Tam Sürüm Bilgini Göster : Bilkent İngiliz Dili-Edebiyatı(burslu)

casmina
26th July 2007, 00:03
ya arkadaşlar bilkentle ilgili neler biliyosunuz? aslında okuduğum sürece bedava olmasa ve yurtdışına çıkma ihtimalim yüksek olmasa düşünmem bile ama işte... bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiycem sanırım düşünürken.

Saadet Çadır
26th July 2007, 00:22
Bilkent in diğer bölüm öğrencilerine hazırlık sınıfında uygulamış olduğu İng. sınavları çok iyi biliyorum ve sınav sistemini , ciddi anlamda fazla iddialı, hazırlık ta kur geçme sınavları yaklaşık 4-5 saat sürüyor, Open Cloze test bölümleri var(yani seçeneksiz ) , üç farklı uzunlukta okuma bölümleri var, listeningler var derken bilkent paralı öğrencinin bile göz yaşına bakmayan , tavsiye etmeyeceğim belki de tek üniversite, hazırlık sınıfı binası inşa ediyorlar, hazırlığı atlayıp geçeceğiniz bölümde kontenjan yoksa bir şekilde geçemiyorsunuz, sınav kağıtlarınızı göremiyorsunuz .... Yani çok iyi düşünün derim ben, çok iyi araştırın.
Bunlar benim 2 öğrenci vasıtasıyla edindiğim bilgi ve izlenimler , başkaları da fikir verecektir ve bu yazdıklarım sadece bilken ile ilgilidir diğer özel üniversiteler için değil:))

Saadet Çadır
26th July 2007, 00:31
Neden diğer özellere bakmıyorsunuz?

casmina
26th July 2007, 00:33
sağolun hocam zor olduğunu söylüyolardı zaten. neyse artık soğudum ben de zaten...

casmina
26th July 2007, 00:36
en iyi özel üni. bu değil mi? ya zaten benim boğaziçi de tutuyo ama dedim ya burs olanakları ve yurtdışında okuma fırsatı fln daha yüksek ya ondan kafam karışmıştı :)

MattLuke
26th July 2007, 00:48
burası bu konunun yeri değiL ama Hocam ben yine de buraya yazayım.24 tercih hakkımı da kuLLancam..yüksekleride yazcam puanım ne kadar düşük olsada ve altlara burslular. sıraLamamı bitirince yazarım buraya ama bursLuLardan önce Anadolu (UOLP-SUNY Cortland %50 Burslu)yu yazcam..Sizce yazmalımıyım?Yani eger diğerleri gelmezse ki gelmeyecek ve buranın kontenjanı 1,ki birisi burayı yazmazsa büyük ihtimal bana burası gelecek.Yazmalımıyım Sizce?diger Hocalarımda cevaplarsa sevinirim

Teşekkürler..

Saadet Çadır
26th July 2007, 00:53
en iyi özel üni. bu değil mi? ya zaten benim boğaziçi de tutuyo ama dedim ya burs olanakları ve yurtdışında okuma fırsatı fln daha yüksek ya ondan kafam karışmıştı :)

Ambalajı en iyi üniversite, bence yeni açılanlara bakın İzmir ekonomi, Atılım, Bahçeşehir gibi çok iyi araştırın, iyi bir puanla özel üniversiteye gitme düşüncenizi anlıyorum ve güzel bir düşünce , imkanlarından , sağladıklarından faydalanmak istiyorsunuz ki benim debirçok iyi puanlı öğrencim bu şekilde tercih yapıyor, ama bir Boğaziçini tutuyorsa puanınız bence çok iyi düşünün...:))

Saadet Çadır
26th July 2007, 00:54
burası bu konunun yeri değiL ama Hocam ben yine de buraya yazayım.24 tercih hakkımı da kuLLancam..yüksekleride yazcam puanım ne kadar düşük olsada ve altlara burslular. sıraLamamı bitirince yazarım buraya ama bursLuLardan önce Anadolu (UOLP-SUNY Cortland %50 Burslu)yu yazcam..Sizce yazmalımıyım?Yani eger diğerleri gelmezse ki gelmeyecek ve buranın kontenjanı 1,ki birisi burayı yazmazsa büyük ihtimal bana burası gelecek.Yazmalımıyım Sizce?diger Hocalarımda cevaplarsa sevinirim

Teşekkürler..

Bu programla ilgili ne yazık ki hiç birşey bilmiyorum inşallah bilen biri olacaktır:))