Tam Sürüm Bilgini Göster : kpds ıle hazırlık atlama!!!

büsra
27th July 2007, 14:43
kpds ıle hangı unıversıtelerın hazırlıgı atlanıyor ve en az kac puan almak gerekıyor bılgı paylasımlarınızı beklıyorum!

Muttalipisidan
27th July 2007, 14:46
onları hangi ünvye gideceksen o ünvnin web sitesine gir veya kılavuza-daki açıklamalarda olabilir çünkü her ünvnin not oranları farklı birse sanırım kpdsyi kabul etmiyorlar hazırlık atlamak için yinede bir bak hangi ünvye gideceksen

büsra
27th July 2007, 14:57
onları hangi ünvye gideceksen o ünvnin web sitesine gir veya kılavuza-daki açıklamalarda olabilir çünkü her ünvnin not oranları farklı birse sanırım kpdsyi kabul etmiyorlar hazırlık atlamak için yinede bir bak hangi ünvye gideceksen

tesekkur ederım klavuza cok baktım yazmıyor bı ara bı yerde sunu okudum ama tam olarak hatırlayamıyorum ankara unıversıtesı kpds yı kabul edıyormus dıye ama bılmıorum emın dıılım bırde kac puanla kabul ettıgını bılmıyorum unıversıtelerın web sıtesıne bakıyım bırde tesekkurler

franglais
28th July 2007, 18:32
üniversitenin 3. yılına kadar giremezsiniz. bu nedenle üds ve kpds sınavıyla hazırlık atlamak zor görünüyor.

everlasting
28th July 2007, 19:51
ben çukurova üniv kpds yi kabul ettiğini duydum,o yüzden bu sene mayıs kpds ye girdim,inş çukurova gelirse kayıtta kpds sonuç belgemi de yanıma alıcam