Tam Sürüm Bilgini Göster : lütfen yardım edin

BURAK İNCEKARA
24th July 2007, 21:33
mrb ben bu sene yds ikinci defa girdim puanım 324 başarı sıram 6125.aslında hep başka bi dil okumak istedi özellikle ispanyolca çok.ama dillerin gramer ve iş olanakları hakkında bilgim yok.rusça ve çinçe revançta diyorlar.ama rus dili okunayan bazı arkadşlar çok pişman ve iş bulamamış.çince nasıl?ispanyolca dünyada en çok konuşulan diller arasında ama ülkemizde iş olanağı nasıl okusam iş bulabilirmiyim.bu konu hakkında gerçekten bilgi sahibi olan kişilerden cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Muttalipisidan
24th July 2007, 22:18
iş konusunda sıkıntı çince yada arapça yazmanı tavsiye ederim

Angie06
24th July 2007, 23:38
Evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum başta çince yaz...

Azazello
25th July 2007, 14:27
bence italyanca yaz. Yanında inglizceni de geliştirirsen ilerde iyi iş yaparsın.

BURAK İNCEKARA
25th July 2007, 14:34
italyanca mı?ama herkes bi şey söylüo kendine göre gerçeklere dayalı bi şey bilen yok mu ya da rusça çince italyanca ya da ispanyolca olumuş kimse yok mu?bu arada yazan arkadaşlara teşekkürler

buhurdanlık
25th July 2007, 14:36
ben okumadım ama epey araştırdım.

Çince çok talep gören, iş garantisi olan ve iyi para kazandıran bir dil.

tabi zor,konuşmak ayrı dert tonlama ayrı dert yazmak ayrı dert ama her şeyi halledince süper...

ben çince derim

flowless
25th July 2007, 14:42
bencede Çince yaz...

BURAK İNCEKARA
25th July 2007, 21:26
kafam ne kadar karışık bilemzsnz tercih zamanı geçcek ben hala düşünüyor olucam herhalde neden herkesin dediği birbirine tutmuyor.hangi dillerde iş garanti ve grameri ne kadar zor?hocalarımzn cevaplarını bekliiyorum.teşekkürler

_PınaR_
25th July 2007, 21:49
bence sen diğer konulara bi gözat çünkü bu konularla ilgili çok şey yazıldı.bi bak bence aradığını bulursun arkdaşm....

gokhan7106
26th July 2007, 00:18
kadeşim benimbaşarı sıram 7183 ve şüphesiz çince yasıorum hocamda garanti edio iş imkanı var dio bildiğim çok ii şirketler var çince hakkında bilgi alabileceğiniz

BURAK İNCEKARA
26th July 2007, 14:25
o şirketler hakkında bilgi verebilirmsin umarım senin de çince olur ama grameri hakkında bilgim yok araştırdn mı?çince okuyan kimse yok mu