Tam Sürüm Bilgini Göster : KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ - İngilizce
diill 13th July 2007, 20:03 ben Anadolu Ünv. Uludağ üniv. ve Kocaeli Ünv. hakkında bilgi alabilirsem sevinirim:o
hellooo.. ben bir koü öğrencisiyim.. kesinlikle tawsiye etmiorm.. bunu sölemek çok acı ama eğitimi beğenmiorz daha sı hocaları beğenmiorz.. koskoca bölümde 1 prof 3 yard.doç ve 3 öğr gör war.. tabiki sıfatları önemli deil ama yeterince iyi değil.. notları biraz kıt..
ama umuttepe çok güzel bi fakülte.. :)
migrant 15th July 2007, 13:38 hellooo.. ben bir koü öğrencisiyim.. kesinlikle tawsiye etmiorm.. bunu sölemek çok acı ama eğitimi beğenmiorz daha sı hocaları beğenmiorz.. koskoca bölümde 1 prof 3 yard.doç ve 3 öğr gör war.. tabiki sıfatları önemli deil ama yeterince iyi değil.. notları biraz kıt..
teşekkürler görüş belirttiğin için ben de biri çıksa da kocaeli şöyle dese die bekliodum :)
puanım şuanda uludağ ve anadoluya yetiyor gibi görünüyor ama kocaeli evime yakın olduğu için yine de ilk 7 tercihimden biri olacak sanırım...yeniden teşekkürler...:)
a.ebru 15th July 2007, 13:41 peki ders programı nsl haftada kaç saat mesela bir de almanca ağır mı???
LEE 20 15th July 2007, 13:49 teşekkürler görüş belirttiğin için ben de biri çıksa da kocaeli şöyle dese die bekliodum :)
puanım şuanda uludağ ve anadoluya yetiyor gibi görünüyor ama kocaeli evime yakın olduğu için yine de ilk 7 tercihimden biri olacak sanırım...yeniden teşekkürler...:)
Uludağ ve Anadolu.. İkisi de çok güzel, Başta Uludağ istiyordum, hem de çok.. ama puanım yetersiz olduğu için gidemiyorum. Anadolu Üniversitesi'nin sitesine girersen fotoğraflar bölümü var, gayet güzel fotoğraflar eklemişler, bir göz at derim, Eskişehir bir öğrenci merkezi, çok güzel, ben de bu yıl orayı istiyorum. Umarım dilediğimiz yerleri kazanırız :icon_tup:
migrant 15th July 2007, 13:58 Uludağ ve Anadolu.. İkisi de çok güzel, Başta Uludağ istiyordum, hem de çok.. ama puanım yetersiz olduğu için gidemiyorum. Anadolu Üniversitesi'nin sitesine girersen fotoğraflar bölümü var, gayet güzel fotoğraflar eklemişler, bir göz at derim, Eskişehir bir öğrenci merkezi, çok güzel, ben de bu yıl orayı istiyorum. Umarım dilediğimiz yerleri kazanırız :icon_tup:
Anadolu'nun kampüsü grçekten süper ve şehir içini gezdim o kadar güzel kii insanın gerçekten orada öğrenci olası geliyo çnkü etraf genç insanlarla dolu kmse seni yargılar gözlerle bakmıyor.....amaaa şuan hangisi daha iyi olur hangisinin adı daha geçerli prestiji daha yüksek diye araştırmaya çalışıyorum çok değerli bir hocam Anadolu'da okuyunca genelde aöf okuduğun düşünülüyor dedi :ices_tot: şuan puanıma daha yakın olan uludağ var onun resmlerini&eğitimini inceliyorum.umarım istediğmz ve bizim için hayrlı olacak yerlere gireriz :icon_tup:
waycell 1st August 2007, 08:10 ben arkadaşın soylediklerine katılmıyorum Kocaeli Üniversitesi sürekli gelişen bi yer. Ben oranın ilk mezunlarındanım bizim zamanımkzda profösör de yoktu ama gercekten kaliteli hocalar da var aslında hersey sizin kendinizi geliştirmenize bağlı gerisi laf-ı güzaf . Kesinlikle tavsiye ederim..
mirage@ 15th September 2007, 21:45 bende arkadasın soledıklerıne katılmıorum.sorunun hocalarda oldugunu solesede bence sorun kendısınde.anlayan anladı:icon_tup:
diill 7th October 2007, 15:32 isteyen katılır isteyen katılmaz.. evet değil mi, belki de benim sorunmdur bu. yeni kazanmış arkadaşlarımıza sorabiliriz (icyseden) memnun muymuş okulmuzdan.. öğrenciyi öncelikle insan yerine koymayan bir hoca varsa karşıda, ben ona saygı da duymam dediklerini de yapmam.. kocaeli üniversitesi gelişiyor evet ama ing dil edb.na yapılan yatırım yok, daha erasmus bile yok.. işte bu insanlarla(hoca) ne kadar kendimiz geliştirebilrsek diye çabalamaktayız.. anlayamayan anlayamaz,,
mirage@ 7th October 2007, 17:42 bu senin düsüncen arkadasım.belki haklısın ama yinede okulunu kötülemeye daha dogrusu bir kaç yamuk için bütün doğruları incitmeye hakkınız yok.
