Tam Sürüm Bilgini Göster : Azerbaycan Devlet Diller üniversitesi

STRONGHOLD
26th July 2007, 23:46
AZERBAYCAN DEVLET DİLLER ÜNİVERSİTESİ (BAKÜ-AZERBAYCAN)
Mütercim Tercümanlık (İngilizce) bölümünü yazayım mı?

Azerbeycan da okumak sorun yaratır mı? Para o kadar sorun değil.

Bir de Nevşehir, Ege, Balıkesir üniversitesinin TURİZM REHBERLİĞİ bölümlerinde okurken İngilizce öğretmenliği veya mütercim tercümanlık bölümlerine geçiş yapılabiliyormu?

Puan 325
Başarı sırası: 5848

yani Turizm rehberliği mi? Azerbeycan mı? Yoksa seneye bir daha mı? :sh1a:

izbarco
27th July 2007, 02:17
[QUOTE=STRONGHOLD;121061]AZERBAYCAN DEVLET DİLLER ÜNİVERSİTESİ (BAKÜ-AZERBAYCAN)

QUOTE]

Denklik konusunu araştır bence sorun olarak en büyük sorun bu olur.Okudugun dil, üniversitesinde okudugun ülkenin ana dili degilse sorun oluyor genelde.Maddi olarak eskisi gibi ucuz olmadıgını biliyorum sadece.Mutlaka araştır derim ..Kolay gelsin .

nuisance88
27th July 2007, 11:58
[QUOTE=STRONGHOLD;121061]AZERBAYCAN DEVLET DİLLER ÜNİVERSİTESİ (BAKÜ-AZERBAYCAN)

QUOTE]

Denklik konusunu araştır bence sorun olarak en büyük sorun bu olur.Okudugun dil, üniversitesinde okudugun ülkenin ana dili degilse sorun oluyor genelde.Maddi olarak eskisi gibi ucuz olmadıgını biliyorum sadece.Mutlaka araştır derim ..Kolay gelsin .

DEnklik sorun degl bnm bi arkdas okuyor da..

Muttalipisidan
27th July 2007, 14:38
denklik için kpds den 70 alman gerekir birde orayı yazdığında eğere gelirse sana hazırlıkta bir kağıt o senin denklik belgen olur kpdsden 70 almak şartıyla ancak yök yinede özellikle yabancı dilcilerin denkliğiyle ilgili sorun çıkartıyor

izbarco
27th July 2007, 15:16
DEnklik sorun degl bnm bi arkdas okuyor da..

Sorun yok derken ?

Öğretmenlige KPDS den 70 ve üzeri veya Toefldan eski 550 ve üzeri yeni 213 ve üzeri istiyorsa denklik için ardından pedagoji sınavı onda da 70 ve üzeri tercümanlık için ne ister bilemiyorum.
Yeni bir uygulama geldimi bilmiyorum ama hic sanmıyorum.Belki siz ondna biraz daha detay ögrenip paylasırsınız ilgilenen arkadaşlar için...