Tam Sürüm Bilgini Göster : değerlendirebilirmisiniz???
EmreArslan 20th July 2007, 20:16 arkadaşlar ve tabi ilk etapta değerli hocalarım;belki karşılaştırmak doğru olmayacaktır ama rica etsem YDS DERGİSİ ve DİLKO kaynaklarını karşılaştırabilirmisiniz?
sınava pek ciddi hazırlanmadığım için bu yıl 325 küsur bir puan aldım.ancak bu yıl aynı hataya düşmemek ve mümkün olduğu kadar soru çözmek niyetinde olduğum için iki dergiden birine abonelik yapmayı düşünüyorum.
açık olmak gerekse düne kadar DİLKO diyordum.ancak dün bir hocam DİLKO'nun bazı hocalarının bu yıl YDS DERGİSİ ile çalışacaklarını dolayısıyla bunu da gözardı etmemem gerektiğini söyledi.bundan ötürü acaba değerli görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler.
kared 20th July 2007, 20:22 her ikiside değil . bence els dergilerine üye ol . en iyisi o .
belma 20th July 2007, 20:24 ben dilkodan çok çözmedim ama çözdüüm kadarıyla fena diil ama yds dergisinden hazırlandım lise sonda ve gayet iidi hem bilgiye hem dikkate yönelik sorular var onda. buda gercek sınvda dikkatin önemini daha ii kavramana yardımcı oluyo. lise 2deyken else üyeydim bence onuda bi düşün çok kaliteli bi yayın. madem bukadar kaliteli nie devam etmedin dicek olursan dersanem den aldım kaynakları onlar ydsyi secmişti ama oda güzeldi bence . dilkodan daha ii.
Saadet Çadır 20th July 2007, 20:30 arkadaşlar ve tabi ilk etapta değerli hocalarım;belki karşılaştırmak doğru olmayacaktır ama rica etsem YDS DERGİSİ ve DİLKO kaynaklarını karşılaştırabilirmisiniz?
sınava pek ciddi hazırlanmadığım için bu yıl 325 küsur bir puan aldım.ancak bu yıl aynı hataya düşmemek ve mümkün olduğu kadar soru çözmek niyetinde olduğum için iki dergiden birine abonelik yapmayı düşünüyorum.
açık olmak gerekse düne kadar DİLKO diyordum.ancak dün bir hocam DİLKO'nun bazı hocalarının bu yıl YDS DERGİSİ ile çalışacaklarını dolayısıyla bunu da gözardı etmemem gerektiğini söyledi.bundan ötürü acaba değerli görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler.
mrb, her iki kaynağı da okutmuş bir öğretmen olarak, dilko yu ÖSYM nin yaptığı YDS ye çok daha yakın görüyorum. Ayrıca ne cevap anahtarlarında ne de sorularda hemen hemen hiç hatasının olmaması (bu güne kadar hiç karşılaşmadım) diğer bir önemli yanı. YDS dergisinde anahtarda çok problem oluyordu ama tabiki bu demek değildir ki bundan sonra daha dikkatli olmayacaklar, mutlaka olacaklardır ancak dilden hazırlanan öğrenciler için birçok yayınla çalıştıktan sonra favorilerim sadece ELS ve DİLKO .Bu başka yayınları incelemeyeceğim ya da kullanmayacağım demek değildir ancak çok temkinli davranacağım kesin. Siz tek başınıza çalışmayı düşündüğünüz için bence hiç riske atmayın ve sözünü ettiğim yayınlardan birini temin edin derim ben.
Bu arada öğretmeninizin dediği şeyler geçen sene de sözü edilen şeylerdi ancak dilko nun kalitesinde bir değişiklik olmadı.
Tabiki bunlar benim kişisel düşüncelerim, biz önümüzdeki sene için dershane olarak dilko ile anlaştık, bu sene başka bir yayın denemiştik ancak çok üstün çabalarımız (hocalar olarak) olmasaydı şükürler olsun şu anki sonuçlarımızı alamazdık aynı şeyi geçen sene de YDS ile yaşamıştık. Tekrar söylüyorum, bunlar benim düşüncelerim, diğer öğretmenlerimiz ve öğrenci arkadaşlarımız da (özür dilerim) fikir ifade edeceklerdir.