Can Oner 7th October 2007, 23:31 bu senin düsüncen arkadasım.belki haklısın ama yinede okulunu kötülemeye daha dogrusu bir kaç yamuk için bütün doğruları incitmeye hakkınız yok.
Katılıyorum arkadaşım . ( Benim arkadaş bu sene ingilizce öğretmenliği bölümünde , durumu nasıl acaba :( :confused: )
diill 22nd October 2007, 01:47 e zaten benim fikrim olduğu için cümlede "bence/ben/bana göre/ vs." kelimelerini kullanıyorum. koü yü neden bu kadar sevdin anlayabilmiş değilim. hem ne alaka burda ne güzel şeylerden bahsediliyor, gerginlik olmasın.. keşke gelip okusan da hak versen bize.. ama yine de çok çok sevdiğim hocalarım var, resmen bilgi yoğunluğu yaşıyoruz derste zor kendimize geliyoruz.. seviyoruz..AlkışAlkış
Can Oner 22nd October 2007, 19:00 İyi dersler diyelim o zaman , ne diyelim sana :)
diill 25th October 2007, 19:23 teşekkür etmekten başka bir şey de kalmıyor bana :)
mirage@ 3rd July 2008, 00:11 benim düşüncemde hala bir değişiklik olmadı malesef.ben kou da okuyorum arkadaşım.
Angie06 3rd July 2008, 10:29 Bende seviyorum okulumu özellikle istanbulda oturan puanı istanbul üniversitesine yetmeyen ama şehir dışına da gitmek istemeyen arkadaşlar yazabilirler tren ve servis olanakları mevcut ben servis kullanıyorum istanbuldaki servis fiyatlarıyla aynı nerdeyse...:)
hulya_85 3rd July 2008, 14:08 peki arkadaşlar duyduğuma göre formasyon verilmiyormuş orada onu nasıl alıcaksınız bir de okurken formasyon olayı kalkmış mı ben de ona göre tercih yapıcam da
Angie06 3rd July 2008, 18:07 peki arkadaşlar duyduğuma göre formasyon verilmiyormuş orada onu nasıl alıcaksınız bir de okurken formasyon olayı kalkmış mı ben de ona göre tercih yapıcam da
Ben bitirdikten sonra almayı düşünüyorum bu süre içinde özellerde çalışacağım...
CαяσLуηα 3rd July 2008, 19:51 ya off ben kocaeli dil edebiyat yazmayı düşünüyodum :( herkes çok iyi dedi orda okuyan bi arkadaşım bölümden çok memnun olduğunu sürekli ders çalıştırdıklarını hocaların çok ilgilendiğini söyledi..az prof.olması demek eğitimin kötü oldğunu mu gösterir
IcySeden 3rd July 2008, 20:06 Ben de hemen birşeyler belirteyim.şimdi burda yazan diiil(:)) arkadaşı ve barbie (tuğçeyi) tanıyorum.tuğçeyle okul hakkında konuşamadık pek çünkü kayıt günü hariç bi kere yolda görebildim anca:) asuyla da hocalardan çoğu kez yakınırız okulun eksikliklerinden de.ama benim katılmadığım nokta,ben memnunum aslında okulumdan yani diğer birçok okula kıyaslayınca..ama memnun olmadığım tarafları da çok bizim bölümdeki her öğrenci gibi.bi kere erasmus yok hocalar didiniyor ama hala yurtdışı bağlantılarımız,okulun aktivitelerine katılım oranımız (hatta haberimiz bile olmuyor bazen),rektörün bizim bölümle ilgili görüşleri nerdeyse aşağılayıcı seviyede düşük..kadrosu akademik olarak çok sağlam değil açıkçası ama çoğu hoca gerçekten azim gösteriyor bölümün devamlılığını sağlamak için ve asistan kıtlığına rağmen bi dersten çıkıp ötekine giriyorlar.öğretmenler öğrencilere genelde havadan bakmıyor,odalarına gidip rahatlıkla konuşabiliyorsunuz.kampüs "diiiil" in de dediği gibi güzel ve iç açıcı (yokuşlara rağmen) ve şenlik zamanı beklediğimden daha fazlasını gördüm.izmitte öğrenci olmak kolay aşırı masraf ve vakit kaybı olmuyor.
