Tam Sürüm Bilgini Göster : özel üniversite yurtt

kared
20th July 2007, 15:53
benim merak ettiğim çok önemli bir soru var . mesela özel üniversiteyi burslu kazandık . yurt kurdan yurt yardımı alabiliyomuyuz . ?

bi de beykent üniversitesinin yurdunun fiyatı ne kadar , özellikleri ney ??? bunları nerden bulabilirim . şimdiden sağolun canlar .

arnawut
20th July 2007, 16:52
gerek yok yurda hemen köy içi zaten ucuza ev bulursun...

kared
20th July 2007, 18:34
gerek yok yurda hemen köy içi zaten ucuza ev bulursun...

herkesi kendi statünde kıyaslama . ben izmirde oturuyorum ve istanbulu hiç bilmem . bu yüzden yurt araştırıyorum .yurt - kurdan yurt desteği alabiliyormuyuz özel üniversiteler için ?

Muttalipisidan
20th July 2007, 18:55
elbette alırsın hatta bursa başvur çünkü sen oraya burslu gidiyosun

damlasav
20th July 2007, 21:03
elbette alırsın hatta bursa başvur çünkü sen oraya burslu gidiyosun

Arkadaşlar siz özel üniversiteye gitmeyi planlıyosanız yurtkuru filan unutun. Özel üniversite kampüsü içinde devlet yurdu olmuyor ki. en azından benimn bildiklerim öyle. Kendi özel yurdu oluyor. Bir ikincisi de başka bir devlet ünv yurduna verebilirler sizi. O da sizin ünv ile kalacağınız yurt arası istanbulsa 2 saat sürer.

Ne yapıcaksınız? Şimdi bu özel yurtlarrın ki en rahatı o kampüsün içindeki yurtlar orda 4 kişilik odalar filan var. Onlardan kiralarsanız ucuza gelir. Tek kişilik ya da 2 kişilik odalarda kalmak isterzeniz pahalıya gelir. Her zaman söylüyorum kampüse çoık yakın ve hatta mümkünse kampüs içinde kalmanız sizin dersleriniz açısından çok mühim.

arnawut
20th July 2007, 22:47
herkesi kendi statünde kıyaslama . ben izmirde oturuyorum ve istanbulu hiç bilmem . bu yüzden yurt araştırıyorum .yurt - kurdan yurt desteği alabiliyormuyuz özel üniversiteler için ?

ne demek istiyorsun?

Funda_DELT
22nd July 2007, 13:29
özel ve genel yurtların ücretlerini bulabileceğim bi link biliyo musunuz ? tüm şehirlerde ....

buhurdanlık
22nd July 2007, 15:09
her üniversite yurdunun ücreti farklıdır.sabit ücret yoktur. teker teker istediğin üniversitenin internet sayfasından bakıp bulman gerek.

Funda_DELT
22nd July 2007, 15:26
ya selçuk unininkilerii istiyorum ama sitsinde yok..bulaadım bi türlü .. :(

damlasav
22nd July 2007, 23:04
ya selçuk unininkilerii istiyorum ama sitsinde yok..bulaadım bi türlü .. :(

Selçuk ünv. yurtkura bağlı bir yurdu var. Devlet yurtlarının aylıkk ücretleri 50 ila 100 arası değişiyor.

kared
23rd July 2007, 00:02
bizim arkadaş yurda (devlet yurdu )3 ayda 200 milyon veriyo(muş) ..