Tam Sürüm Bilgini Göster : anadolu üni vs uludağ üni

migrant
19th July 2007, 12:23
Şuan puanım Anadolu ve Uludağ'a yetiyor gibi görünüyor fakat ben karar veremedim hangisini başa yazsam :rotz: Anadolu Üniversitesi'nde okuyan birileri varsa eğitimi ve olanaklarıyla ilgili bildiklerini yazabilir mi? (eskişehr öğrenci için müthiş bir şehir ve anadolu üniversitesi de öyle fakat eğitimiyle ilgili hiç bilgi alamadıım ?)

Impatient112
19th July 2007, 12:31
Ömce geçen sene en son öğrencinin aldığı puana bak ve ona göre tercihini yap. Ben olsam önce Anadolu Üniversitesini sonra da Uludağ Üniversitesini yazardım.

migrant
19th July 2007, 12:37
Ömce geçen sene en son öğrencinin aldığı puana bak ve ona göre tercihini yap. Ben olsam önce Anadolu Üniversitesini sonra da Uludağ Üniversitesini yazardım.

anadolu 1110.
uludağ 1100. öğrenciyi almış
puanları 347
benm puanım 350 --999. sıradayım
Peki neden Anadolu'yu başa yazardınız eğitimyle ilgili bilginz varsa paylaşırsanız minnettar kalırım son ana kadar kararsız kalıcam yoksa :o

migrant
20th July 2007, 10:42
Anadolu'da okuyan kmse yok mu ?:ices_tot::ices_tot:

mervebakkal
20th July 2007, 13:26
bence anadoluyu yaz.saithoca varya forumda o anadoludan mezun.ona sorabilrsin,önerecektir eminim.

migrant
20th July 2007, 16:48
bence anadoluyu yaz.saithoca varya forumda o anadoludan mezun.ona sorabilrsin,önerecektir eminim.

saol adaş :stretch::o

Universe
20th July 2007, 17:08
Anadolu üniversitesi'ni kesinlikle öncelikli yazmanı tavsiye ederim.Pişman olmassın kesinlikle hem üni hem de şehir bakımından ;)

migrant
20th July 2007, 17:18
eet ya eskişehr tam süper :D şimdi bunları duydum ya tamam gaza da geldm yazıcam önce :D:D

migrant
29th July 2007, 16:30
üfff deiştrdim karaımı ikisine de gitmiorum gtçem kocaeline haftasonları da istanbulda iş bulcam :(

tlybrc
29th July 2007, 16:31
benim iki ünv okuyan ark var...ikiside şehirlerinden çok memnun...ancak uludağ ünv yurtdışı imkanları epey fazla bildiğim kadarıyla...bencce uludağ...

Senem
29th July 2007, 16:53
Uludağ mezunuyum o nedenle tabiki Uludağ:)

elif nur
29th July 2007, 18:14
ben 4 yıl esk lise okudum ailemden ayrı, ve terchlerimde once anadolu sonra uludag yazdım, bence neresi ailene daha yakınsa oryı yaz cunku bazı arkadaslarım ailelerinden cok uzak old için problem yasıyıp ordaki üniye gecis yapmaya calisiyolar, istbuldaysanız ist bursa arası feribotla 2 saat mi ne cok yakın olur yani.ii gunler!!

soilworker
29th July 2007, 18:20
hacettepe mi ist veye marmaramı? vakıflar nasıl?

Hubub
29th July 2007, 18:28
arkadaşlar tabi ki aile faktörü önemli ama nerede mutlu olacak ve nerede iyi eğitim alacaksanız tabi ki orayı tercih etmelisiniz bundan aileniz de memnun olacaktır anadolunun eğitim hakkında bilgi veremem ama eskişehir gayet rahat ve öğrenci şehri malum eskişehirliyim de ordan biliyorum :)

Saadet Çadır
29th July 2007, 18:37
Üniversitelerin tercih edilmelerinin en önemli sebeplerinden birisi de akademik kadroları olmalı diye düşünüyorum
Ekte uludağ ve anadolunun kadroları var ilgilenirseniz:))

migrant
29th July 2007, 19:42
benim iki ünv okuyan ark var...ikiside şehirlerinden çok memnun...ancak uludağ ünv yurtdışı imkanları epey fazla bildiğim kadarıyla...bencce uludağ...

