Tam Sürüm Bilgini Göster : yorumlarınıızı bekliyorum
Exorcise 26th July 2007, 13:16 ben buyıl 313 puan aldım tercih yaparken de basarı sayını göz önüne alarak yapın deniliyor sonucta istemedigim bölüme gitmek istemiyorum tercih kitapcıgımıda aldım yüksek puanlı yerler yazcam hep ingilizceyle ilgili ne varsa sansımı denicem bir nevi ek kontenjanlardan yüzde 1 ihtimal belki tutar ama bu puanımı falan düşürmez dimi yerleşipte gitmezsem düşürür ama yine de sorayım dedim çok komik bir tercih yapıyorum biraz da arkadastan ilham aldım gecen sene girmişti sınava yerlesemicegi halde antalya uluslararası ilişkileri kazandı ve gitti(buarada benim gibi düşünen yok galiba hiç herkes basarı sıralamasına göre yazıyor)
Muttalipisidan 26th July 2007, 13:20 yerleşmediğin sürece puanında ertesi sene düşme olmaz yap tercihini bakarsın tutar
gül_23 26th July 2007, 13:21 ben buyıl 313 puan aldım tercih yaparken de basarı sayını göz önüne alarak yapın deniliyor sonucta istemedigim bölüme gitmek istemiyorum tercih kitapcıgımıda aldım yüksek puanlı yerler yazcam hep ingilizceyle ilgili ne varsa sansımı denicem bir nevi ek kontenjanlardan yüzde 1 ihtimal belki tutar ama bu puanımı falan düşürmez dimi yerleşipte gitmezsem düşürür ama yine de sorayım dedim çok komik bir tercih yapıyorum biraz da arkadastan ilham aldım gecen sene girmişti sınava yerlesemicegi halde antalya uluslararası ilişkileri kazandı ve gitti(buarada benim gibi düşünen yok galiba hiç herkes basarı sıralamasına göre yazıyor)
tercih yapsan bile yerleştirilmediğin sürece puanın düşmez merak etme,hem eğitim sisteminde hiçbir şey net değilken seninde şansını denemen bence gayet mantıklı yani neden olmasın ki:rolleyes:
ya tutarsa...:icon_tup:
mervebakkal 26th July 2007, 13:22 evet yerleşmediğin zaman puanın düşmüyor.bence ingilizce ilgili bölümleri yaz belki gelir.şansını dene belli olmaz :)
Exorcise 26th July 2007, 13:26 ilginç bir deneyim olcak benim için ama yerleşirsem de üzülcem biraz da öle durum olursa kimseye puanımı sölemem yani okudugum okulda hehe taslarlar yoksa falan haksızlık diye gerci yerlesemem bu puanla cook zor mucize olcakta yerlescem yazıpta gitmeyen dolu olcak ordan beni alcaklar ohh ne güzel olurdu yah erzuruma bile giderim ingilizce olsun yeter ki
büsra 26th July 2007, 14:48 ilginç bir deneyim olcak benim için ama yerleşirsem de üzülcem biraz da öle durum olursa kimseye puanımı sölemem yani okudugum okulda hehe taslarlar yoksa falan haksızlık diye gerci yerlesemem bu puanla cook zor mucize olcakta yerlescem yazıpta gitmeyen dolu olcak ordan beni alcaklar ohh ne güzel olurdu yah erzuruma bile giderim ingilizce olsun yeter ki
bende hacettepe ıngılız dılı ve edebıyatını yazıorum ne cıkarkı (gercı bu bolum ımkansızda)deneyelımya cıkarsa:icon_tup:
akçiçek 26th July 2007, 15:37 bence tercih yap alkis
EmreArslan 26th July 2007, 15:42 bende sen gibi düşünüyorum açıkçası:D
325 gibi birşey yaptım ve tek bir yer yazacağım.kazanamayacağımı bildiğim halde yazacağım.en azından ek yerleştirmelere hakkımız olsun.yerleşmesem bile tekrardan hazırlanıyorum zaten.
