Funda_DELT
30th July 2007, 15:10
arkadaşlar bugün sürekli msn de karşı taraf size photo yolluyor gibi bişey diyor....ve kendi kendine iptal edilip karşı taraf offline oluyor...sanki karşımdaki insan bana yolluyomuş gibi '' fotolarıma baksana hihihi '' diyor...size de böle bişey oldu mu ? virüs mü acaba ?
Angie06
30th July 2007, 15:12
Canım fotoğrafı yüklememende fayda var böyle bir kaç arkadaşım hacklenmişti....
Funda_DELT
30th July 2007, 15:18
çok saol..yüklemedim allahtan vallaa
mavi_3037
30th July 2007, 15:18
kesinlikle kabul etme...bende arkadaşım üniversite fotolarından yolluo diye kabul etmiştim o da söyleyemedi çünkü msn i kullanamıyordu,karşı taraf ele geçirio ve otomatikman o msjlar gelio...pc ye de direk virüs girio malesef.msn de son günlerde çok hızlı yayılan bi durum ayrıca pcdeki tüm şifreleri de ele geçirio diye duydum :Mad_anim:
Yahya Hoca
30th July 2007, 15:22
Aman aman kabul etmeyin. Bugünlerde çok yaygın bu tür şeyler.
Dj_YuSuF
30th July 2007, 15:26
Aman aman kabul etmeyin. Bugünlerde çok yaygın bu tür şeyler.
Geçen ayda beni powerhack gibi bir adresi olan biri msn listesine eklemiş ve bende kabul ettim. Ardından kim olduğumu öğrenmek için yolladığım dosyayı aç diyor. Fakat ilginç olan şu ki aynı msn adresi birçok kişiyi eklemiş. Yani bu durumlar sistemli bir şekilde ekliyor ve dosya yolluyor. Dosyada ise büyük ihtimal Trojan tipi bir Spy bulunuyor ve bilgisayardaki tüm hareketleri izleyebiliyor ve şifreleri ele geçirebiliyor.
LEE 20
30th July 2007, 16:38
Her şeyin bir kötüsü var ya, hayret bişi :) Msn de böyle ne yazıkki
Muttalipisidan
30th July 2007, 18:13
kabul edersen hacklenirisn dikkat et