oguzguner
18th July 2007, 18:42
arkadaşlar gazi 2 ile marmara üniversitesi arasında kaldım. ingilizce öğretmenliğine gideceğim. çok kararsız kaldım.hangisini önerirsiniz.lütfen bildiklerinizi söyleyiniz.rica ediyorum . tşkler
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : GAZİ-MARMARA lütfen yardım edin.. oguzguner 18th July 2007, 18:42 arkadaşlar gazi 2 ile marmara üniversitesi arasında kaldım. ingilizce öğretmenliğine gideceğim. çok kararsız kaldım.hangisini önerirsiniz.lütfen bildiklerinizi söyleyiniz.rica ediyorum . tşkler Muttalipisidan 18th July 2007, 18:44 ben gazideyim öğrenci için çok güzel bir yer eğitim açısındanda iyi Universe 18th July 2007, 18:50 ikiside kaliteli ama istanbul'u seçersen maddi manevi çok şey gerekiyor.Ankara'da küçük değil ama bence daha iyi.Çok olaylı geçiyor derler mutlaka gazi için fakat istanbul'da farklı değil.Zor bir karar o ünilerde okuyanları dile artılarını eksierini çıkar o na göre kararını ver :) koay gelsin. Muttalipisidan 18th July 2007, 18:52 gazi eskisi gibi değil hiç olay olmuyo ancak ankara ünvsinde hala devam ediyor oguzguner 19th July 2007, 17:47 öncelikle mesajıma karşılık verdiğiniz için teşekkürler. ama gazi 1. öğretim benim için zor gibi görünüyor. 2 öğretim rahatlıkla geliyor ama gazi hakkında ki dedikodularıda gözardı edemiyoum. bir kaç soru sormak istiyorum. gazi üniversitesi 2. öğretimin dezavantajları nelerdir. derslerin başlama ve bitiş saatleri nasıl oluyor. ve gazi üniversitesinin erasmus programı var mı? yani yurt dışına rahatlıkla açılıp kendimi geliştirme imkanım nasıl? çok teşekkürler |