Tam Sürüm Bilgini Göster : Matematik Dersi

dilkOnur
4th August 2007, 18:36
selam daha matematik çalışmaya hiç başlamadım((çok geç kaldım değil mi:()) pazartesi hemen başlıcam ama diğer dersleri de aksatmak istemiyorum amtematiğe günde ne kadar çalışmalı nasıl çalışmalıyım.Eğer kitap önerirseniz sevinirim

Muttalipisidan
4th August 2007, 18:38
sözel derslerde bir eksiğin yoksa onlara çalıştığın süreyi azaltıp matematiğe ağırlık verebilirsin çünkü matematik sosyalden daha fazla rol oynuyor diyebilirim

Aymaz
4th August 2007, 19:59
selam daha matematik çalışmaya hiç başlamadım((çok geç kaldım değil mi:()) pazartesi hemen başlıcam ama diğer dersleri de aksatmak istemiyorum amtematiğe günde ne kadar çalışmalı nasıl çalışmalıyım.Eğer kitap önerirseniz sevinirim

Mat1 zaten baya kolay konulardan olustugu icin 1.5 saat yeterli olur diye düsünüyorum..
30 dk.konuya...
60 dk.sorulara... zaman ayirilirsa 3 ayda bitirirsin matematigi...
gözünüzde büyütecek kadar zor degil mat1...:icon_tup:
kitap olarak fem i öneririm

DivingDeep
4th August 2007, 20:04
mat gözümde Brezilya kadar büyük.kitabı açmaya yüzüm yok.nasıl anlıcam acaba bu matı.ya sabır Allah:(

sahraesma
5th August 2007, 17:30
Matematik olmadan yds zor artık çok zor; hele de ingilizce kazanmaksa niyetin (ki öyledir) hiç durma çalış derim..!

zubeyde
5th August 2007, 20:23
mrb matematiği gözünde büyütme ve panik yapma derim öncelikle.sanırım siz mat 1 den sorumlusunuz sınavda.önce konu arkasından çözümlü sorular ve akabindeki çözümsüz soruları çözmeni öneririm.ayrıca problerin için yardımcı olmaya calısırım

TFL_39
27th August 2007, 17:03
Fen Bilimleri Değil De Matemetiğe önem Vermeni Isterim çünkü Katkisi Sosyalden Daha Fazla
Yani Sosyali Herkes Yapiyor Sen Ki Mat. Yaparak Diğerlerinin 1 Adim önüne Geçeceksin...

TFL_39
27th August 2007, 17:05
mat gözümde Brezilya kadar büyük.kitabı açmaya yüzüm yok.nasıl anlıcam acaba bu matı.ya sabır Allah:(
ARKADAŞIM MATEMATİK İÇİN KENDİNİ ZORLAMA MATEMATİK DEDİĞİN NEDİR Kİ

1+2=3 VAY BE BAK SANA BİR SORU SÖYLEDİM
:)ŞİMDİDEN 1 SORU CEPTE:)

TFL_39
27th August 2007, 17:08
Mat1 zaten baya kolay konulardan olustugu icin 1.5 saat yeterli olur diye düsünüyorum..
30 dk.konuya...
60 dk.sorulara... zaman ayirilirsa 3 ayda bitirirsin matematigi...
gözünüzde büyütecek kadar zor degil mat1...:icon_tup:
kitap olarak fem i öneririm
EĞER MATEMATİK BİLGİNİZ İLK ÖĞRETİMDEN KALMAYSA İŞİNİZ ÇOOOOK ZOR
YANİ 1,5 SAAT NEYSE DE 1,5 SAATLE 3 AYDA BİTMEZ...

DivingDeep
29th August 2007, 14:09
EĞER MATEMATİK BİLGİNİZ İLK ÖĞRETİMDEN KALMAYSA İŞİNİZ ÇOOOOK ZOR
YANİ 1,5 SAAT NEYSE DE 1,5 SAATLE 3 AYDA BİTMEZ...
işte sorun da tam burada başlıyor esasen.işim çok zor:cry:

gamze
29th August 2007, 14:14
ya arkadaşlar bizim sınavdaki süremiz çok fazla şıklardan deneyerek bile bikaç soru cepte zaten..:) benm 14netim vardı ;9 tanesini çözerek yaptım ,kalan 5tanesi şıklardan deneyerek...o kadar ağır konularda değil zaten mat 1 dekiler..sayılar , problemler falan..ama mat 1 dilcilerde fark atmak için önmli bence de üsütüne düşülmeli elinden geldiğince çaba gösterilmeli!!

Exorcise
29th August 2007, 14:20
matematik problemler köklü sayılar çarpanlara ayırmadan hiç anlamayan biraz calısmayla az bucuk olsa da kalem oynatmaya basladım yani hiç yapamıyordum ve ben öle günde 1bucuk saat calsıcam diye bir sart kosmadım sıkılınca aldım mat kitabını karsıma ama cözümlü sorularını inceledim basta ne nerden nasıl geliyor mantıgını anlamaya calsıtım ezberden cok ve buyılki mat sorularıda mantıktı yani bi tek bir problem vardı ondada bilgi vardı bölünebilme kuıralından gitcektin :)

phoenix89
29th August 2007, 14:21
merhaba senin için öncelikli hedefin sözel derslerde olmalı.Eğer onlarda sorun yaşamıyorsan o zaman mat ve fene de ağırlık vermeni öneririm.Çünkü onlarda oldukça önemli bir rol oynuyor özellikle matematik.tabii herşey senin nereyi istediğine bağlı ve hangi okulda olduğuna?Daha fazla yardımcı olabilirim sana o zaman

gamze
29th August 2007, 14:26
bir tavsiye daha; tv seyretmek istiyosann al mat kitabını eline :) tv seyrederken çözmek çok zevkli oluyo ....ben hep böyle yaptım yani..bir dene sen de derim;)