Tam Sürüm Bilgini Göster : kpds yada kpss ingilizce kaynak yardım lazım
beelzebull 12th August 2007, 15:36 arkadaşlar kpds ve kpss ingilizce için kaynak arayışı içindeyim;burdaki değerli hocalarımın ve arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım war;
şu kaynaklardan hangisini çalışsam iyi olur
A Systematic Approach to KPDS & ÜDS --cesur öztürk
FUNDEMENTALS OF ACADEMIC ENGLISH - GRAMER KİTABI---cesur öztürk.
yardımlarınızı bekliyorum
Tercan Değerli 12th August 2007, 15:39 onlar hakkında bir bilgim yokda kelime olarak Nevzat Kalay-Academiz Vocabulary kitabı var tavsıye ederim
beelzebull 12th August 2007, 15:45 teşekkürler, başka tavsiyesi olan yok mu peki.acele yardım lazım...gidip alacağım hemen:eek:
beelzebull 12th August 2007, 15:50 yardım yaw
Metal 12th August 2007, 18:40 Eğer seviyeniz Kpds için 50 veya daha üzerinde ise sözünü ettiğiniz 2 kitapta çok yararlı olur.:)
beelzebull 12th August 2007, 20:03 teşekkürler
Be Inspire 1st September 2007, 15:06 suat gürcan rıdvan gürbüz test your kpds
tavsiye ederim. ilk 150 sayfada dil bilgisini cok iyi anlatıyor daha sonra açıklamalı kpds soruları var geçmiş yılların
kartal07 12th October 2007, 18:11 arkadaslar,
kpds'den 50 almam lazım.çalışmadan girdiklerimde 33-38 arası aldım.
hangi kaynaklardan ve hangi taktikle hazırlanmalıyım.
kelime haznem cok ta kuvvetli degil.
sagolun.
Metal 12th October 2007, 18:15 kasım sınavına mı gireceksiniz ?
kartal07 12th October 2007, 18:28 kasıma da girecegim.istedigim sonucu alana kadar açıkçası
kartal07 12th October 2007, 19:45 yardım yokmu!.
vahim durumdamıyım:smiley9:
Miss 12th October 2007, 19:49 ben bilmem hangisi iyi ama bende çok güzel kpds program var istersen onu sana yollayabilrim... kolay gelsin
kartal07 12th October 2007, 19:51 ben bilmem hangisi iyi ama bende çok güzel kpds program var istersen onu sana yollayabilrim... kolay gelsin
sevinirim.kac aldiniz ve nasil hazirlandiniz
imt_gozde 12th October 2007, 19:58 arkadaşlar kpds ve kpss ingilizce için kaynak arayışı içindeyim;burdaki değerli hocalarımın ve arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım war;
şu kaynaklardan hangisini çalışsam iyi olur
A Systematic Approach to KPDS & ÜDS --cesur öztürk
FUNDEMENTALS OF ACADEMIC ENGLISH - GRAMER KİTABI---cesur öztürk.
yardımlarınızı bekliyorum
fundamentals of academic english kitabıyla ydsye hazırlandım süper bi kaynak.türkçe açıklamalı gramer konularını içeriyo.ayrıca baya da kelime öğretiyo.ama paragraf çalışmaları da yapmanız ve kelime dağarcığınızı zenginleştirmeniz açısından ek olarak aynı yazarın building skills adlı kitabını da şiddetle tavsiye ederim başarılar.
Miss 12th October 2007, 20:00 sevinirim.kac aldiniz ve nasil hazirlandiniz
ben hiç hazırlanmadan girdim rahatsızlığım nedenyle 60 alabildim bu sene mayısa hazırlanıyorum elimde kaynak kitaplarım var onlardan hazırlanıyorum insallah 80 alabiliirm bu sefer artı bende A Systematic Approach to KPDS & ÜDS --cesur öztürk var çok memnunum tavsiye derim ama hocalrm daha iyi bilirler istersen onların cevaplarını bekle
Metal 12th October 2007, 21:18 seviyeniz 40 cıvarı... Kasım sınavı için gramer bilginizi daha ileri götürmeniz zor ama son 3 KPDS sınavını kelimeleri ile birlikte çok iyi çalışıp cümle yapılarını analiz ederseniz, 50 almanız mümkün olabilir.Başarılar dilerim.:)
kartal07 12th October 2007, 22:00 seviyeniz 40 cıvarı... Kasım sınavı için gramer bilginizi daha ileri götürmeniz zor ama son 3 KPDS sınavını kelimeleri ile birlikte çok iyi çalışıp cümle yapılarını analiz ederseniz, 50 almanız mümkün olabilir.Başarılar dilerim.:)
grammer bilgim çok kötü değil aslinda.
neredeyse hiç cikmis soru cözmemistim.
son 3 sinavi tamam .
bir de "ingilizce sinav teknikleri" diye bir kaynağa rastladim www.kpds.org da faydali olur mu?
