Tam Sürüm Bilgini Göster : okan yada istanbul üniversitesi muafiyet sınavları

bavyera
9th August 2007, 15:02
okan ve istanbul üniversitesi muafiyet sınavı hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim

fleetofree
9th September 2007, 17:25
ist. üni. hakkında bilgi verebilirim.eger filoloji ögrencisi degilsen sınav test biciminde oluyor sanırsam. ama filoloji ögrencisiysen sınav bölüm bölüm oluyor.yani söyle ki 5-6 bölümden olusuyor;open close,close test,vocabulary..tam olarak hatırlayamıyorum baska bölümlerde vardı. en son bölümde de essay yazman isteniyor.explaining essaye bir göz at.elinde kaynak yoksa google'a explaining essay techniques yazarsan bilgiye ulasabilirsin.bide kelime soruları cok zor oluyor,advanced kelimeler sormuslardı bize,hic görmedigim kelimeler görmüstüm:)ciddiyim:) o yüzden yapamazsan moralini bozma,bende hazırlık okudum:) dedigim gibi eger filoloji bölümüysen yani amerikan k.ve ed. veya ing.dili ve ed. isen hazırlık okumanı tavsiye ederim.atlayan arkadaslarım cok zorluk cektiler cünkü. umarım istedigin sekilde bilgi verebilmisimdir.okul hayatında basarılar dilerim.baska sorun olursa sorabilirsin.;)

silkyworld
15th September 2007, 18:39
ben de ist. üni amerikan kültürü ve edebiyatını kazandım bu sene ve 20 eylülde hazırlık atlama sınavına giricem,4 yıl önce michael vince in grammer kitabından alınmış sorular geçen senede böyle bi olay var mıydı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

serhatpusa
15th July 2008, 15:51
evet kesinlikle öyledir zaten hı hı

adn2tr
19th August 2008, 12:41
Hangi kitaptan çalışmak daha yararlı olur, geçmiş yıllara ait soru örnekleri olan varsa göndermesini rica ediyorum...

DmerveD
20th August 2008, 16:50
bende istanbul üni.deyim muafiyet sınavına giricem geçmiş yıllara ait soruları nereden bulabilirim veya soru örnekleri olan varsa göndermesini rica ediyorum şimdiden teşekkürler

aykun
21st August 2008, 17:19
arkadaşlar bnde istanbul akedeyim allah rızası için şu sınav soruları orneğik kimsede yok mu :smiley5:

filolog86
21st August 2008, 17:21
ben 2005te girmiştim sınava..sınav çok kolay da değil çok zor da değil ama ne yalan söyleyeyim ben bayğı zorlanmıştım..kompozisyon yazmam iyiydi ondan geçmişimdir muhakkak..sizler biraz writing yazım kurallarına biraz da gramere çalışın..başarılar..

slunicko
28th August 2008, 02:20
sanırım sınav elementary düzeyde

zeyyynep
7th September 2008, 21:46
bişey sorucam acil olarak cvp bekliyorum,, amerikan kültüründen hazırlık sınavına giricem 18 eylülde,, dilden girenler için puan barajı diğer bölümlerden girenlere göre daha mı yüksek tutuluyor,, birisinden duydum normal bölümler60 ile dilden girenler 80 ile geciyormus öylemi
acilllllllllllllllll