Metal
30th July 2007, 12:47
Arkadaşlar, YDS, KPDS ve ÜDS sınavları hazırlığı ( ingilizce ) için binlerce soru bulabileceğiniz bir site.Soruları kopyalayarak foruma taşıyabilirsiniz,
www.kpds.org
www.kpds.org
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : Soru sıkıntısı çekenler Metal 30th July 2007, 12:47 Arkadaşlar, YDS, KPDS ve ÜDS sınavları hazırlığı ( ingilizce ) için binlerce soru bulabileceğiniz bir site.Soruları kopyalayarak foruma taşıyabilirsiniz, www.kpds.org DivingDeep 30th July 2007, 12:54 yds ye çalışanlar kpds sorusu çözmesinin faydası olur mu? Metal 30th July 2007, 12:55 yds ye çalışanlar kpds sorusu çözmesinin faydası olur mu? Elbetteki olur sevgili DivingDeep, hem orada YDS düzeyindede çok soru var... Yahya Hoca 30th July 2007, 13:01 yds ye çalışanlar kpds sorusu çözmesinin faydası olur mu? Faydası olur..... arnawut 30th July 2007, 16:41 sağolun... passion89 30th July 2007, 16:49 teşekkürler;) Saadet Çadır 30th July 2007, 16:59 yds ye çalışanlar kpds sorusu çözmesinin faydası olur mu? Çıkmış sorular açısından bakılırsa , KPDS nin okuma parçaları (özellikle son yıllarınkiler)YDS ye göre çok daha ağırdır, onları çözmeyebilirsiniz diye düşünüyorum , diğer bölümler YDS ye göre biraz daha ağırdır, ancak eğer YDS de belirli bir neti yakalamışsanız (en az 60 ve üstü)kesinlikle faydası olur.:)) Saadet Çadır 30th July 2007, 17:21 kpds org dan bir gramer sorusu 1- As a matter of fact, telephone calls of this kind don't............ to be taken seriously. A) must have B) need C) has to be D) need E) must be hiçbir akademik sınavda bu şekilde bir soru gelmez, sorulara bakış açınızı yanlış yönlendirebilir. Belki şöyle olabilirdi; As a matter of fact, telephone calls of this kind ________ seriously. a- don't need to be taken b- must not have taken c- don't need to take d- needn't take e- don't take veya bu soru, iki şık ciddi anlamda kalitesiz 1) The leaves of my garden plants faded as soon as the weather became ........ A) colder B) the coldest C) so cold as D) the colder E) so much cold as problemli bir soru 1- From now on, hunting and foraging were .......... a necessity. A) yet B) already C) no longer D) still E) now çok sağlıklı bir soru olmamış; 1- Someone can certainly cook, even if he can't do.......... else. A) everybody B) nothing C) anything D) any E) nobody gibi yanlış anlaşılmasın lütfen, ben sadece nacizane fikrimi belirttim, bu sitede değerli öğretmen arkadaşlarımın ve siz sevgili öğrencilerin bu işe ne kadar emek verdiğinizi görünce , ya en iyisi yapılsın ya da hiç olmasın diyorum. Her kaynakla YDS çalışılmaz, çalışılırsa özellikle bu işe yeni başlayan arkadaşlarımız için veya orta seviyedeki arkadaşlarımız için faydası olmadığı gibi zararı bile olabilir ; :)) Metal 30th July 2007, 17:28 Sevgili hocam; Öncelikle başka uygun bir bölüm bulamadığım için YDS kaynak paylaşımına konu açtım.Ben KPDS ve ÜDS sınavlarına hazırlanan arkadaşlarıda kastetmiştim.Foruma şu ana kadar ben ve diğer arkadaşlarım bir çok soru sordu buradan, azda olsa birşeyler öğreniyoruz, hatalı soru hazırlamaları iyi değil gerçekten... onlarında bizim forumu izlediklerini sanıyorum, böylece hatalarının farkına varırlar belkide... Saadet Çadır 30th July 2007, 17:32 Sevgili Öğrencim, Ben iyi niyetinizin samimiyetinden asla şüphe duymam, sizler için böyle bir değerlendirme yaptım, emekleriniz zayi olmasın diye, karşılıklı aynı iyi niyeti taşıyoruz, bunu ikimiz de biliyoruz.:icon_tup: |