murat25
15th August 2007, 20:45
DAHA ÖNCE RUSÇA KONUSUNDA YARARLI DİYEBİLECEĞİM BAZI SİTELERİN ADRESLERİNİ VERMİŞTİM.AMACIM DİL ÖĞRENMEK İSTEYENLERE BİR KAYNAK YARATMAKTIR.BU KEZDE BAZI İNGİLİZCE SİTELERİN ADRESLERİNİ VERECEĞİM.UMARIM HEM SİTEYE DİL KONUSUNDA ÖĞRENME AZMİNDE OLANLARA YARDIMCI OLMUŞUMDUR.YARDIMCI OLDYSAMDA NE MUTLU.1.)www.limasollunaci.com-ingilizce gramer dersleri
2.)www.e-ingilizce.com-ücretsiz ing dersleri
3.)www.ingilizce.in-ing gramer dersleri
4.)www.fono.com.tr
5.)www.ingilizce.com
6.)www.ingilizce.tk
7.)www.dersing.com
8.)www.ingilizce.com
9.)www.bedavaingilizcedersi.com
10.)www.recturkey.com-sitenin online ders bölümüne kayıt olduğunuz taktirde mail adresine her hafta ders konuları gönderilmekte.
11.)www.languageguide.org-sitede ing gramer dersleri hepsi anlaşılır bir anlatımla sunuluyor.üstelik mavi renkteki ing kelime veya cümlenin üstüne geldiğinizde size sesli telafuz ederek iyi bir kaynak yaratmış oluyor.şimdilik bildiğim siteler bunlar.bu adresleri sitede reklam amacı ile değil hem siteye hemde kullanıcı arkadaşlara yardımcı olmak için veriyorum.çünkü bazı siteler bu tür şeyleri reklam olarak algılıyor.ŞİMDİDEN HEM SİTEYE HEMDE KULLANICI ARKADAŞLARA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYOR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
2.)www.e-ingilizce.com-ücretsiz ing dersleri
3.)www.ingilizce.in-ing gramer dersleri
4.)www.fono.com.tr
5.)www.ingilizce.com
6.)www.ingilizce.tk
7.)www.dersing.com
8.)www.ingilizce.com
9.)www.bedavaingilizcedersi.com
10.)www.recturkey.com-sitenin online ders bölümüne kayıt olduğunuz taktirde mail adresine her hafta ders konuları gönderilmekte.
11.)www.languageguide.org-sitede ing gramer dersleri hepsi anlaşılır bir anlatımla sunuluyor.üstelik mavi renkteki ing kelime veya cümlenin üstüne geldiğinizde size sesli telafuz ederek iyi bir kaynak yaratmış oluyor.şimdilik bildiğim siteler bunlar.bu adresleri sitede reklam amacı ile değil hem siteye hemde kullanıcı arkadaşlara yardımcı olmak için veriyorum.çünkü bazı siteler bu tür şeyleri reklam olarak algılıyor.ŞİMDİDEN HEM SİTEYE HEMDE KULLANICI ARKADAŞLARA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYOR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.