Tam Sürüm Bilgini Göster : Marmara Fransızca Öğretmenliği

arnawut
31st July 2007, 12:17
salut.:)marmara frnszca öğr.

:icon_wave::icon_wave: bnde marmara frnszca..
değerli üniversiteli arkadaşlarım ben 4. tercihime bölümünüzü yazdım da olma ihtimali çok yüksek eğer ilk 3. ü olmazsa tercihlerimi yaptım yani sizden tercih etsem mi gibi şeylerle oyalamak istemiyorum sadece bölümden biraz bahsedermisiniz ya da ingilizce öğretmeni olma durumu nasıl oluyor FRa öğrt. den biraz bahsederseniz sevinirim şimdiden ikiniz de sağolun...

...м£®ω£...
31st July 2007, 13:15
;sevgili arkadaşım bizimde ilk senemizdi bu sene ama bildiklerimi soleyim öncelikle zor bi dil bunu göz önünde bulundurdun umarım ing sertifikası veriyo bide 3. sınıfta galiaba(tam bilmiyorum=))yan dal yapma imkann var ama ilk sene büyük bölümünü unutuyosun ingilizcenn:pherkes yan dal yapma ümidiyle geliyo ama ilk sene sonunda herkesin fikri değişiyo;)memnunmusun dersen şimdilik evet=)

arnawut
31st July 2007, 14:18
ya ben sık sık göztpe kampüsüne giderdim ve hep orası yuvam gibiydi son bahar şenliğine de gittim orada süperdi ondan yazdım açıkçası diğerleri olmazsa ki büyük ihtaimal olacak fransızca öğretmenliğine geleceğim inş. yazmamdaki tek amaç kampüs :) yani ortamı süper bence bilmiyorum sen daha iyi bilirsin ama:) bizim ailede 2 tane marmara mezunu 1 tane de öğrencisi var(tıp) o yüzden de yazdım aslında
ben orayı daha çok istiyorum ilk 3 tercihim tutmasın istiyorum :D onların tek avantajı ingiliz dili olması sağol...

...м£®ω£...
31st July 2007, 14:27
aa kampus zaten on numara hele ilk sene altıgen kafe ama birinci sınıftan 4 üncü sınıfa kadar bodrum katta okumaya mahkumsun ama olsun değer;)

aslyy*
31st July 2007, 15:33
bölüm zor olsada kampüsümz güzel :) tabi merve'nnde dedği gibi 1.sınftfan snra bodrum katında okumaya mahkumz :(
bnde inglizce istiyodm ki hala istiyorum ama 1 senede inglizcem baya geriledi..çift anadal yapmak için de belirli bi not ortalamasını tutturmak gerekiyor sanırm..
ilk 3 tercihin nereler ?

annakarenina
1st August 2007, 00:21
herşey iyi hoşta sınıf neden bodrum da yaaa:mad: gerçi değer ama insan yeni bi zor dil öğrenirken ortamını da güzel istiyo,yani çevre de etkiliyo gbi,,,,ne biliyim bulmuşta bunuyo muyum yoksa;,,,,,,YA BU SENE DEĞİŞSİN SINIFIN YERİİİ,,banane manane mananeee,,,,,manzara görsün sınıf man za ra :icon_bah::icon_bah: :):)

...м£®ω£...
1st August 2007, 00:39
ya bodrum ama o kadar da iğrenç diil yani koridordan geçen tesisat boruları dışında:Dama olsun ben gördüm ii baya sınıflar yani hazırlık binası kadar olmasada:)

sell123
26th July 2008, 14:03
bvende bu sen egırmek ıstyrm marmara fransızcaya ama zorlugunda korkyrm bıde gercekten ınglızceye ogrtmnlgı hakkıda kazanblıymsn bole bı sey olursa super bsy cıftdal yapma ımkanı yapma derken ne demek

YDS_HAZIRLIK
26th July 2008, 14:36
Aynen benimde tercihlerimde var. Ve gelme olasılığı yüksek..

evdeyokuz
15th September 2008, 01:23
fransızca yeterlilik sınavını geçemeyenler 1 yıl hazırlık okuyorlar anabilim dalına geçene kadar. ciddiye almak gerekiyor hazırlığı. Hazırlıktaki hocalar hoşgörülüler, öğrenciyi takip ediyorlar, not konusunda sıkıntıya da sokmuyorlar, amaç öğrenmeyi sağlamak; bu sürecin iyi değerlendirilmesi gerek; çünkü anabilim dalında öğrenciyi "fransızcaya hakim" kabul ediyorlar.
Hazırlık, fransızca öğretmenliği bölümüyle farklı binalarda bulunuyor. 2 sene hazırlık okuma hakları var öğrencilerin (yani ilk yıl finalde ve bütünlemede kaldın + eylülde bir sınav daha var ondan da geçemezsen 2. yıl da hazırlık okuyabiliyorsun.) Sonra ne oluyor bilmiyorum; öğrenirsem yazarım. :) ben de 2. sınıfa geçtim bu yıl, ingilizce sınavıyla girmiştim hazırlık da okudum.

Kecags
15th September 2008, 01:43
fransızca yeterlilik sınavını geçemeyenler 1 yıl hazırlık okuyorlar anabilim dalına geçene kadar. ciddiye almak gerekiyor hazırlığı. Hazırlıktaki hocalar hoşgörülüler, öğrenciyi takip ediyorlar, not konusunda sıkıntıya da sokmuyorlar, amaç öğrenmeyi sağlamak; bu sürecin iyi değerlendirilmesi gerek; çünkü anabilim dalında öğrenciyi "fransızcaya hakim" kabul ediyorlar.
Hazırlık, fransızca öğretmenliği bölümüyle farklı binalarda bulunuyor. 2 sene hazırlık okuma hakları var öğrencilerin (yani ilk yıl finalde ve bütünlemede kaldın + eylülde bir sınav daha var ondan da geçemezsen.) Sonra ne oluyor bilmiyorum; öğrenirsem yazarım. :) ben de 2. sınıfa geçtim bu yıl, ingilizce sınavıyla girmiştim hazırlık da okudum.

Şu yeterlilik sınavındaki sorularla ilgili bilgi verebilir misin?

aprilll
19th September 2008, 12:05
slm arkadaslar öncelikle..ben de bu sene fransızca müt tercümanlığı kazandım..müt tercümanlıklar,öğretmenlıkler bide fr kamu yönetimlerini hazırlıkta karma sınıflara alıyolar değil mii??????bilgi verirseniz sevinirm...şimdiden tsklerrrrAlkış...

Dük_90
19th September 2008, 15:59
slm arkadaslar öncelikle..ben de bu sene fransızca müt tercümanlığı kazandım..müt tercümanlıklar,öğretmenlıkler bide fr kamu yönetimlerini hazırlıkta karma sınıflara alıyolar değil mii??????bilgi verirseniz sevinirm...şimdiden tsklerrrrAlkış...

Bildiğim kadarıyla tercümanlıklar her zaman ayrı,öğretmenlikler ve kamu yönetimleri beraberdi ama bu sene onları da ayıracaklarmış

aprilll
20th September 2008, 01:33
Bildiğim kadarıyla tercümanlıklar her zaman ayrı,öğretmenlikler ve kamu yönetimleri beraberdi ama bu sene onları da ayıracaklarmış

çooook tskler cvbın için....dük_90 peki sen hangi blmdesin..