Metal 12th October 2007, 22:08 grammer bilgim çok kötü değil aslinda.
neredeyse hiç cikmis soru cözmemistim.
son 3 sinavi tamam .
bir de "ingilizce sinav teknikleri" diye bir kaynağa rastladim www.kpds.org da faydali olur mu?
aslında direk kaynak ismi vermek istemiyoruz ama ben size gerçek KPDS sorularına çalışarak sınava hazırlanmanızı öneririm.:)
sharampol 12th October 2007, 23:19 miss angel bahsettiğin program nasıl bir şeydir?
Miss 12th October 2007, 23:26 miss angel bahsettiğin program nasıl bir şeydir?
hımm nasıl tarif etsem bilmiyorum açıyorum önüme kelime testleri çıkıyor paragraf yada her türli grammer soruları var seçenekleri tıklıyorum ama testlere bşladınız mı sonuda kadar gitmeniz gerekiyor güzel soruları var sonra bitince cevapları karşılaştırıyor güzel bir program :)
Ckiyak 16th October 2007, 14:03 Ben FUNDEMENTALS OF ACADEMIC ENGLISH - Cesur Öztürk kullanıyorum. sana da şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel hazırlanmış. Sindire sindire çalışmak lazım...
the_hulya 16th October 2007, 17:27 valla bende KPDS için hazırlanıyorum,cesur öztürk ün A SYSTEMATİC APPROACH u aldım ve gayet güzel bi kitap ondan hazırlanıyorum...soru tiplerini baya güzel açıklıyor,yarısıda deneme sınavı zaten.
MehmetMamger 26th October 2007, 00:41 Biz kaynak ismi vermiyoruz yönetim olarak ama çıkmış sorular zaten sitemizde, hem de gerçek sınav formatında mevcut. Bunlardan denem çözmeden sınava girmemek lazım. Onun dışında açıklamalı cevap anahtarı içeren bir kitap çoğu soru örneği için ufkunuzu açacaktır. Ve tabii ki belli bir kelime haznesine ulaşmadan bu sınavdan ciddi bir not beklememeli.
kartal07 26th October 2007, 10:21 mehmet hocam,
cok tesekkur ederim
Alkış
Neden555 26th October 2007, 10:35 FUNDEMENTALS OF ACADEMIC ENGLISH - Cesur Öztürk bu kitapda bir soruda 10 konyu düşünmeniz gerekebiliyor zor bir kitap bence ama kısa zamanda hangi konuların üzerinde durmak gerektiğini bulmak için sondaki testlerden 2 tanesini çözüp yanlışlarınıza göre durmanız gerekir mesela ben nounclouse üzerinde durmam gerektiğini farkettim....
KorayKaptan 27th October 2007, 00:53 Ben Building skills ve Kpds practice testi tercih ettim,Cesur Öztürkten.Faydalı olacağını düşünüyorum.
spyder 11th December 2007, 01:49 yahu hocam ben çalışmadan 60 alıyom.bak bence sen en iyisi bir kpds kursuna yazıl.eğer seviyen 30-35 ise o yazdığın kitaplardan hiç bişey anlayamazsın.onlar direk kpds de daha ii not almak için.aksi halde zor.yada son tavsiye.konuları aşağı yukarı biliyorsan sadece ama sadece test çöz sonuç önemli değil.inan çok şey öğreneceksin
Omarhoca 11th December 2007, 02:34 yahu hocam ben çalışmadan 60 alıyom.bak bence sen en iyisi bir kpds kursuna yazıl.eğer seviyen 30-35 ise o yazdığın kitaplardan hiç bişey anlayamazsın.onlar direk kpds de daha ii not almak için.aksi halde zor.yada son tavsiye.konuları aşağı yukarı biliyorsan sadece ama sadece test çöz sonuç önemli değil.inan çok şey öğreneceksin
kaynak önermek o kadar zor ki..
MehmetMamger 11th December 2007, 03:13 ŞURADA (http://www.dilforum.com/forum/showthread.php?t=19796) biraz bilgi bulabilirsiniz.
|