dilem
28th July 2007, 00:50
kore dili ile ilgili bilgisi olan var mı tercih etmeyi düşünüyorum ama bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ve de bu dilin olanaklarındanda haberi olan varsa lütfen yardım etsin
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : lütfen yardımmm dilem 28th July 2007, 00:50 kore dili ile ilgili bilgisi olan var mı tercih etmeyi düşünüyorum ama bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ve de bu dilin olanaklarındanda haberi olan varsa lütfen yardım etsin gokhan7106 28th July 2007, 01:21 kore dili hakkında bilgimiz yok malesef ama çinceye benzer bir dil olduğuda kesin :D. mezun olursan büük ihtimalle iş bulabilrisn mesela hyundai fabrikasında çalışabilirisn kanımca dilem 28th July 2007, 01:31 [QUOTE=gokhan7106;121561]kore dili hakkında bilgimiz yok malesef ama çinceye benzer bir dil olduğuda kesin :D. mezun olursan büük ihtimalle iş bulabilrisn mesela hyundai fabrikasında çalışabilirisn kanımca[/QUO teşekkürler evet bi kac kore firması biliyorum samsung kiagibi ama benim bu konuyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacım var Yahya Hoca 28th July 2007, 01:46 [QUOTE=gokhan7106;121561]kore dili hakkında bilgimiz yok malesef ama çinceye benzer bir dil olduğuda kesin :D. mezun olursan büük ihtimalle iş bulabilrisn mesela hyundai fabrikasında çalışabilirisn kanımca[/QUO teşekkürler evet bi kac kore firması biliyorum samsung kiagibi ama benim bu konuyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacım var Keşke bilgimiz olsaydı.....:):) gokhan7106 28th July 2007, 01:50 kşke hocam ben bugün çin kültür merkeziyle görüştü de ordaki zheng abla:D. bana türkiyedeki üniversitelerde çince eğitim kalitsi düşük mezun olanlar konuşamıolar falan dedi bu sizce doğrumu. dilem 28th July 2007, 01:51 [QUOTE=dilem;121571] Keşke bilgimiz olsaydı.....:):) yani ben kimseyi bulamıycak mıyım bu konu hakkında bilgisi olan sinav_manyagi 28th July 2007, 01:55 LG var bide mesela, Türkiye'de pazarı çok geniş olan şirketlerden. Life is Good :D gokhan7106 28th July 2007, 01:56 dilemcim kadköydeki çin kültür merkezine gidip çince ve kore dili hakkında bilgi alabilirisn sinoturkish.com önce bi siteerine bak istersen Yahya Hoca 28th July 2007, 01:56 kşke hocam ben bugün çin kültür merkeziyle görüştü de ordaki zheng abla:D. bana türkiyedeki üniversitelerde çince eğitim kalitsi düşük mezun olanlar konuşamıolar falan dedi bu sizce doğrumu. Yalnız söz konusu dil Kore Dili değil miydi? Çince'ya niye geçtik?:) dilem 28th July 2007, 01:59 dilemcim kadköydeki çin kültür merkezine gidip çince ve kore dili hakkında bilgi alabilirisn sinoturkish.com önce bi siteerine bak istersen ancak siteden bakabilirim çünki istanbulda yaşamıyorum ama adres için çok teşekkürler çünkü buna ihtiyacım vardı tekrar tekrar teşekkür ederim gokhan7106 28th July 2007, 02:03 hocam çin kore yaa yakındır birbiine die düşündüm:D DivingDeep 28th July 2007, 02:03 http://fef.erciyes.edu.tr/pxp/bolumler/dogu-dil.-ve-edb.-bolumu/kore-dili-ve-edebiyati.php bi de bu siteye bak bence dilem:) dilem 28th July 2007, 12:33 http://fef.erciyes.edu.tr/pxp/bolumler/dogu-dil.-ve-edb.-bolumu/kore-dili-ve-edebiyati.php bi de bu siteye bak bence dilem:) evet gercektende yardımcı oldu çok saol bu arada bişey daha öğrendim kore dili ve edebiyatında okuyan öğrenciler çin ve japon dili ve edebiyatı derslerinide görebiliyomus |