cingir
17th July 2007, 05:10
Hacettepe Muahfiyet Sınavi için Hangi Kaynaklara Çalışmalıyım ??
önerilerinizi bekliyorum...
önerilerinizi bekliyorum...
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : Hacettepe Muahfiyet Sınavi için Hangi Kaynaklara Çalışmalıyım ?? cingir 17th July 2007, 05:10 Hacettepe Muahfiyet Sınavi için Hangi Kaynaklara Çalışmalıyım ?? önerilerinizi bekliyorum... mervebakkal 17th July 2007, 11:06 bende bu konuda yardımlarınızı bekliyorum???? Carmenta 17th July 2007, 11:22 valla ben de aynı konuda yardım isteyecektm SeyfiHoca 17th July 2007, 11:23 sanırım building skills işinizi görür.. mervebakkal 17th July 2007, 11:40 sanırım building skills işinizi görür.. hocam ya çok zor olduğunu söylüyorlar sınavın.özellikle writing için nasıl çalışabilirz.ben hayatımda hiç writing yazmadım desem yeridir.bunun için bir kaynak önerebilrmisiniz? Carmenta 17th July 2007, 11:59 bu sınavlar nasıl oluyor ki? test mi, writing de kompozisyon mu? Allah ım hiç bişey bilmiyorum yaa :P Muttalipisidan 18th July 2007, 00:26 sınavdan önce ünvnin bu sınav için kursları oluyor onlara katılabilirsiniz Veys 19th July 2007, 12:45 Hacettepe Muahfiyet Sınavi için Hangi Kaynaklara Çalışmalıyım ?? önerilerinizi bekliyorum... Arkadaşlar kayıt için fakülteye gittiğinizde oradan sınavlara hazırlık için hazırlanmış bir kitap alabilirsiniz. Fotokopi şeklinde satıyorlar. Geçen yıl bir öğrencim gittiğinde oradan almıştı ve o kitap üzerinden çalıştık geçti. e_DR_a 3rd August 2007, 21:42 Öncelikle herhese selam ederim. Hacetepenin hazırlık atlama sınavı için örnek sorulara ihtiyacım var. Veys hocam dediğiniz kitabı araştırdım, bu sene satılmadığını söylediler.Yani henüz satılmıyodur muhtemelen. Benimde ayın 7 sinde sınavım var ve acilen soru örneklerine ulaşmam lazım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... :( Aymaz 3rd August 2007, 21:50 sanırım building skills işinizi görür.. Hocam ben Insaallah almancadan girecegim.Bende su an ingilizcenin toefel ina denk bir testdaf almanca dil karnesi var...Notlarim da gayet iyi... Acaba sinavdan muaf olabilirmiyim.? |