:))
Muttalipisidan 20th July 2007, 20:31 mrb, her iki kaynağı da okutmuş bir öğretmen olarak, dilko yu ÖSYM nin yaptığı YDS ye çok daha yakın görüyorum. Ayrıca ne cevap anahtarlarında ne de sorularda hemen hemen hiç hatasının olmaması (bu güne kadar hiç karşılaşmadım) diğer bir önemli yanı. YDS dergisinde anahtarda çok problem oluyordu ama tabiki bu demek değildir ki bundan sonra daha dikkatli olmayacaklar, mutlaka olacaklardır ancak dilden hazırlanan öğrenciler için birçok yayınla çalıştıktan sonra favorilerim sadece ELS ve DİLKO .Bu başka yayınları incelemeyeceğim ya da kullanmayacağım demek değildir ancak çok temkinli davranacağım kesin. Siz tek başınıza çalışmayı düşündüğünüz için bence hiç riske atmayın ve sözünü ettiğim yayınlardan birini temin edin derim ben.
Bu arada öğretmeninizin dediği şeyler geçen sene de sözü edilen şeylerdi ancak dilko nun kalitesinde bir değişiklik olmadı.
Tabiki bunlar benim kişisel düşüncelerim, biz önümüzdeki sene için dershane olarak dilko ile anlaştık, bu sene başka bir yayın denemiştik ancak çok üstün çabalarımız (hocalar olarak) olmasaydı şükürler olsun şu anki sonuçlarımızı alamazdık aynı şeyi geçen sene de YDS ile yaşamıştık. Tekrar söylüyorum, bunlar benim düşüncelerim, diğer öğretmenlerimiz de fikir ifade edeceklerdir.
:))
bende hocama aynen katılıyorum
ebruuu___ 20th July 2007, 20:39 evet arkadaşım bende ElS ve DİLKO dan da çalıştım bu sene ikisi de YDS seviyesine çok yakınlar ve de ELS geçen sene kendini yeniledi eğlenceli hale getirdi paragrafları resimler felan koydu yani çalışmaya teşvik edici paragraflar da vardı ELS yi tavsiye ederim ben
Yurtik 20th July 2007, 20:46 bende dilko dersanesindeyim ve gerçekten yds sınavına çok yakın denemeleri els bana sıkıcı gelirdi konuları filan..bence ya els yada dilko kullan
ebruuu___ 20th July 2007, 20:48 lise 2 deyken biz de ELS nin eski basımlarını çözüyoduk renksiz sıkıcı geliyordu ama geçen sene kendini tamamen yeniledi ELS paragraf konuları da dikkat çekici gündelik eğitici konulardı resimler koyuyordu konuya yönelik vallaha test çözmeyen insannın çözesi geliyodu:D
EmreArslan 20th July 2007, 20:52 hem hocam hemde değerli arkadaşlarım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.ancak benim eksik yazmamdan ötürü bir yanlış anlaşılma oldu.bende zaten ELS var.:)
ben dilko ya da yds dergisini els'nin yanına ek olarak almak istiyorum..els geçen yılın ama zaten bu sene de yenilenmiyorlar.şimdi benim bu düzeltmemden sonra tekrar çok değerli yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.:)
ebruuu___ 20th July 2007, 20:54 2si arasındaysa o zaman DİLKO derim
Saadet Çadır 20th July 2007, 20:58 hem hocam hemde değerli arkadaşlarım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.ancak benim eksik yazmamdan ötürü bir yanlış anlaşılma oldu.bende zaten ELS var.:)
ben dilko ya da yds dergisini els'nin yanına ek olarak almak istiyorum..els geçen yılın ama zaten bu sene de yenilenmiyorlar.şimdi benim bu düzeltmemden sonra tekrar çok değerli yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.:)
Benim yorumumda ve diğer arkadaşlarımızın birçoğunun yorumunda aslında cevap açık , ikisi arasında DİLKO :)
EmreArslan 20th July 2007, 21:02 ben netten çıkmak zorundayım.malum sınav istediğim gibi geçmeyince babamın yüzüne pek bakamıyorum:rotz:
birazdan geleceği için en iyisi pc'yi kapatmak.herkesin değerlendirmeleri için ayrı ayrı teşekkürler.öyle görünüyor ki hocam ve değerli arkadaşlar dilko tercihim olacak.sağolun.
tekrar görüşmek üzere...
