Tam Sürüm Bilgini Göster : lefkoşa avrupa üniversitesi

Exorcise
24th July 2007, 13:29
bugün annemle bakarken oldukça uygun geldi devlet vakıf üniversiteymiş asker cocuklarına %20 indirim var makul geldi fakat nasıl bir yer bilmiyorum hani ortama ayak uydurabilirmiyim orda okuyan var mı acaba

Muttalipisidan
24th July 2007, 17:10
kıbrısdaki ünvlerin ing. öğrt. bölümü artık yök engelli yani oranın mezunları artık türkiyede devlet okullarında görev yapamıyor birde kıbrıs öğrenci için pek uygun değil hayat çok pahalı diğer bir şey yazdıkları indirimlere fazla aldanmayın gerçekel bağdaşmıyor sadece öğrenci toplamak için yapıyorlar

boorockk
24th July 2007, 17:15
Kıbrıs ın çok pahalı olduğunu biliyorum herşey en küçük örnek gazetelerin üzerinde KKTC fiyatı yazıyo :icon_tdown: . ve indirimlerede aldanma

kared
24th July 2007, 17:18
bugün annemle bakarken oldukça uygun geldi devlet vakıf üniversiteymiş asker cocuklarına %20 indirim var makul geldi fakat nasıl bir yer bilmiyorum hani ortama ayak uydurabilirmiyim orda okuyan var mı acaba

bilmiyorum ama yıllık 10 bin dolar verebilceksen gidebilciğin bir üniversite. çift diploma sorunu da olabilir. oranın diploması türkiyeyle uyuşmayabilir falan ama sanmam öyle birşey olsun. sanırım sen daha sınava girmedin girince devlet üniversitesi tutturmaya bak , ona göre çalış .

HakanAlp2
24th July 2007, 17:25
dün kıbrıstan geldim..LEFKE AVRUPA olacak lefkoşa değil.asker çocukları için kıbrıstaki diğer üniler yüzde elli indirim yapıyor.arkadaşların dediği gibi kıbrıs çok pahalı.okul harçlarının yüzde elli bedeli 3000 dolar civarında.eğer asker çocuğu değilseniz yurt ücretleride yine 2000 dolar civarı...eğitim kalitesi de çok düşük..vs.. vs..

Exorcise
24th July 2007, 17:31
annem de babam da asker odna zaten bizimkiler gönderelim diyor buyıl girdim sınava bekledigimden düşük geldi orasının puanıda cok düşüktü okudum mantıklı falan geldi askeri orduevinde idare ederim yurt yerine yemek vs falan

kared
24th July 2007, 17:46
annem de babam da asker odna zaten bizimkiler gönderelim diyor buyıl girdim sınava bekledigimden düşük geldi orasının puanıda cok düşüktü okudum mantıklı falan geldi askeri orduevinde idare ederim yurt yerine yemek vs falan

bu sene ilk senense bi kere daha denemeni öneririm.

HakanAlp2
24th July 2007, 17:46

o zaman doğu akdeniz üniversitesini tavsiye ederim.ayrıca kapalı maraş bölgesinde askeri personel çocukları için kız yurdu var.yeri de çok güzel.doğu akdeniz yarı devlet ünisi zaten.eğitim seviyeside iyi.yinede sizin tercihiniz.iyice araştırmanızda fayda var.

Exorcise
24th July 2007, 17:58
ücretleri hakkında bilgin var mı dogu akdeniz ünv. için

asu_06
24th July 2007, 18:06

merhaba ben kıbrıs doğu akdeniz üniversitesinde okuyyorum ve sana tavsiye edebieceğim en iyi okulllardan biri burası bi arkadas senin dediğin yerde okuyor ve hiç memnun deil çunku kıbrs zaten yasanabılcek bı yer deıl oralar daha kotu ben tavsıye etmem sana bence yazma sakın ! hatta kıbrısı yazmanı tavsıye etmıorum ama yınede sen bılırsın ama dedıgım gıbı hayal etıgn gıbı bı yer deıl kıbrıs yıne bızım okul magısada bıraz daha ıyı dıyebılırım..bu arada bıldım kadarıyla kıbrısta zatn tum asker cocuklarına ındırım oluo ıllakı kıbırs ıstıosa Dogu akdenız tercıh et derım hangı bolum ıstıosun ben turkce ogretmenlıgınde okuorum..

asu_06
24th July 2007, 18:11
ücretleri hakkında bilgin var mı dogu akdeniz ünv. için

hangı bolumu ıstıosan bolm bolm degısebılıo bakıp solerım sana yada ıstersen bu lınkten bakabılırsın

http://www.emu.edu.tr/t/ogrenciadaylari/Semesterfeestr20072008.htm

ama yınede tavsıye etmedım bı memleket kıbrıs :) sen habgı bolumde okumak ıstıosun ?

asu_06
24th July 2007, 18:15
o zaman doğu akdeniz üniversitesini tavsiye ederim.ayrıca kapalı maraş bölgesinde askeri personel çocukları için kız yurdu var.yeri de çok güzel.doğu akdeniz yarı devlet ünisi zaten.eğitim seviyeside iyi.yinede sizin tercihiniz.iyice araştırmanızda fayda var.

evet bencede ıllakı buraya gelıceksen bızım okul daha ıyı
http://www.emu.edu.tr/t/ogrenciadaylari/Semesterfeestr20072008.htm

hilery duff
28th July 2008, 17:07
ya valla d.akdeniz ünv. daha iii diolar.bende lefkoşayla ikisi arasında kaldım.%50 bursluya puanım tutuo lefkoşada ama nasıl bi uygulama var orda bilmiorum.ama aklım hala d.akdenizde.bugün göndericem tercihlerimi lütfen öneri:)))))))))))bu arada geçen yıl çocuk gelişimi bölümünden mezun oldum:))))))))))ailem zihin eng.öğrt. istemediği için okul öncesi yazmak zorundayım.türkiyedekinede o tutmuyo.