herkes çok memnun bnde puanıma kıymak istemiorum aslında ama ist yakınlık önemli burda özliycek çok şeyim war çok gelp gidebilmem lazım aynı zamanda ünideyken çalışmakta istiorum :S:S:S:S:ices_tot:

migrant
29th July 2007, 19:49
anadolunun sosyal imkanlarından we eskişehirin güzelliklerinden şüphem yok ama iş imkanı var mı olabilecek mi bi de çalışırsam ist sık gelemem ama kocaeline gidersem ist çalışırım haftasonları en azından die düşünüorum :( ailem hiçbişey demiyo nereyi istersen gt diolar sonuçta terchlermdekilerin hiçbiri çok uzak yerler değil ama bnm en az 2 haftada gelebileceğim bi yer olmalı işte:( ama eğitimde çok önemli kocaelinin eğitimi için forumda bi arkadaş ii değil dedi onun dışında kötü bişe duymadım :confused:

why is everythin so complicated :confused::confused::(

migrant
29th July 2007, 19:51
ben 4 yıl esk lise okudum ailemden ayrı, ve terchlerimde once anadolu sonra uludag yazdım, bence neresi ailene daha yakınsa oryı yaz cunku bazı arkadaslarım ailelerinden cok uzak old için problem yasıyıp ordaki üniye gecis yapmaya calisiyolar, istbuldaysanız ist bursa arası feribotla 2 saat mi ne cok yakın olur yani.ii gunler!!

yakın oluomuş ama biraz el yakıomuş :rolleyes:

Berarg
30th July 2007, 00:47
Anadolu universitesinin eğitimini bilmiyorum ama ben de bir Uludağ mezunu olarak orayı öneririm sana. Bir başka nedenide geçen yıl Uludağ dan mezun 2 öğrencim son yapılan KPDS sınavına girmişler . Biri 92 diğeri ise 96 almış. Bilmem bir ölçümü bu ama bir fikir verir diye söylemek istedim. Umarım daha fazla bocalamadan seçiminizi yaparsınız.good luck !!!!:icon_tup:

-dilciyim-
30th July 2007, 11:15
Herkes kendi okuduğu şehiri yazar tabiki..Ama ben anadolu üniversitesinin Almanca eğitiminden hiç memnun değilim. Fakat ingilizce okuyanlardan pek şikayet duymadım demekki memnunlar. Ayrca sevgili İMMİGRANT eger iş istiyorsan Eskişehir de istemediğin kadar iş imkanı bulabilirsin

migrant
30th July 2007, 11:50
Herkes kendi okuduğu şehiri yazar tabiki..Ama ben anadolu üniversitesinin Almanca eğitiminden hiç memnun değilim. Fakat ingilizce okuyanlardan pek şikayet duymadım demekki memnunlar. Ayrca sevgili İMMİGRANT eger iş istiyorsan Eskişehir de istemediğin kadar iş imkanı bulabilirsin

umarım öyle olur teşekkür ederim...

tlybrc
30th July 2007, 11:51
herkes çok memnun bnde puanıma kıymak istemiorum aslında ama ist yakınlık önemli burda özliycek çok şeyim war çok gelp gidebilmem lazım aynı zamanda ünideyken çalışmakta istiorum :S:S:S:S:ices_tot:

eee daha ne o zaman uludağ mükemmel...

migrant
30th July 2007, 11:53
eee daha ne o zaman uludağ mükemmel...

tabi ikisi de mükemmel ama arasında tercih yapmak kolay olmuyo =)=) tercihlerimi veremiycem bugun heralde :) kocaeliyle ilgli kmse bişe sölemio ????????

migrant
3rd August 2007, 13:00
düşündüm taşındım sordum soruşştrdum ama yne dönüp dolaşıp geldiğim nokta çıkış noktam....terch sıralamamı değiştrmedim
mrmara
yıldz teknk
anadolu
uludağ
kocaeli
çanakkale (ilk 6 terch bunlar oldu ama şimdi pişman oldum gbi sanki kapımın dibnde kocaeli warken....neyse umarım hepimz için en hayırlısı olur.....:icon_wave:

eslem gül
3rd August 2007, 13:44
benim başarı sıram 5383sizce anadolu üniversitesi açıköğretim ingilizce öğretmenliğine girebilirmiyim.lütfen cvp verin..

eslem gül
3rd August 2007, 13:46
pişmanolma bence o üniversitelerde çook güzel..

migrant
3rd August 2007, 13:57
benim başarı sıram 5383sizce anadolu üniversitesi açıköğretim ingilizce öğretmenliğine girebilirmiyim.lütfen cvp verin..

