Tam Sürüm Bilgini Göster : 9 Eylül Mütercim Terc. Mezunları!

Femme Fatale
14th July 2007, 20:25
Merhaba...mütercim tercümanlık okumak istiyorum fakat kafam karışık özellikle 9 eylül için parlak şeyler duymadım... müt-ter bölümü hakkında biraz bilgi alabilir miyim sizden? bildiğim kadarıyla tr-ing-alm tercümanlık var. ve erasmus projesiyle anlaşmalı mı?

yardım ederseniz çok sevinirim

Vladimir
14th July 2007, 22:05
bu bölüm 2 sene açılmış bir bölüm. daha öncesinde 9 eylül sadece yüksek lisans olarak bu programa yer veriyordu. lisans öğrencileri 2 senedir var.

yani hiç mezunu yok. :)

ama deü'de amerikan kültürü ve edebiyatı okuyan arkadaşım mütercimte deü'nün bayaa iddialı olduğunu söyledi. çok memnunmuş bir iki arkadaşı varmış okuyan.

geminii
15th July 2007, 00:36
Merhaba...mütercim tercümanlık okumak istiyorum fakat kafam karışık özellikle 9 eylül için parlak şeyler duymadım... müt-ter bölümü hakkında biraz bilgi alabilir miyim sizden? bildiğim kadarıyla tr-ing-alm tercümanlık var. ve erasmus projesiyle anlaşmalı mı?

yardım ederseniz çok sevinirim

Benim de 2 arkadaşım okuyor o bölümde.Memnundu baya...

Femme Fatale
15th July 2007, 20:38

Eğer bir sakıncası yoksa onlarla iletişim kurmam için mail adreslerini alabilir miyim?

PS:Yazdıklarınızı okuyunca yüreğime su serpildi bayaa:)

Femme Fatale
15th July 2007, 20:39

Bunu duyduğuma çok sevindim:) gönül rahatlığıyla seçebilirim yani o zaman? :)
fakat bi sey daha duydum deu'nun kampüsü çok kötüymüş doğru mu acaba?

__6630__
21st March 2008, 09:27
Umarım yerleşebiliriz:D Bende çok istiyorum bu bölümü sen yine de kötü yorumlara kafanı takma.Çünküü here ii şeyn kötü yanı olmassa sıkıcı olmas mmı ;)

chase rainbows
21st March 2008, 12:04
Bunu duyduğuma çok sevindim:) gönül rahatlığıyla seçebilirim yani o zaman? :)
fakat bi sey daha duydum deu'nun kampüsü çok kötüymüş doğru mu acaba?

ben de öyle duydum ordan mezun olan hocalarımız lise gibi bi yer diyolar ama kendim hiç görmedim.Ben de mütercim tercümanlık istiyorum.Olursa giderim ama mutlaka:smiley1:

MooRTi
22nd March 2008, 21:06
bende çok istiyorum hatta kafamdaki tek yer:D