summerwine
9th August 2007, 13:40
arkadaslar izmir ekonomi unimversitesinin hazirlik atlama sinawi nasil? yardimci olun please
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : MUTERCIM TERCUMANLIK(izmir ekonomi) summerwine 9th August 2007, 13:40 arkadaslar izmir ekonomi unimversitesinin hazirlik atlama sinawi nasil? yardimci olun please bavyera 9th August 2007, 14:24 tabiki bende sınavın sample i mevcut ekte cevapları ıle yolluyorum sınavla ılgılı soracak bısıyın olursa yazarsın soruların oldugu dosyayı atamadım kotayı aşıyor maılını verırsen maılle yollamayı denıcem Ruthless 9th August 2007, 14:26 tabiki bende sınavın sample i mevcut ekte cevapları ıle yolluyorum sınavla ılgılı soracak bısıyın olursa yazarsın soruların oldugu dosyayı atamadım kotayı aşıyor maılını verırsen maılle yollamayı denıcem upload kotaya dahil değildir :confused: summerwine 9th August 2007, 14:32 E-postanı yazma cok tesekkur ederim BBTÜRKAY 9th August 2007, 15:00 Arkadaşlar açıktan e-posta adreslerinizi yazmayın tehlikeli sonuçları olur.... bavyera 9th August 2007, 15:01 bende katılıyorum hocama |