silkyworld
24th July 2007, 05:54
bu sene açılan marmara üniversitesi'nin ing. dili ve edebiyatı bölümü hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim:)şimdiden teşekkürler
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : marmara üni. ing. dili ve edebiyatı silkyworld 24th July 2007, 05:54 bu sene açılan marmara üniversitesi'nin ing. dili ve edebiyatı bölümü hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim:)şimdiden teşekkürler SunRise 24th July 2007, 06:19 Ben böyle bir haber duymuştum ;ama kesin açılmış mı ki?2007 kontenjan klavuzunda göremedim ben.Ayrıca Amerikan Kültürü ve Edebiyatı da açılacakmış diye duydum.Bilgisi olan var mı? Angie06 24th July 2007, 10:36 Ben böyle bir haber duymuştum ;ama kesin açılmış mı ki?2007 kontenjan klavuzunda göremedim ben.Ayrıca Amerikan Kültürü ve Edebiyatı da açılacakmış diye duydum.Bilgisi olan var mı? Ama kılavuzda yokki nerden bilip tercih yapıcaz en önemlisi kodu yok...:confused: kared 24th July 2007, 11:41 bu sene açılan marmara üniversitesi'nin ing. dili ve edebiyatı bölümü hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim:)şimdiden teşekkürler kılavuz vermemiş . demekki bölüm açılmamıs . :sh1a: hardest 24th July 2007, 16:54 kılavuz vermemiş . demekki bölüm açılmamıs . :sh1a: ösym başkanı 1 ay kadar önce üniversitelerin bazı yeni bölümlerinin açıldığını ama bunları tercih kılavuzuna yetiştirebilirlerse koyacaklarını söylemişti. yani bölüm açılmış olup tercih kılavuzunda yer almıyor olabilir ki bundan daha saçma bir şey söz konusu bile olamaz ama Türkiye'de işler böyle işte ne yaparsınız... :Mad_anim: boorockk 24th July 2007, 17:05 arkadaşlar alman dili ve edebiyatını koymuşlar o da bu sene açılıyo . demkki ing. dili ve debiyatı açılmıyo... yoksa kılavuzda olurdu. demi ya birisi açıklasın mysty 24th July 2007, 17:21 Bana sorarsanız o bölüm daha açılmamışıtır. Çünkü olan bir bölümü tercih etmek için onun tercih formunda yer alması gerekiyor değil mi ama? Ee yer almıyorsa da bence yapacak bir şey yok. Hem bir de şöyle düşünelim yeni açılmış bir bölüm ne kadar oturmuş olabilir ki? Daha iyi ünilerde daha köklü fen ed fakülteleri var. Puan yeterse İstanbul Fen Ed çok iyi mesela... Muttalipisidan 24th July 2007, 17:26 Bana sorarsanız o bölüm daha açılmamışıtır. Çünkü olan bir bölümü tercih etmek için onun tercih formunda yer alması gerekiyor değil mi ama? Ee yer almıyorsa da bence yapacak bir şey yok. Hem bir de şöyle düşünelim yeni açılmış bir bölüm ne kadar oturmuş olabilir ki? Daha iyi ünilerde daha köklü fen ed fakülteleri var. Puan yeterse İstanbul Fen Ed çok iyi mesela... size aynen katıllıyorum karsdaki ing dili ede. bile boğaziçinin yeni açılan bölümünden daha iyidir arkadaşlar bu ünvleri gözünüzde o kadar büyütmeyin sadece isimleri var içlerinde hiçbirşey yok hardest 24th July 2007, 17:54 arkadaşlar şimdi marmara üniversitesinin sitesine girdim ing. dili açılmış buyrun siz de bakın: http://www.marmara.edu.tr/Akademik/?id=93 hardest 24th July 2007, 17:56 ve sanırım dediğim gibi bölüm açıldığı halde ösym bunu tercih rehberine yetiştirmeyi başaramamış!!!!!! :Mad_anim: Muttalipisidan 24th July 2007, 18:02 arkadaşalr şuraya tekrar bakmanızı istiyorum http://fef.marmara.edu.tr/Ingiliz/index.htm hardest 24th July 2007, 18:12 bu da işlerin ne kadar yavaş ilerlediğini gösteriyor.mantıken bu sene açılan bir bölümün gelecek dönem için öğrenci kabulüne başlaması gerekir değil mi... Muttalipisidan 24th July 2007, 18:15 hayır fen edebiyat fakültesi 1982de açılmış ünvlerde fakülte açmak için bazı koşullar o koşullar oluşamdığı sürece açılamaz bu marmarada olabilir boğaziçide hardest 24th July 2007, 18:22 koşullar kendi kendine oluşmuyor heralde insanlar oluşturuyor... Angie06 24th July 2007, 18:24 Aklım çok karıştı arıyorum üniversiteyi ama telefonu açan yok:( hardest 24th July 2007, 18:26 Aklı çok karıştı arıyorum üniversiteyi ama telefonu açan yok:( boşver gerek yok aramana.öğrenci kabulü yokmuş baksana... Angie06 24th July 2007, 18:28 boşver gerek yok aramana.öğrenci kabulü yokmuş baksana... Ya anlamıyorum ben bu sistemi şimdi biz şehir dışı gittikten sonra açılacak:(:( hardest 24th July 2007, 18:32 evet kötü bir durum ama ne yapalım yapabileceğimiz bir şey yok... :( bi çok kişi bu saçma sapan sistemin kurbanı zaten... |