IcySeden 20th July 2007, 21:17 ben netten çıkmak zorundayım.malum sınav istediğim gibi geçmeyince babamın yüzüne pek bakamıyorum:rotz:
birazdan geleceği için en iyisi pc'yi kapatmak.herkesin değerlendirmeleri için ayrı ayrı teşekkürler.öyle görünüyor ki hocam ve değerli arkadaşlar dilko tercihim olacak.sağolun.
tekrar görüşmek üzere...
ben de son bi ekleme yapmak istedim.
kendi çalışmalarının yanında güncel olayları da takip etmeni öneririm çünkü son zamanlarda hem össde hem yds de güncel olaylardan çok fazla soru çıkıyor.dergi seçiminde de bu unsuru göz önünde bulundur derim.
betll 20th July 2007, 21:55 bence DILKO tek başına yeter bile..özellikle denemeleri gerçekten çok kaliteli.
actually 21st July 2007, 00:20 Arkadaşlar ben ilk kez sınava hazırlandım ve çok şükür ki ilk yılımda kazandım. YDS Dergisi ile çalıştık. Bence mükemmel bir yayındı. Dilko ile de zaman zaman çalıştık. YDS Dergisi set olarak, denemeler olarak, konu anlatımları olarak sizi doyuruyor bence. Şu an tekrar hazırlanacak olsam düşünmeden onu seçerdim. Bence mükemmeldi. Tercih sizin tabi.
Angie06 21st July 2007, 00:25 arkadaşlar ve tabi ilk etapta değerli hocalarım;belki karşılaştırmak doğru olmayacaktır ama rica etsem YDS DERGİSİ ve DİLKO kaynaklarını karşılaştırabilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler.
Dilko derim..Onunla hazırlandım gayet memnundum...:icon_tup:
EmreArslan 21st July 2007, 15:17 arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
ilk yazdığımda da dilko tercihim demiştim.bir an için kararsızlık yaşadım.ama öyle görünüyor ki;dilko aboneliğimi yaptıracağım.
yine icyseden arkadaşımın dediği gibi mümkün olduğu kadar güncel kaynakları da incelemeye çalışacağım.
tekrar karasızlığımı yenmek adına yardımlarınız için teşekkürler.sağolun...alkis
LEE 20 21st July 2007, 16:34 Dilko ve Yds dergisini çözdüm güzel, ama Yds dergisi daha güzeldi kanımca..
DivingDeep 21st July 2007, 16:43 its me hocam dilko'ya els dergisi gb abone mi olunuyor.els dergisine çalışıyorum ama istesem elime geçmesi kolay olur mu diye düşünüyorum:(
nikita 21st July 2007, 20:33 Dilkoya gittim lise 2 ve 3 te yayınlarından çok memnun kaldım.Kesinlikle DİLKO derim.
erdemir 21st July 2007, 21:04 valla ben YDS kullandım gayet memnundumm
tavsiye ederim...kesinlikle her yönüyle doyurucu...
Carmenta 21st July 2007, 21:32 ELS in yeni dergileri çok daha güzel (:
biraz zor gelmişti bana ama iyi öğretiyor
melke_17 11th August 2007, 22:00 yds yayınlarıyla bir yılda 20 net yükselttim! bu yeterli mi? tabii els haikadır ama madem els var ben yds derim
ghymn 11th August 2007, 22:20 merhaba bence de ELS dene.biraz zor olabilir ama sınava cok iyi hazırlıyor.sınavda surprizle karsılasma ihtimalin duser.yds yi de kullanabilirsin ek olarak.insallah yardımcı olur.
|