açıköğretimle ilgili bi fikrim yok umarım sorunu yanıtlayacak başlıklar vardır forumda..:icon_wave:

Carmenta
3rd August 2007, 14:10
Anadolu süper bir üniversite. internet sitesinden resimlerine bile baksan yeter herhalde :)
ben de tercihlerimde önce anadolu sonra uludağ yazdm.

migrant
3rd August 2007, 14:32
baktım gerçekten süper insanın iştahı kabarıo ama aklımı karıştıran olay herkesin açıköğretim olduğunu düşünmesi ve diplomada bunun ayrımının olmaması...
puanın sıralamn kaç belki beraber gideriz:)

psycho
3rd August 2007, 14:45
Şuan puanım Anadolu ve Uludağ'a yetiyor gibi görünüyor fakat ben karar veremedim hangisini başa yazsam :rotz: Anadolu Üniversitesi'nde okuyan birileri varsa eğitimi ve olanaklarıyla ilgili bildiklerini yazabilir mi? (eskişehr öğrenci için müthiş bir şehir ve anadolu üniversitesi de öyle fakat eğitimiyle ilgili hiç bilgi alamadıım ?)

bnce uludag. arkadsm orda okuyo.bende gttm gördüm.gercekten güzel.egitim acısındanda.

celaldincbilek
3rd August 2007, 14:48

aöf ye girme ihtimalin çok yüksek ama anadolu olur mu bilemem.biliyorsun değişiklikler neyle sonuçlanacak.

birde diplomada açıköğretim yazıyor.

migrant
3rd August 2007, 14:52
bnce uludag. arkadsm orda okuyo.bende gttm gördüm.gercekten güzel.egitim acısındanda.

artık çok geç :stretch:

migrant
3rd August 2007, 14:52
aöf ye girme ihtimalin çok yüksek ama anadolu olur mu bilemem.biliyorsun değişiklikler neyle sonuçlanacak.

birde diplomada açıköğretim yazıyor.

yazmıyor diye biliorum hatta birçok hocama danıştım :sh1a:

celaldincbilek
3rd August 2007, 14:56
bende orda okuyorum ve yazıyor die biliyorum

migrant
3rd August 2007, 15:00
bende orda okuyorum ve yazıyor die biliyorum

neyse celal kardeş bekleyelim görelim ;)

celaldincbilek
3rd August 2007, 15:06
düz açıköğretimlerde diplomada açıköğretim diye bir yazı yok ama ne alakaysa biz ingilizcede açıköğretim fakültesi diye yazıyor hatta önceden fotografları sitede yayımlanmıştı.

istersen hocalara bir daha sor yada yeni başlık altında burda sorabilirsin bilenler yardımcı olur.

şimdidien teşekkürler

athene
3rd August 2007, 22:05
immigrant aynı tercihleri yapmışız arkadaşşm:)hepsi aynı:D

migrant
3rd August 2007, 23:25
immigrant aynı tercihleri yapmışız arkadaşşm:)hepsi aynı:D

aaaa cidden mi =) sıralaman kaç bi tanıdık olur =):icon_wave:

athene
3rd August 2007, 23:35
1030 dayım:)belki aynı yere düşeriz

migrant
3rd August 2007, 23:45
1030 dayım:)belki aynı yere düşeriz

çok yakınız umarım düşeriz aynı yere arkadaşım :icon_wave:

athene
3rd August 2007, 23:49
bakalım inşallh:)hayırlısı olsun

burak5757
4th August 2007, 00:07
benimde puanım 350.209 ekli basarı sıram:961 anadolu biraz zor gibi görünüyo acıkcası uludag ile anadolu aynı basarı sırasıyla alıyo gibi gözüküyo bende kararsız kaldım ama ilk anadolu sonra uludag'ı yazdım

migrant
4th August 2007, 00:17
benimde puanım 350.209 ekli basarı sıram:961 anadolu biraz zor gibi görünüyo acıkcası uludag ile anadolu aynı basarı sırasıyla alıyo gibi gözüküyo bende kararsız kaldım ama ilk anadolu sonra uludag'ı yazdım

bni geçmişsin bnde 350,206 :) ama sıralamam eksiz işte:ices_tot: 999.:icon_wave::icon_tup:

athene
4th August 2007, 00:32
benimki 349.943 benmki de eksiz ne vardı şöle tam 350 olsa:)

