sizce olumsuz olurmu?kursa sınavdan sonramı gitmeliyim?Teşekkürler
Fatih Hoca
2nd August 2006, 19:37
Herkese merhaba,
Şu anda kasım kpds sınavına hazırlanıyorum,ingilizce konuşma ve anlama yönünden seviyemi yükseltmem gerekiyor,kpds sınavına hazırlandığım esnada konuşma amaçlı bir kursa kayıt olmam sizce olumsuz olurmu?kursa sınavdan sonramı gitmeliyim?Teşekkürler
Sevgili bilokan,
Önünde kasım KPDS için 3 aylık kısa bir süre var. Bu kısacık sürede elinde sihirli değnek olmayan hiçbir kurs senin speaking sorununu halledemez.Artı yine hiçbir dersane listening konusunda bu kısa sürede sıkıntılarını gideremez. Bu durmda eğer zamanın varsa oturup KPDS nin bizzat kendisine çalışsan ve diğer sorunları sonraya bıraksan daha hoş olmaz mı? Tüm sorunları birden halletmeye çalışırsan hiçbir sorunu halledemezsin ... Başarılar!
MehmetMamger
2nd August 2006, 19:59
Herkese merhaba,
Sevgili Bilokan,
Bizim eski Bilokan iseniz, konuşma işine girin. Belki de tıkanıp kaldığınız nokta orasıdır. :)
Fatih Hoca
2nd August 2006, 20:10
Speaking konusunda Türkiye de kaç yerde adamakıllı bir kurs verilebiliyor mamger hocam..piyasayı bilmiyor olmana ihtimal vermiyorum.
MehmetMamger
2nd August 2006, 20:26
Speaking konusunda Türkiye de kaç yerde adamakıllı bir kurs verilebiliyor mamger hocam..piyasayı bilmiyor olmana ihtimal vermiyorum.
Ben zaten konuşma işine girin dedim, kursuna gidin değil. O kurslarda napılır bilmem. :) E biz sıkışınca "Hi Man" yapıp dalıyoruz Amerikalılara, herkeste bu şans yok.
Ama sadece sınava çalışmakla dil körelir diye de inanıyorum. Kişi en azından kulağını sağlam tutmaya falan çalışmalı. Duy, konuş, oku ve sonra yaz. Natural order bu değil miydi?:)