mrgench
1st August 2007, 14:55
lise 2 dil bölümünü yeni bitirmiş arkadaş var mı burada ? ben lise 2 de tm dim şimdi dil seçtim ingilizceden sınava giricem 15 gün sonra ama hangi konuları işlediler bi bilgim yok.. burda 4 yıllık lise 2 dil bölümü okuyan arkadaş varsa bana gördükleri konuları yada öğrenebileceğim bi adres yazarlarsa çok sevinirim ! c.tesi günü şehir dışına çıkıcam 10 gün süreyle orda çalışmak istiyorum o zamaana kadar yazarsanız çok iyi olur.. şimdiden teşekkürler
AnGel
1st August 2007, 15:03
merhaba ben 4 yıllık lisedeyim ve lise 3 e geçtim ..bekle kitabımı alayım yazıcam konuları :)
CyberTecH
1st August 2007, 15:06
the english tenses
modals and similar expressions
the passive
if anda wish clauses
noun clauses and reported speech
gerund and infinitives
adjectives and adverbs
relative clauses
nouns,pronouns,articles
conjunctions
prepositions
phrasal verbs
bunları işledik.daha doğrusu els ve building skills ağırlıklı olarak işlendi izmirdeki liselerde.els indirmeni tavsiye ederim ve onu çıkart kitap haline getir.ondan çalış o eyter sana.ya da bi yerden els grammar i bul.kafana takılan bişey olursa yardımcı oluruz pm ile.selametle...
bu arada ben son süperim.yeni sistem değil.ama 4 yıl olarak lise son bu sene.konular da aynı zaten.
AnGel
1st August 2007, 15:09
aslında belli bi müfredata göre işelemedik hocamız saolsun eksik konularımızın üzerinden işledi konuları ama ben sana üstünde durman gereken konuları yazayım :
Modal and auxiliary verbs
Articles
Tenses
Passive
Conditionals
Relative&Noun clauses
Wishes
Phrasal Verbs
Gerund and Infinitives
gkhn_anıttepe
1st August 2007, 15:11
ewt bız de aynı konuları konuları ısledık ve senın ıcın su an en faydalı olcak sey els olur
AnGel
1st August 2007, 15:12
Zamanın az kalmıs arkadasımında söylediği gramer konularını iyice çalış ve internette küçük testler var onları çöz kafana takılanları bize sor .Kelime eksiğinde çok olucak intermediate seviyede kelimeler bulabilirsen sözlükteki örnek cümleleri inceleyerek çalış
Yahya Hoca
1st August 2007, 15:39
En mantıklısı gidip dersin hocası ile görüşmen ya da telefon açman. Çünkü her yerde farklı kitaplar işleniyor. Bazı konular hiç işlenmiyor, bazılarına ise çok ağırlık veriliyor.
mrgench
1st August 2007, 17:51
sağolun arkadaşlar.. bunların üstünde durucam bide şu els işini nasıl halldebilirim. bildiğiniz bir adres var mı indirebileceğim
AnGel
1st August 2007, 17:57
els sitede verilmişti ama gramer kitabını internette bulamazsın sanırım
ŞuleDemir
1st August 2007, 17:58
http://www.dilforum.com/forum/showthread.php?t=10581
mrgench
2nd August 2007, 13:16
teşekkürler şule indiriyorum. bi sorum daha var arkadaşlar. ben şimdi bölüm değiştirdim ingilizceden de sınava girdim. benim sene sonu ortalamam neye göre baz alınacak ? yani ben bu sınavdan 5 alırsam 13 le çarpılıp yeniden bi sene sonu ortalaması mı çıkarılacak yoksa tm de aldığım not mu geçecek