migrant
4th August 2007, 00:36
benimki 349.943 benmki de eksiz ne vardı şöle tam 350 olsa:)

sen 350 de ona ne kalmış 350 ye :):) ah bi ek puanımızı olsaydı şimdi anadoluyla mı uğraşırdık bee :):)

athene
4th August 2007, 00:44
ah ah yaramı hiç deşme:( immigrant çığm bi gün senle dertleşiriz arkadaşm:icon_tup:

burak5757
4th August 2007, 01:54
onu dogru dedin ek puanınız olsaydı daha yüksek üniversiteler sizi beklerdi ama napalım hayırlısı olsun diyelim

nurdem
4th August 2007, 16:10
bni geçmişsin bnde 350,206 :) ama sıralamam eksiz işte:ices_tot: 999.:icon_wave::icon_tup:

ya evet benimki daha düşük 347.360:cry:benimde eksiz..ama bişey dicem senin ve athene nin puanı yetmiyo mu...yani öğretmenliği kastediyorum uludağ 1050 eskişehih 1100 le kapatmş.eger öğrtmlk istiyosanız ikinizin de kesin olur!!!tebrikler:icon_tup:

soner005
4th August 2007, 16:43
Anadolu ÜNİ.

migrant
4th August 2007, 17:58
ya evet benimki daha düşük 347.360:cry:benimde eksiz..ama bişey dicem senin ve athene nin puanı yetmiyo mu...yani öğretmenliği kastediyorum uludağ 1050 eskişehih 1100 le kapatmş.eger öğrtmlk istiyosanız ikinizin de kesin olur!!!tebrikler:icon_tup:

biz de onu umuyoruz :) ama öğretmenlik seçecek 700 800 900 sıralamalrındakiler büyük ihtimal anadolu ve uludağı seçecektr çnkü yıldz teknkten sonra onlar geliyor yani o arada bi boşluk war onlar yerleşrse biz kalırız :ices_tot: neyse hayırlısı :icon_wave:

burak5757
4th August 2007, 18:03
ya zaten ben ilk tercihe yıldız teknik yazdım sonra anadolu sonra ondokuz mayıs en azından ben sizin önünüzü kapatmıyorum uludagı yazmadım uzak diye benim olursa anadolu olmazsa samsundayım ama sunuda söylim benim bircok arkadasım anadolu yazdı puanı daha yüksek yerlere tutarken [

migrant
4th August 2007, 18:23
ya zaten ben ilk tercihe yıldız teknik yazdım sonra anadolu sonra ondokuz mayıs en azından ben sizin önünüzü kapatmıyorum uludagı yazmadım uzak diye benim olursa anadolu olmazsa samsundayım ama sunuda söylim benim bircok arkadasım anadolu yazdı puanı daha yüksek yerlere tutarken [

üfff gitsinler puanlarına göre yerlere :D:D buarada sinopta yaşıyormuşsun ben de sinopluyum ama istanbulda yaşıyorum.samsunu ben de yazdım ama baya altta bana da o uzak..

athene
5th August 2007, 00:28
biz de onu umuyoruz :) ama öğretmenlik seçecek 700 800 900 sıralamalrındakiler büyük ihtimal anadolu ve uludağı seçecektr çnkü yıldz teknkten sonra onlar geliyor yani o arada bi boşluk war onlar yerleşrse biz kalırız :ices_tot: neyse hayırlısı :icon_wave:

evet doğru
:(

burak5757
5th August 2007, 03:15
hemseriyiz desene dogru gitsinler istedikleri yere napalım artık hangi semt istanbulda??

Piovere
5th August 2007, 11:47
Anadolu'yu yazmanıza çok sevindim.Hocalarım da Anadolu üniversitesi mezunu; az çok biliyorum, o kadar güzel bahsediyorlar ki.Bir de kendilerini belli ediyorlar; dersleri işleyişlerinden; konuşmalarından vs. Umarım gelir; ki öyle görünüyor, sıralamalarınız çok güzel. :) Hiç pişman olmazsınız inşallah -en önemlisi de bu zaten-. Ve küçük bir tavsiyem kaybolun bir kereliğine Eskişehir'de nasılsa bir daha kaybolmazsınız.Çok çabuk alışırsınız. :)

Sevgiler...

