oasis
18th July 2007, 18:25
arkadaşlar şehir dışında üniversiteler nasıl eğitimi filan 2.dil düşünüyorum rusça tercihen :) yani oradaki okullar evler çevre sosyal ortam nasıl uf ya bu tercihler beni öldürcek çok saol ösym :mad:
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : Şehir dışı hakkında bilgi lütfennnn oasis 18th July 2007, 18:25 arkadaşlar şehir dışında üniversiteler nasıl eğitimi filan 2.dil düşünüyorum rusça tercihen :) yani oradaki okullar evler çevre sosyal ortam nasıl uf ya bu tercihler beni öldürcek çok saol ösym :mad: Muttalipisidan 18th July 2007, 18:29 şehir dışında ünv. haytı çok farklı öncelikle aile yok dolayısıyla kendi kendine yaşamayı öğreniyosun eğitimine gelince ona bişey diyemem ünvden ünvye değişir inesclement 18th July 2007, 19:04 şehir dışında okumanı tavsiye ederim kendi ayakların üzerinde durmayı öğreniyorsun paranı idare etmeyi öğreniosun:D ve de gerçekten bireyliğini sonuna kadar yaşıosun bi birey olduğunun farkına varıosun ama o zaman arkadaş çevresi çok önem kazanıo sürekli arkadaşlarınlasın ve de arkadaş çevreni çok ii seçmelisin herşeyden önce sorumluluk sahibi oluyosun artık ve de aile dırdırı yokk ne güsel:Dama aile yok die de sapıtanlar olmuo diil dikkatli ol ;) oasis 18th July 2007, 20:33 ya benim ablamda çomü mezunu sosyal ortamları çok iyi şehir dışında olmaktan çok memnudu ama her yer onun gibi çıkmazsa diye düşünüyorum orası bi öğrenji kasabası işte gidip te sıkılmak war sonra ben şöle bi baktım da izmir e fln ewler sobalı ablam kaloriferli ewde yakıt dahl 400 e kalıodu o da çok önemli işte pöfffff istanbulu düşünüyodum rus dili oluyo ama eğitimi çok kötymüş özel fln olmazsa artık şeir dışı ing fln da okumak istemiorum ayrı bi gıcıklığım war o dillere kültürüne :) |