Exorcise 26th July 2007, 15:59 agustosta belli olcak bakalım tutan olursa böyle söylesin kesin hadi hayırlısı
EmreArslan 26th July 2007, 16:12 pek olacağını düşünmüyorum ama olursa yazarım.umarım seninde istediğin olur olmazsa da takma kafana.nasılsa daha çok çalışmamız ve daha çok kendimize zaman ayırmamız gerektiğini biliyoruz değil mi?
bu olmazsa bir dahaki kesin olacak.hayırlısı artık....
Exorcise 26th July 2007, 16:15 bende pek sanmıyorum annemle babmın gönlü olsun diye yazdım olmucak cünkü zaten ögrt olmak istemiyorum çevirmenlik olsa daha güzel benim için hem puanımda düşük çince yazcaktım babam istemedi bir yıl daha bekle dedi olmazsa yaz dedi
EmreArslan 26th July 2007, 16:23 bende pek sanmıyorum annemle babmın gönlü olsun diye yazdım olmucak cünkü zaten ögrt olmak istemiyorum çevirmenlik olsa daha güzel benim için hem puanımda düşük çince yazcaktım babam istemedi bir yıl daha bekle dedi olmazsa yaz dedi
:ices_tot: valla ne yalan söyleyeyim.al benden de o kadar.aile faktörü bende de ağır bastı.hayır bir şeye yandığım yok,olmayacağını bile bile,tekrar umut bağlamanın esprisi kötü.ama dedğim gibi sen yine de kışa hazırla kendinini yaz çıkarsa bahtına ne ala değil mi?:)
kendi adıma netten çıktıktan sonra derse döneceğim tekrardan.çünkü başladım yine ve bu sefer kazanacağım.inanmak lazım....
EmreArslan 26th July 2007, 16:26 bu arada unutmadan söylemek isterim.istediğini yapmak çok güzel ama şartlarıda iyi gözden geçirmek önemli.çince seçmek isterim demiştin hani.ingilizceden hazırlandın,ingilizceden girecen sınava.sonra kalkıp çince okuyacaksın.artı tamamen farklı formatta bir dil.zor işleri sevebilirsin ama bu bence çok zor:)
tabi affına sığınarak bu yorumu yaptım,yanlış anlama...:)
Exorcise 26th July 2007, 16:29 ailem baskı yaptı ama cinceyi ögrenebilcegime gönülden inansam hiç düşünmeden onu yazardım kendime güvenemiyorum bi kere ing ceyi halletmemişim adam gibi ne diye kalkıp çni seçcem o var
sinemmm 26th July 2007, 16:38 arkadslar...!!!!!!dun yenı konu acıp yorumlarınızı almsıtım ama bugun bulamıorum nerden yenı konu acacagımı...yanıneye basıcam...????hemen cvp beklıorm..mcx
EmreArslan 26th July 2007, 16:39 yok yok halladeceksin ingilizceyi.bu sene çok güzel bir bölüme gireceğine inanıyorum.tabi bende başarırım umarım:)
çince meselesi için biraz araştırma yapmıştım ben.bir dövme dükkanında çalıştım sırf bu yüzden.belki saçma gelebilir ama 3 ay yalnızca çince barkot dövme yapmıştım:D çizimi hoş ama anlaması zor bir dil:D
ayrıca bak ayıp ediyorsun sende.başaracaksın diyorum.ben inanıyorum ama sen kendine güvenmiyorsun.olur mu? yeterki inan ve bu ölü toprağını üstünden at.bir yerlerden başlamak lazım çünkü.tamam?
