Tam Sürüm Bilgini Göster : Trakya üniversitesi müt.

kared
18th July 2007, 17:40
bu bölümle bildiğiniz herşeyi paylaşırsanız sevinirim .

[Ú][Ķ]™
18th July 2007, 18:38
Arkadasim bu bolumde sadece bana universitenin guzel olmadigini soylemisti fazla bilgim yok oldugunda paylasirim...

Universe
18th July 2007, 18:42
bende tam tersi Edirne'nin güzel bir il olduğunu duydum...Meriç nehri filan...Bölüm hakkında bilgim yok maalesef.

inesclement
18th July 2007, 18:58
arkadaşım trakya ünide ing öğretmenliğinde okuo şehir için hiç bişi yok dio okul için eh fena diil dio bölümü için çok zorluolar dio o öle söledi başkada bi bilgim yok

[Ú][Ķ]™
18th July 2007, 18:58
Sehirden ziyade universitenin iyi olmadigini duydum...

LifeRteaR
23rd July 2007, 03:32
Arkadaşlar ben Edirneliyim. YDS'ye de bu yıl Trakya Üni'sinde girdim... Sakın ama sakın üni'yi büyütmeyin aksine liseden bozma bir ünversite diyebilirim size... Eğitim olarak da öğretmenlik yazabilirsiniz ama tercümanlık asla düşünmeyin, hele ki Trakya Üniversistesinde, hocalar bölümü kaliteli bir hale getirmek adına inanılmaz derecede kasıyorlar ve eğitim kailtesinin de iyi olduğunu söyleyemeyeceğim... Ama şehir olarak söyleyebileceğim birşey yoktur tabi, konserler, bahar şenlikleri gerçekleşir, onun dışında Karaağaç, Meriç, Saraçlar, Çilingirler vs. vs. muhteşem diyebilirim... Şehir bazında hoş vakit geçirebilirsiniz...

Muttalipisidan
23rd July 2007, 10:37
arkadaşlar siz siz olun tercümanlık için asla küçük ünvleri tercih etmeyin hele hele trakya gibi liseden bozma bir ünvyi asla yazmayın

duygu89
23rd July 2007, 13:37
ben orayı yazmayı düşünüodum... daha fazla bilgisi olan varsa yazabilirmi bunları okuduktan sonra soğudum açıkçası özellikle eğitim kalitesi nasıl hocalar falan bunlar daha önemli.. gdilmeyecek kadar kötü değildir heralde dimi...?

DivingDeep
23rd July 2007, 13:45
benim arkadaşım mimarlık bölümünü okuyo diğeri de kimya.mimarlık okuyan arkadaşım eğitim fena değil diyo ama binası fakülte çok bakımsız demişti ve kantini bile yok demişti.dil bölümü öğrencilerinin binasını yeni olduğunu ve hatta nette resmini bulmuştum ama geçen sene o bölüm öğrencileri başka binaya taşınmış.ben de trakyayı istiyorum seneye inş olursa.ulaşabilirsem arkadaşıma bu günler bilgi alırım en kısa zamanda:)malüm bu gün tercihler başladı.
inş gönlünüzdeki ve gönlümüzdeki olur:)