üds_fobi
20th July 2007, 15:28
Arkadaşlar Üds sınavında yanlışlar doğruları götürüyormu? ben götürmüyo diye duydum.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..bu yıl ekimde ilk kez sınava gircem. herkese başarılar..
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : Üds de yanlış üds_fobi 20th July 2007, 15:28 Arkadaşlar Üds sınavında yanlışlar doğruları götürüyormu? ben götürmüyo diye duydum.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..bu yıl ekimde ilk kez sınava gircem. herkese başarılar.. franglais 20th July 2007, 15:29 hayır. kpds ve üds sınavlarında yanlış doğruyu götürmüyor. dream 20th July 2007, 16:39 Arkadaşlar Üds sınavında yanlışlar doğruları götürüyormu? ben götürmüyo diye duydum.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..bu yıl ekimde ilk kez sınava gircem. herkese başarılar.. merhaba, ÜDS sınavında yanlış doğruyu götürmüyor ve 80 soru üzerinden herbir doğru soruda 1.25 puan olarak alınıyor,, yani the more....the more kalıbını düşünürsen ne kadar doğru okadar puan demek.... Bol şanss üds_fobi 20th July 2007, 20:28 teşekkürler arkadaşlar.. sınava çalışırken önereceğiniz taktikler var mı? Muttalipisidan 20th July 2007, 20:32 teşekkürler arkadaşlar.. sınava çalışırken önereceğiniz taktikler var mı? dil forumunu takip etmen yeterli bence |