yani genel olarak ele alınca ben okuldan ve bölümden memnunum ve rahatım,daha büyük bi şehirde bu rahatlığı eminim yaşayamazdım.ama "spesifik" olarak bizim bölümü ele alınca,zayıf kalıyor.duyduklarıma ve burdan okuduklarıma göre diğer okullarda da durum pek te farklı değilmiş..öğretmenliğin yanında küçük fakülte muamelesi görüyor genelde edebiyat bölümleri.dediğim gibi eksiklikler yok değil ama okulun kendini bu kadar kısa süre içinde ne kadar geliştirdiğini düşünecek olursak ve okulun siyasi açıdan da çağdaş olduğunu hesaba katarsak bence tercih edilesi bir okul..
hulya_85 3rd July 2008, 22:25 Ben bitirdikten sonra almayı düşünüyorum bu süre içinde özellerde çalışacağım...
ama canım ben internette ing.öğretmeni arayan sitelere bakıyorum orda istenen eleman özelliklerinde hep formasyon almış yazıyor.hatta bir kaç tanesinde özellikle üniversitelerin "ingilizce öğretmenliği"bölümlerinden mezun olmuş yazıyordu
Angie06 4th July 2008, 09:55 ama canım ben internette ing.öğretmeni arayan sitelere bakıyorum orda istenen eleman özelliklerinde hep formasyon almış yazıyor.hatta bir kaç tanesinde özellikle üniversitelerin "ingilizce öğretmenliği"bölümlerinden mezun olmuş yazıyordu
Bazı yerlerle anlaşabiliyorsun örneğin formasyonumu aldıktan sonra burda bir yl daha çalışacağım filan diye onlarada potansiyel iş gücü lazım sonuçta.Ben bu yıl hazırlığı yeni bitirdim ve bir dersanede iş buldum bile tabi hemen almıyorlar deneme dersleri veriyorsun.Eğer öğretmeyi iyi bir şekilde yapabiliyorsan iş bulursun.Bir arkadaşımı daha örnek verebilirim.Bizim okulu bitirdi ve bu yıl marmara üni.den formasyon alıyorken ünlü bir kolejde işe başladı:)
IcySeden 4th July 2008, 20:40 arkadaşlar ben öğretmen olmak isteyenlerin gerekirse 1 sene daha hazırlanıp öğretmenliğe gitmesi taraftarıyım.edebiyatla öğretmenliğin alakası yok,düş kırıklığına uğrarsınız,motivasyon kalmaz insanda..gene de illa edebiyattan da öğretmen olurum diyenlerin dışardan ,mesela selçuk üni.den formasyon alması gerekir. bunu da 3. sınıf bitince yaz tatilinde yapıyorlar genelde.
child_1998 4th July 2008, 20:55 hellooo.. ben bir koü öğrencisiyim.. kesinlikle tawsiye etmiorm.. bunu sölemek çok acı ama eğitimi beğenmiorz daha sı hocaları beğenmiorz.. koskoca bölümde 1 prof 3 yard.doç ve 3 öğr gör war.. tabiki sıfatları önemli deil ama yeterince iyi değil.. notları biraz kıt..
bizi bilgilendirdiğin için çooooooooooooooook saolasın ya kesinlikle gelmem korkma sen varsın çünkü orda şaka şaka:D
apsuva10ur 17th July 2008, 23:29 arkadaslar benm bir sorum olacak_?_?_?
345 puan yaptım ve 3565.yim yanı kocaeli ing. dili ve edebiyatı garanti oluyo hem sakaryada oturduğum için kocaeli cok cazip gelıo..ama sorum şu ya dil edebiyattan mezun olupta iş bulamazsam_?_? aslında benm hedefim üniversitede kalıp öğretim üyesi olmak sizce bu olasılık zor mu_?_? ve bunun prosedürü ne....
cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler
YoU ArE WhAt YoU sAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edacan 18th July 2008, 01:26 kocaeli hazırlık atlama nasıl basit mi
alpys 24th August 2008, 01:54 simdi kocaeli ingiliz dili edebiyatinda hazirlik var mı yok mu:?
Angie06 24th August 2008, 10:32 İngiliz dili ve edebiyatı bölümünde hazırlık varken öğretmenlik bölümünde yoktur...
alpys 24th August 2008, 11:19 tesekkurler bilgi icin
Ferhad33 24th August 2008, 17:22 Ne olursa olsun gidip okuyacağım..
IcySeden 27th August 2008, 05:53 valla ilk haftadan şikayet etmeye başlarsınız:D ama zamanla alışırsınız seversiniz iyidir bizim okul ;)
|