Tam Sürüm Bilgini Göster : ankara turızm rehb. 2 yıllk

turkman
27th July 2007, 01:40
slm arkadaslar ankara 2 yıllık turızm rehberlık sızce nasıl ,,okuldan sonra is ımkanı warmı?,,
bılgılendırırsenız sewınırım;;
okul kodu:1065044

Muttalipisidan
27th July 2007, 14:43
şuan iki tane arkadaşım var orda bölümlerinden memnunlar türkiyede gezmedikleri yer kalmadı nerdeyse iş imkanına gelince o konuda bişey diyemeyecem

mahmer
5th August 2007, 05:17
Ben ordan mezunum.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Selin88
5th August 2007, 11:00
neden tavsiye etmezsin

mahmer
5th August 2007, 22:11
Bir çok nedeni var

1-Öncelikle daha öncede belirtmi$tim eğer zorunlu değilseniz Selçuk(Ta$ucu),Mersin(anamur),Marmara'nın Turizm Rehberliklerini yazın.Özellikle Anamur Alanya ve Antalya bölgesine hakim.Eğitimide çok iyi

2-Ankara Turizm Rehberlik Beypazarı diye bir yerde.Ankaraya 110 km uzaklıkta.Çok bir sosyal faaliyet yok.Hatta hiç yok.Beypazarının motorsikletli gençleri tarafından taciz edilmeniz olası

3-Bölüm Turizm,lakin okulun olduğu yerin turizmle alakası yok.Kendinizi pek fazla geli$tiremezsiniz gibime geliyor

4-Hocaların genel manada turizmle ve işleyi$iyle alakaları yok

5-Eğitim pek kaliteli değil

neodue
8th October 2007, 09:04
MAHMER
Ben oradan mezunum memnum degilim.

Bir çok nedeni var

1-Öncelikle daha öncede belirtmi$tim eğer zorunlu değilseniz Selçuk(Ta$ucu),Mersin(anamur),Marmara'nı n Turizm Rehberliklerini yazın.Özellikle Anamur Alanya ve Antalya bölgesine hakim.Eğitimide çok iyi

2-Ankara Turizm Rehberlik Beypazarı diye bir yerde.Ankaraya 110 km uzaklıkta.Çok bir sosyal faaliyet yok.Hatta hiç yok.Beypazarının motorsikletli gençleri tarafından taciz edilmeniz olası

3-Bölüm Turizm,lakin okulun olduğu yerin turizmle alakası yok.Kendinizi pek fazla geli$tiremezsiniz gibime geliyor

Merhaba MAHMER,

Turist rehberliği bölümünü sizlere gore ileri yasta biri olarak o kadar cok okumak istiyorum ki anlatamam.Bu yaşıma kaar çeşitli işler yaparken anladım ki insan eğre ekenomik sıkıntı içinde degilse ve mecburen calısmıyorsa sevmediği işi yapınca mutsuz oluyor.

Turist rehberliğini istememdeki amac yabancılarla iletişimi cok sevmem,ulkemi anlatmayı ve tarih,kültür,cografyayı ogrenmekten bıkmamam ve hep ogrenmem ve bunu anlatmayı
bununla guru duymayı cok sevmem,insanları ve gezmeyi cok sevmem vb.

senin yukarıda yazdıklarını okudum.Mezunsun sanırım.Eger benim yukarıda cok seviyorum dedigin seyleri sende seviyorsan nereden mezun oldugun ve okudugun cevre sartları hic muhim degil.

Cok mutlu bir sekilde calısır ve cok mutlu olursun.Onemli olan içinden gelicek olan o işe olan sevgi ve istek ,ilgi.

Ben mesela yıllardır deniyorum ama pazarlamanın hic bir dalı bana uymuyor.Ihracat mud.,sat.mud vb olmuyor.İçimde hep hüzün.

O yuzden vakit erkenken eger bu mesleği sevmiyorsan,içinden gelmiyorsa sevdigin isi oku ve yap.Etraftaki ayrıntılara dikkat etme.Umarım benim gibi gec bulmazsın hangi meslegi sevdigini.

Nasihat etmek ve kırmak icin yazmadım.Lütfen beni yanlis anlama.

peki bana bolumde habgi dersler okunuyor?Nasıl girdin?Kac dogru yapmak lazım?
Ayrıca okul bitince nasıl rehberlik kokartı alıyorsun?Bunlarla ilgili bilgi verebilirmisin?
Istanbuldaki 2 yıllık turist rehberliği okullarıyla ilgileniyorum.
Bu kıs hazırlanıp baharda sınava girecem.7 aylık kızım var annesi 7 aydır ona bakıyor.
ama aralıkta ise baslayacak.Bende sevmedigim isimden istifa edip Evde ders calısıcam
ve kızıma bakıcam.
Yeter ki sevdigim isi yapayım diye.Dedigim gibi eger para kazanıyorsan ve imkanların varsa
sevmediğin işi yapmak insana azap geliyor.

yaptıgım gonullu rehberlik sitesini gezmek istersen
http://members.virtualtourist.com/m/3a008/

Iyi gunler

Ozan

erhan_aslan
6th March 2008, 22:57
Ben Selçuk üniversitesi Turizm Rehberliğiğ Mezunuyum. 40 Kişilik Siniftan 5 Kişi Bile çalişmiyor Nerdeyse. Iş Yok. Sürünesi Olan Buyursun Okusun.