burak5757
5th August 2007, 12:38
sagol yorumların için tesekkür ederim ya zaten her yer ögrenci kaybolsan bile biri elbet seni geri getirir kampüse o yüzden kaybolman cok zor:):):)

athene
5th August 2007, 13:02
Anadolu'yu yazmanıza çok sevindim.Hocalarım da Anadolu üniversitesi mezunu; az çok biliyorum, o kadar güzel bahsediyorlar ki.Bir de kendilerini belli ediyorlar; dersleri işleyişlerinden; konuşmalarından vs. Umarım gelir; ki öyle görünüyor, sıralamalarınız çok güzel. :) Hiç pişman olmazsınız inşallah -en önemlisi de bu zaten-. Ve küçük bir tavsiyem kaybolun bir kereliğine Eskişehir'de nasılsa bir daha kaybolmazsınız.Çok çabuk alışırsınız. :)

Sevgiler...

inşllh orası olurda memnun kalırızz:)

burak5757
5th August 2007, 13:13
athene senin sıran kactı galiba baya kişi gidecez anadoluya nasip olursa durum onu gösteriyo simdilik ama daha bizden baska bircok kişi var orayı yazan nys hersey hayırlısı olsun

migrant
5th August 2007, 13:20

Sevgiler...

iştahım kabardı valla =) umarım gelir anadolu ama dediğim gbi 700lerden 800lerden tercih eden çok olursa gelmez :ices_tot:

athene
5th August 2007, 16:04
athene senin sıran kactı galiba baya kişi gidecez anadoluya nasip olursa durum onu gösteriyo simdilik ama daha bizden baska bircok kişi var orayı yazan nys hersey hayırlısı olsun

benim sıralama 1030 şimdilik olur gibi görünüyor ama yine de belli olmaz arz-talep meselesi isteyen çok olursa puan yükselebilir. Biraz da kısmet olcak insanda:):)

migrant
17th August 2007, 13:04
Athene nin de Burağın da benm de oldu Anadolu Üniversitesi =)=) şimdiden 'aaa açıköretimmii??' şeklinde sorular başladı ömür boyu cevaplıycaz =) =) =) =) =)

axy_sheytann
17th August 2007, 14:02
Athene nin de Burağın da benm de oldu Anadolu Üniversitesi =)=) şimdiden 'aaa açıköretimmii??' şeklinde sorular başladı ömür boyu cevaplıycaz =) =) =) =) =)

slmm arkdaşlar bende sizdenimm hem üniv hemde memleket açısından :)

axy_sheytann
17th August 2007, 14:03
yani aslen sinopluyum ama adapazarında yaşıoorm:)

migrant
17th August 2007, 15:03
yani aslen sinopluyum ama adapazarında yaşıoorm:)

hemşerilerimle aynı okuldayım =)

kübra eser
21st August 2007, 17:05
bence de en iyisi anadolu ün. eskişehir tam bir ogrenci kenti

HolocausT
21st August 2007, 17:21
benim de tutuyordu anadolu üniversitesi ama ben hiç düşünmeden uludağ'ı yazdım

mutlu
3rd July 2008, 17:56

Ben de kararsızım. iyi bir noktaya değinmişsin. Şimdilik anadolu eskişehir ağır basıyor

zizufuat
3rd July 2008, 18:20
İkisi de şehir olarak güzel. Bence, birine tam bir öğrenci kenti deyip diğerine dememek haksızlık olur. Ben de Uludağ'da okudum ve Bursa aşık olduğum bir şehir. Ayrıca, Bursa sanayi açısından Eskişehir'den daha gelişmiş bir şehir. Bu da öğrenciye ekstra iş bulma konusunda kolaylık sağlar. Dersane ve özel okul imkanları da hayli fazla. Öğretmenlikte yakın şehirler çok farketmez bence ama mümkün olduğunca büyük şehire gitmeli.

mutlu
3rd July 2008, 18:28
İkisi de şehir olarak güzel. Bence, birine tam bir öğrenci kenti deyip diğerine dememek haksızlık olur. Ben de Uludağ'da okudum ve Bursa aşık olduğum bir şehir. Ayrıca, Bursa sanayi açısından Eskişehir'den daha gelişmiş bir şehir. Bu da öğrenciye ekstra iş bulma konusunda kolaylık sağlar. Dersane ve özel okul imkanları da hayli fazla. Öğretmenlikte yakın şehirler çok farketmez bence ama mümkün olduğunca büyük şehire gitmeli.

Uludağ'da okumuşsun eğitimi dersler ve hocalar hakkında da bilgi verir misin?