Tam Sürüm Bilgini Göster : DöKümanları Ne Yapıyorsunuz/Yapmalı

DivingDeep
19th July 2007, 22:53
arkadaşlar ve hocalarım forumdan yüklediğiniz ya da internetten yüklediğimiz dosyaları nasıl değerlendirmeli ve arkadaşlar dosyalardan nasıl faydalanıyorsunuz?kısaca kafamdaki bazı soruları söylemek istedim.

< yazcıya ya da yazıcısı olan bi bilgisayardan çıktı yapmak daha iyi olur mu?(sibelAkbulut getirdi aklıma saol:icon_tup:)

<ben bi kaç gün dosyalardan faydalandım ama düşündüm sınavımız yazılı ve bilgisayardan takip etme performansımızı yarı yarıya düşürüyo bence.adapte olmakta zorlandım

<eğer yüklenilmiş dosyalardan gramer konusunu içeren kitaplardan şiddetle tavsiye ettikleriniz var mı?

<bu dosyalarımızdan en iyi şekilde nasıl yararlanabiliriz

fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler:icon_wave::icon_wave:

öneri ve eleştiri bölümüne yazdım ama görülmedi hocalarım.o yüzden bu bölüme yazmak zorunda kaldım.eğer yanlış olmuşsa bölümü değiştiriyim.:confused:teşekkürler

DivingDeep
20th July 2007, 13:36
bir fikir verir misiniz lütfen?:cry::cry:

Dj_YuSuF
20th July 2007, 15:25
Bence ne olursa olsun printer dan çıktı alıp çözünüz. Bilgisayarda "asla" çözmeyiniz. Ve de internetten inen dosyaların cevap anahtarlarının yanlış olabileceğini göz önünde bulundurarak hemen cevap anahtarında yazan şıkkı kabullenmeyip, sorularınızı foruma taşıyınız. Grammar aynı grammar dir. Değişmez. Önemli olan sizin onu test üzerindeki kullanabilme kabiliyetinizdir. Bu yüzden şu kitap iyi bu kitap kötü diyemem. Ama bence internet dosyaları yerine kitapçıdan 2-3 kitap alıp çalışmak ve testlerini çözmek daha mantıklı. Bende bir çok dosya indirmiştim ama hiçbiri çözülmedi. Ama satın aldığım kitapları da elimden hiç düşürmedim.

DivingDeep
20th July 2007, 15:42
anladığım kadarıyla konu anlatımlı dosyaları indirmek doğru ancak test çözmek için kitapçıdan test kitabı satın almak daha mantıklı.teşekkürler:icon_tup: