Tam Sürüm Bilgini Göster : Tez konusu olabilir

Metal
31st July 2007, 10:01
Irak Asya Futbol Şampiyonu... inanılmaz birşey... halkları birbirine düşürülmüş,gelecekleri satın alınmış, suyun,elektriğin, temel gıda maddelerinin olmadığı, hergün yüzlerce insanın öldüğü,öldürüldüğü sanki lanetlenmiş bir ülke....Asyanın en büyüğü.
Nasıl olabilir? helal olsun adamlara, kutluyorum.

serdarende
31st July 2007, 10:48
bence de büyük başarıdır yaptıkları.ama bunda yerden yere vurulan saddam hüseyin döneminde yapılan spor yatırımlarının da payı vardır kesinlikle.içinde bulundukları şartlar uzun vadede performanslarını etkileyecektir.tebrikler.

arnawut
31st July 2007, 12:09
bana sorarsanız bunda Birleşik Devletler'in payı büyük futbolda her zaman böyle şeyler olmuştur. S. Arabistan asla yenilmezdi emin olun The USA insanları sporla kandırabileceğini sanıyor bence insanlar bu oyuna gelmez asla siz de çok iyi biliyorsunuz ki orada hiçbirşey düzelmedi eskisinden daha da kötü öyle bir ortam yaratılıyorki Irak şampiyon oldu orada herşey düzüliyor gibi bir ortam var ama öyle değil hala insanlar ölüyor bunu gözardı edemeyiz bu işte bir iş var ama yine de kutlarız tabii ki :)

Metal
31st July 2007, 12:15
USA ile ilgili aynı şeyleri düşünüyoruz elbette:) Irak'ın içinde bulunduğu durum S.Arabistan'da bir motivasyon sorunuda yaratmış olabilir ama Irak finale kadar sanırım 7 maç yaptı hem Japonya ve Kore gibi ulusal başarılara duyarlı ülkeleri düşündükçe Irak bu başarıyı çok çok haketmiştir bence:)

arnawut
31st July 2007, 12:35
USA ile ilgili aynı şeyleri düşünüyoruz elbette:) Irak'ın içinde bulunduğu durum S.Arabistan'da bir motivasyon sorunuda yaratmış olabilir ama Irak finale kadar sanırım 7 maç yaptı hem Japonya ve Kore gibi ulusal başarılara duyarlı ülkeleri düşündükçe Irak bu başarıyı çok çok haketmiştir bence:)
ben haketmedi demiyorum iyiki kazandılar moral olur onlara belki ama
bende o yüzden düşünceliyim ya birisi dünya 4. olmuş br takım diğeri ise sürekli asyadan dünya kupasına gidiyor...
mantıklı düşününce bunun mümkün olmadığını anlarsın...

serdarende
31st July 2007, 13:07
keşke biz de asya kupasına katılabilsek.her sene alırdık kupayı.

arnawut
31st July 2007, 14:21
keşke biz de asya kupasına katılabilsek.her sene alırdık kupayı.

biz avrupalıyız :) bizim Doğuyla işimiz olmaz!!!
çok az bir kara parçamızın avrupa kıtasına bağlı olmasına rağmen hala neden biz avrupalıyız diyoruz anlamıyorum... adamlar bizi birliklerine bile almıyorlar
VAR MI DOĞU GİBİSİ!!!
bu konu hakkında daha sonra bir yazı yazacağım...

serdarende
31st July 2007, 14:25
esenlerde hangi lisedesin.
ben ordayım da:)