kared
17th July 2007, 10:09
bu üniversite hakkında bildiğiniz bütün şeyleri ( fakülte yaşamı , hocalar , öğrenciler vb. vb) benimle paylaşırmısınız ??
Üniversite Hakkinda Bilgisi Olan Varsa Ve Paylaşirsa çok sevinirim.şimdiden Teşekkürler.
inesclement
17th July 2007, 15:40
ingilizce eğitim yapılıo hazırlık sınıflarında yabancı hocalarla ders işlenio yurt dışındaki üniversitelerle iletişim halinde öğrenci değişimi yapılıo yaşar topluluğu şirketlerinde staj yapma hakkına yada ileride orda çalışma hakkına sahipsin ve de izmirin en seçkin yerinde yani alsancaktadır ulaşım çok kolay her yıl yeni bölüm açılıo hızla gelişmekte olan bir okul daha geniş bilgiler almak istersen www.yasar.edu.tr adresindende bilgi alabilirsin umarım yardımım dokunmuştur.
MehmetDEU
17th July 2007, 18:39
Forumdan geminii orada okumakta. Şayet görürse bilgi verecektir. Yaşar Üniversitesi'nin eğitim kadrosunda Dokuz Eylül Üniversitesi gibi üniversitelerde eğitim vermiş ve de daha önceden muhtelif yerlerde tecrübesi olmuş olan hocalarımız yer almakta. Eğitici kadrosunun gayet iyi olduğunu taahhüt ederim ama dediğim gibi, yine de genel anlamda en iyi bilgiyi geminii verebilir şu an için.
geminii
17th July 2007, 21:55
bu üniversite hakkında bildiğiniz bütün şeyleri ( fakülte yaşamı , hocalar , öğrenciler vb. vb) benimle paylaşırmısınız ??
Üniversite Hakkinda Bilgisi Olan Varsa Ve Paylaşirsa çok sevinirim.şimdiden Teşekkürler.
Yaşar Üniversite'siyle ilgili bildiklerimi aktarmaya çalışıyım.Öncelikle okul 2 kampüsten oluşuyor.Alsancaktaki sadece hazırlık olarak tahsis edilmiş bir bina.2.si Bornovada,Ege ünv.ne yakın.Burası tam bir kampüs havasında,ben çok seviyorum ve bütün fakülteler burda eğitim görüyor.
Eğitim kadrosu ise hepsi alanınında tanınmış,yurt dışında isimleri duyulmuş hocalardan oluşuyor.MehmetDEU hocamın da dediği gibi,9 Eylül ve Ege ünv.den emekli olmuş olan Prof. ve Doçentlerden eğitim alıyoruz.
Ayrıca Ege Üniversitesi'yle ortak çalışıyor,aynı dersleri görüyoruz ve ordaki çoğu hoca bizim okulda dönüşümlü olarak derslere girip,seminerler düzenliyor.
Okulumuzun eğitimi gerçekten mükemmel.Özellikle bu yıl popularitesi artmış durumda.Sanılanın aksine burssuzlar da deli gibi ders çalışıyor,çünkü geçmek hiç de kolay değil.Özel üniversite, nasıl olsa bir şekilde geçeriz diyip hafife almayın derim.Ama mezun olduktan sonra emeğimizin karşılığını alcagımıza eminim.Şimdiden okulumuzun eğitim değerinin anlaşılmaya başlandığını düşünüyorum.
Stajlar Yaşar Holding bünyesinde yapılıyor.Bu da iyi bir referans oluyor,özel şirketlerde çalışmak isteyenler için.
Ayrıca Ege veya 9 Eylülden 3.sınıftan itibaren formasyon alınabiliyor.
Okulumun en hoşuma giden tarafı,kesinlikle siyasi olaylar yaşanmıyor olması.
Şimdilik aklıma bunlar geldi.Başka sormak istediğin birşeyler varsa,yardımcı olmaya çalışırım. :p
kared
17th July 2007, 23:08
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun . sağol.
AnGel
17th July 2007, 23:57
bu ünv. de amerikan kültürü varmı acaba ?
kared
18th July 2007, 01:39
bu ünv. de amerikan kültürü varmı acaba ?
yok belki geledcek zamanlarda açılır.
AnGel
18th July 2007, 03:56
inşallah açılır izmirde kalmak istiyorum :)
geminii
18th July 2007, 04:32
inşallah açılır izmirde kalmak istiyorum :)
Ayy inş.açılır cnm...Peki niye ing.dili istemiyorsun?
AnGel
18th July 2007, 16:09
ingilizlerle aram iyi değil :P hehe şaka bir yana ingiliz dilinide yazıcam ama amerikan ingilizcesine karşı bi sempatim var diye öyle ..amerikayla sorunlarımız var ama halk olarak bana sıcak kanlı geliyolar :)
hardest
18th July 2007, 23:41
ingilizlerle aram iyi değil :P hehe şaka bir yana ingiliz dilinide yazıcam ama amerikan ingilizcesine karşı bi sempatim var diye öyle ..amerikayla sorunlarımız var ama halk olarak bana sıcak kanlı geliyolar :)
tamamen aynı fikirdeyim.:)
ya bu yaşar'da ing. dil. ve ed.'dan başka bölüm yok mu?
geminii
18th July 2007, 23:46
:p
Özel şirketlerde fln çalışmayı düşünüyorsan güzel.Ama ögretmenlk fln düşünüyosan amrkn. kültüründen zor...
geminii
18th July 2007, 23:47
tamamen aynı fikirdeyim.:)
ya bu yaşar'da ing. dil. ve ed.'dan başka bölüm yok mu?
www.yasar.edu.tr de görebilirsin olan bölümleri...
hardest
18th July 2007, 23:51
baktım ama karşıma sadece ing. dili çıktı:confused:
geminii
18th July 2007, 23:53
baktım ama karşıma sadece ing. dili çıktı:confused:
Dil bölümleri için bitek ing. dili ve turizm rehberlk bölümü var.(2 yıllık)
hardest
18th July 2007, 23:59
hmm.turizm rehberliği olabilirdi benim içn ama 2 yıllıksa olmaz zaten ona gitceğime ege'ye giderim.sağol bilgilendirdiğin için :icon_tup:
AnGel
19th July 2007, 00:02
:p
Özel şirketlerde fln çalışmayı düşünüyorsan güzel.Ama ögretmenlk fln düşünüyosan amrkn. kültüründen zor...
öğretmenlik yapabilcek kadar sabırlı olduğumu sanmıyorum ve düzenli hayatı sevmiyorum.. bi orda bi burda olmak hoşuma gidiyo :) eğer olursa bir kaç yıl ünv de çalışmak istiyorum daha sonra tr ile iş yapan özel sektörlerle