_PınaR_ 26th July 2007, 16:41 arkadslar...!!!!!!dun yenı konu acıp yorumlarınızı almsıtım ama bugun bulamıorum nerden yenı konu acacagımı...yanıneye basıcam...????hemen cvp beklıorm..mcx
yukardaki ing forumlarını tıkla en aşağıda yeni konu aç diye bii yer var ona tıkla
Exorcise 26th July 2007, 18:40 yah simdi cok komik olcak cinceyide ögrenmek istedigimden değil hem ing hem cincem güzel olursa iyi para kazanırım rahat dertsiz çilesiz bir hayat yasarım yah ilk deneyişim ve kendime acayip güveniyordum calsımıyordum öyle ama yine bişiler yapıyordum paso nette gecmiştir zamanım yani ama kendimede bir okadar güveniyordum olmadı işte ing cem cok kötü cıktı halbuki ing den hiç korkum yoktu ve yanlıslarım nerde onu da bilmiyorum en kötüsüde bu 17yanlıs cıkarttım ben o bile moral bozuklugu yaptı sonra baktım puanım 313 gelmiş hayde düşün yani 17yanlısa yıkıldım bi baktım 24yanlıs ve o diger 6 yanlısımın kaynagını bulamıyorum
Exorcise 26th July 2007, 18:43 inş be arkadasım ben bu puanla zor girerim hak ettimde zaten ama senin gönlünün istedigi yer olur inş çalışıpta adanm gbi bir heyecan ya da ailevi bir duurm yüzünden istedigin puanı alamamak daha kötü bunada sükrediyorum ama eminim durumları daha kötü olan vardır benden ben buyıl calısmadım gidemesemde üzülmücem kimseye haksızlık olsunda istemem
EmreArslan 27th July 2007, 11:58 inş be arkadasım ben bu puanla zor girerim hak ettimde zaten ama senin gönlünün istedigi yer olur inş çalışıpta adanm gbi bir heyecan ya da ailevi bir duurm yüzünden istedigin puanı alamamak daha kötü bunada sükrediyorum ama eminim durumları daha kötü olan vardır benden ben buyıl calısmadım gidemesemde üzülmücem kimseye haksızlık olsunda istemem
öncelikle iyi dileğin için teşekkür ederim.sonra hayata bir sene daha geç atılacağız belki ama yine de istediğimiz mesleği yapabileceksek eğer buna da değer diye düşünüyorum,haksızmıyım?
önemli olan nerelerde hata yaptığımızı biliyor olmamız ve bu sefer tekrarlamamamız.
ayrıca çince mevzusunu anladım.güzel düşünmüşsün:D
dediğm gibi lütfen kaygılanma.olacak bu sefer.biraz polyanna gibi düşün.bu sefer sınava girdiğinde ilki gibi tecrübe eksiklğine bağlı heyecan yaşamayacaksın..az çok ösym'nin mantığını ve öğrencileri nerelerden elediğini biliyorsun..
kaygılanma ve tabi ufak bir tavsiye,söylediğin gibi nette çok zaman geçirmişsin madem,bu defa bunu asgariye indirmeye çalış.(ama yanlış anlamaman koşulu ile):)
şimdiden başarılar...:)
selçuk 29th July 2007, 07:10 puanı düşük olan arkadaşlarımızın yapacağı : ilk önce sıralamanız yakın veyahut tutuyorsa dil edebiyat 1. öğrtm, yok tutmuyorsa sehrınıze en yakından baslamak kaydıyla 9 saatı gecmıyecek mesafelerdekı 2, öğretımlerı yazın, Acıköğretım İÖLP 330 da kapatır gıbıme gelıyor gecen sene ole kapamıs, 330 altına dusmez, ama edebıyatların 2, öğretımlerı 330 dan bir iki puan da altta olabılır,
yapın bı deneyın eglırse okursunuz :)
artık ben kızsam da alıştım, edebıyatlara da formasyon verıldıgı ıcın ha bir sene gec öğretmen olursunuz,
Tabı 4 sene sonra ıcın bırsey dıyemem ,
|