Tam Sürüm Bilgini Göster : İngilizce chat için güzel sitee??

betll
12th August 2007, 02:19
Merhabalar.Bana ingilizce konuşabileceğim güzel bi site önerebilir misiniz?Hatta birsürü önerebilirmisiniz?:)yabancı veya bir türk sitesi olabilir.Şimdiden teşekkürler..

Ruthless
12th August 2007, 02:23
Ben yahoo messenger den yapıyorum .

buradan download edebilirsin:

http://messenger.yahoo.com/webmessengerpromo.php

wReTcHeD
12th August 2007, 02:48
www.interpals.net e giriyodum geçen yaşadığım olay yüzünden soğudum...
siteye girdim im alp from Turkiye(turkey yazmayı sevmiyorum) filan yazdım ordan biri müslüman olduğmdan dolayı dediki
"hide your kids" yani terörist muamelesi yaptı.bana bi tane silah ayarla vs diyo.peygamberimize küfür ediyo iftira atıyo.dinime laf ediyo.bende soğudum.
çok bilindik chat.ingilizce.tk var ama oranında tadı kalmadı.ingilizce bilmeyenler toplanıyo..:D

LostSouL
12th August 2007, 03:06
http://www.sultaniye.net/ingilizce_chat.htm aralarında turk yok yalnız :) ingiltereye ait bır chat odası ezık duruma dusmeyın sakın bakın ben :)

biraz gec baglanabılır ınternetınızın hızına baglı

Muttalipisidan
12th August 2007, 10:39
www.facebook.com www.everykindofpeople.com www.englishclub.com

SLH08
12th August 2007, 11:32
Bende bir dil okulunun internet sitesinin üyeliği var.Ben kullanmıyorum orada hergün canlı konuşma sınıfları oluyor.İstersen ve şifrem ve kullanıcı adımı bulabilirsem verebilirim...

Ruthless
12th August 2007, 11:39
Bende bir dil okulunun internet sitesinin üyeliği var.Ben kullanmıyorum orada hergün canlı konuşma sınıfları oluyor.İstersen ve şifrem ve kullanıcı adımı bulabilirsem verebilirim...

Sitenin adını bize de verebilir misin _?

PS:Referans istiyorlar mı ?_

SLH08
12th August 2007, 11:40
EF Dil Okulunun sitesi...Geçenlerde internette yarışma düzenlemişlerdi...Orda başarılı olanlara üyelik vermişlerdi...Birşey istemiyorlar

pelinagb
12th August 2007, 12:16
Amerika ingiltere ve canadalılarla chat yapılıyo www.sultaniye.net

betll
12th August 2007, 13:16

olabilir bulabilirsen..teşekkürler

Dilci19
12th August 2007, 13:51
Merhabalar.Bana ingilizce konuşabileceğim güzel bi site önerebilir misiniz?Hatta birsürü önerebilirmisiniz?:)yabancı veya bir türk sitesi olabilir.Şimdiden teşekkürler..

http://www.chat-avenue.com .. yabancıların sitesi türklerinde çok kullandıgı bir chat sitesi..

tiye_35
12th August 2007, 14:00
Ya arkadaşlar bu siteler böyle iyi hoş da giriyorsun mesela adam direk sana cam or s.x diye laf atıyor.Ben çok sinir oluyorum.Kaç defa adam gibi konuşmaya çalıştım ama bir türlü bana adam gibi insan denk gelmedi.He bir de kızlara mesaj atıyorsun diyelim (hani bu üstte saydığım sorunlar çıkmasın diye) onlar da ben de kızım diye cevap vermiyorlar iyi mi:D:D

Ama bir tane bulmuştum.Ermeni çıktı o da sen Türksün işte Müslümansın,siz bizi katlettiniz,siz nasıl insanlarsınız..falan da filan.Adama anlatmaya çalışıyorum bizim soykırımla işimiz olmaz diye adam anlamıyor.Siz ermenilerden nefret edersiniz diyor ya..Ve ben bu kadar olaydan sonra anladım ki İngilizce-chat zararlı birşey sinirlerime:D:D

wReTcHeD
12th August 2007, 14:02
Ya arkadaşlar bu siteler böyle iyi hoş da giriyorsun mesela adam direk sana cam or s.x diye laf atıyor.Ben çok sinir oluyorum.Kaç defa adam gibi konuşmaya çalıştım ama bir türlü bana adam gibi insan denk gelmedi.He bir de kızlara mesaj atıyorsun diyelim (hani bu üstte saydığım sorunlar çıkmasın diye) onlar da ben de kızım diye cevap vermiyorlar iyi mi:D:D

Ama bir tane bulmuştum.Ermeni çıktı o da sen Türksün işte Müslümansın,siz bizi katlettiniz,siz nasıl insanlarsınız..falan da filan.Adama anlatmaya çalışıyorum bizim soykırımla işimiz olmaz diye adam anlamıyor.Siz ermenilerden nefret edersiniz diyor ya..Ve ben bu kadar olaydan sonra anladım ki İngilizce-chat zararlı birşey sinirlerime:D:D

:D evet sinir bozucu yanları çok fazla...

Hubub
12th August 2007, 18:39
ya ben de böle tip sitelerde hacklenmekten korkuyorum :)