nuisance88
18th July 2007, 12:59
BU üni egitim ,yapı,kampüs,yer olrk,cografi vs acısından nasl ????
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : 19 Mayıs Üni ing. öğretmenliği nuisance88 18th July 2007, 12:59 BU üni egitim ,yapı,kampüs,yer olrk,cografi vs acısından nasl ???? imt_gozde 18th July 2007, 13:21 bn ydsye omü kurupelit kampüsünde girmiştim eğitim fak.de orda bildiğim kadarıyla.kampüs olarak çok güseldi.eğitimi hakkında bi bilgim yok ama samsun şehir merkezine uzak biraz. dirty_hary 18th July 2007, 18:30 bn ydsye omü kurupelit kampüsünde girmiştim eğitim fak.de orda bildiğim kadarıyla.kampüs olarak çok güseldi.eğitimi hakkında bi bilgim yok ama samsun şehir merkezine uzak biraz. ben de orda girdim.ama acıkcası pek hosuma gıtmedı :D Muttalipisidan 18th July 2007, 18:36 eğiitmi bulunduğu yer vesairesiyle çok güzel bir üniversite gidecek arkadaşlara tavsiye ederim burak5757 31st July 2007, 01:45 EVET ulasım sorun ama yeri faaln güzel yani bende orayı istiyorum ama kafam takılan bazı noktalar var kampüs ortamı;yurt;ulasım;vb adorablee 14th February 2008, 18:13 BU üni egitim ,yapı,kampüs,yer olrk,cografi vs acısından nasl ???? ben OMÜ mezunuyum arkadaşlar...ing. öğretmenliği bölümü kurupelitte..şehre bayağı uzak ama otobüs - dolmuş açısından sorun olmuyor. devlet yurdu fakülteye 10 dk uzaklıkta(yürüyerek)özel yurtlarda var..samsun çok güzel bir şehir...herhangi bir soru olursa yardımcı olabilirim... mrs erkan 14th February 2008, 23:44 ben de omü eğitim fakültesi mezunuyum.biz ordayken fakülte atakum daydı.bizden bir yıl sonra kampüse taşındı.kampüs şehre uzak ama gerçekten ulaşım sorunu olmuyor,eğitimi de çok güzel,öğretmenleri kaliteli,şehir zaten mükemmel.gezilecek ve yaşanılacak bir şehir.sosyal etkinliklerde oluyor.sıkılmazsınız.ben dolu dolu yaşadım.elimde olsa tayinimi oraya aldırır orda yaşarım.kampüsün şehre uzak olması bence bir dezavntaj değil.ucuzda bir şehir.denizi harika.sahili çok güzel ben çok seviyorum Samsunu.öğrencilere de yds tercihlerinde yazmalarını tavsiye ederim. GöLge 15th February 2008, 00:45 Hocam sınavı bir atlatıyım puanıma göre yazacam inşallah ben tabiki Marmara hedefim ama Samsunda bana yakın ve seydiğim biryer inşallah hayırlısı olur :) malum ek puanımda olmadığı için bazı büyük üniversiteleri düşünemiyoz bile :( maymotdur 15th February 2008, 02:49 ben de samsun mezunuyum... aslen aydınlıyım ama mezun olunca kopamadık samsundan ve bi 4 yıl da mezun olduktan sonra çalıştım samsunda... ayrılalı 7 yıl oldu.. çok çok daha güzelleşmiş diyorlar.. şehir çok büyük değil... ama kesinlikle küçük de değil... bi tek dolmuşları biraz hızlı gider o kadar... aklında bulunsun...: kampüs ile şehir merkezi 20 kilometre ama devamlı vasıta var... ve ulaşım geniş bir yoldan yapıldığı için hızlı... cok_zor_ 18th July 2008, 18:05 merhabalar bende aslen aydınlıyım we samsunda fransızca öğrt bölümünde okuorum.fakülteyle merkez arası uzak..ama ulasım sürekli sağlanıo..çok hızlıda dolmusları war (malesef)..:smiley2:ama kampüsü çok büyük we gerçekten maviyle yeşili bir arada görebildiğin bi yer..bence yazarsanda pişman olmazsın herkese tavsiye ederim:smiley2::smiley4: Seasoul 18th July 2008, 18:22 samsunluyum kampus merkeze ozel araçla yarım saat falandır sanırım...unıversıte ogrencılerıne sık rastlarız :) kampus şartları oldukça guzel...samsunda yaşam zatenn ayrı bir guzell..unıversıte ogrencılerının takıldıgı belkı 100 tane kafe vardır :) egıtım olarak O.M.Ü yü bılmıyorum bır arkadsım memnun degılım dedı bırı de cok sevıyorum ben dedı :) ve çok zor haklı dolmuslarımız oldukça hızlılar :) derse geç kalmazsınn...:smiley4: dagdeviren99 18th July 2008, 18:30 çok büyük ve güzel bi yer mekan olarak tavsiye ederim ama eğitimini bilmiyorum ama arakdaslarım ii diyor. ulasım zor biraz maddi acıdan 1.75 ytl olması lazım Seasoul 18th July 2008, 18:32 BU üni egitim ,yapı,kampüs,yer olrk,cografi vs acısından nasl ???? iklim olarak : Karadeniz iklimi görülür.. dağlar kıyıyya paralel olarak uzanır ama boyları alçak olan canik dağları yağışın iç kesimlere kadar girmesini sağlamıştır..Bu yuzden karadenızde az yağiş olan bır ıldır..:) 1300 mm cıvarı yanlıs hatırlamıosamm..:) Karadenizin en gelişmiş ilidir ve butun yollar buradan geçer..son 5 yılda ( tayyip amca dönem :) ) oldukça gelişti ve gelişmeye devam etmekte...Eğitimden memnunlar..kimya laboratuvarını bılıyorm avrupada sayılı bır sırada..10 ton bal uretir yılda omü ...Her yıl şebnem ferah gelir konser verır ...insanları çok iyidir...yabancılık çekmezsin..Ve kesinlikle hayatında yeni bir soluk oldugunun farkına varacaksın diye düşünüyorumm.... Gokche 31st July 2008, 15:14 Arkadaşlar Samsun ile İstanbul arası kaç saat sürer otobüsle? cuteeee 31st July 2008, 15:22 12 saat gayet iyi biliyorum:) Seasoul 31st July 2008, 15:26 12 saat gayet iyi biliyorum:) nerden biliyorsun :) arkadsım gelısıne gore degısır..uçakla 45 dakıka falann ...otobusle 12 saati geçmez...ama bulmaz da :) kendi arabanla kurallara uymazsan 6 saat diyelim cuteeee 31st July 2008, 15:29 gecen yaz gittim desem acıklayıcı olur sanırsam:) arkadas otobüsle ne kadar diye sormus zaten :) Gokche 5th August 2008, 14:11 Tercihlerimin arasına koydum bile Samsunu:smiley4::smiley2:(ingilizce öğretmenliği ikinci öğretim) |