Vasudeva
7th March 2008, 12:04
MAHMER
Ben oradan mezunum memnum degilim.

Bir çok nedeni var

1-Öncelikle daha öncede belirtmi$tim eğer zorunlu değilseniz Selçuk(Ta$ucu),Mersin(anamur),Marmara'nı n Turizm Rehberliklerini yazın.Özellikle Anamur Alanya ve Antalya bölgesine hakim.Eğitimide çok iyi

Merhaba MAHMER,

Turist rehberliği bölümünü sizlere gore ileri yasta biri olarak o kadar cok okumak istiyorum ki anlatamam.Bu yaşıma kaar çeşitli işler yaparken anladım ki insan eğre ekenomik sıkıntı içinde degilse ve mecburen calısmıyorsa sevmediği işi yapınca mutsuz oluyor.

Turist rehberliğini istememdeki amac yabancılarla iletişimi cok sevmem,ulkemi anlatmayı ve tarih,kültür,cografyayı ogrenmekten bıkmamam ve hep ogrenmem ve bunu anlatmayı
bununla guru duymayı cok sevmem,insanları ve gezmeyi cok sevmem vb.

senin yukarıda yazdıklarını okudum.Mezunsun sanırım.Eger benim yukarıda cok seviyorum dedigin seyleri sende seviyorsan nereden mezun oldugun ve okudugun cevre sartları hic muhim degil.

Cok mutlu bir sekilde calısır ve cok mutlu olursun.Onemli olan içinden gelicek olan o işe olan sevgi ve istek ,ilgi.

Ben mesela yıllardır deniyorum ama pazarlamanın hic bir dalı bana uymuyor.Ihracat mud.,sat.mud vb olmuyor.İçimde hep hüzün.

O yuzden vakit erkenken eger bu mesleği sevmiyorsan,içinden gelmiyorsa sevdigin isi oku ve yap.Etraftaki ayrıntılara dikkat etme.Umarım benim gibi gec bulmazsın hangi meslegi sevdigini.

Nasihat etmek ve kırmak icin yazmadım.Lütfen beni yanlis anlama.

peki bana bolumde habgi dersler okunuyor?Nasıl girdin?Kac dogru yapmak lazım?
Ayrıca okul bitince nasıl rehberlik kokartı alıyorsun?Bunlarla ilgili bilgi verebilirmisin?
Istanbuldaki 2 yıllık turist rehberliği okullarıyla ilgileniyorum.
Bu kıs hazırlanıp baharda sınava girecem.7 aylık kızım var annesi 7 aydır ona bakıyor.
ama aralıkta ise baslayacak.Bende sevmedigim isimden istifa edip Evde ders calısıcam
ve kızıma bakıcam.
Yeter ki sevdigim isi yapayım diye.Dedigim gibi eger para kazanıyorsan ve imkanların varsa
sevmediğin işi yapmak insana azap geliyor.

yaptıgım gonullu rehberlik sitesini gezmek istersen
http://members.virtualtourist.com/m/3a008/

Iyi gunler

Ozan
Size kesinlikle katılıyorum.Sevmediği bir işi yapmak insanı yıpratıyor.Manevi tatmin çok önemli.Duygularıma tercüman olmuşsunuz.Ben de imkan bulabilirsem ingiliz dili okuyacağım 40 lı yaşlarda inşallah.Emekli olunca mutlaka ingilizcemi geliştirebileceğim bir yurtdışı kusuna gideceğim.

azizuzu
25th July 2008, 02:42
Ankara'da ne turizm'i rehberliği olacak bilader.. git izmir'e muğla'ya hem oraları öğren hem dilini.. alırsın valizine iki pantolon bi gömlek elbet bulursun işini.. Ankara'ya gelme bence o bölüm için..

deeryaa
16th August 2008, 17:41

tavsıye etmemenızın nedenı ne acaba

ElizabethBathor
6th September 2008, 21:47
ya ben bu sene oraya yerlestirildim. simdi ankaradan hergun gidip gelmeyi planliyorum. bir fikriniz var mi servis ayarlanabiliyor mu ya da baska birsey tavsiye edecek olan var mıdır. okulu bitirince okulda kalma sansi var mi... herkese ii aksamlar