Tam Sürüm Bilgini Göster : neden no link?

Selin88
10th July 2007, 21:15
sitede link atınca mesala dilforumundan bir sayfayı link attım neden no link yazmış,bu başka adres içinde gerekli onlar reklam amaçlı silinebilir anladım ama site içinden link atmakda mı yasak bilgilendirirseniz sevinirim

HakanOzbek
10th July 2007, 21:16
sitede link atınca mesala dilforumundan bir sayfayı link attım neden no link yazmış,bu başka adres içinde gerekli onlar reklam amaçlı silinebilir anladım ama site içinden link atmakda mı yasak bilgilendirirseniz sevinirim

Selin biraz daha açar mısın sorun tam olarak nedir ?? :confused:

Befida
10th July 2007, 21:19
Siteye giriş yapmadan sitede verilen bir linke tıklayamıyorsun..No link yazıyor...Dediğin buysa eğer giriş yapman gerekiyor..

HakanOzbek
10th July 2007, 21:23
Siteye üye olmadığınız veya giriş yapmadığınız zaman, konuları okuyabilir ancak hiçbir müdahalede bulunamazsınız. Yani konulara cevap yazamaz, link alamaz veya herhangi bir şey indiremezsiniz.

Selin88
10th July 2007, 21:29
Selin biraz daha açar mısın sorun tam olarak nedir ?? :confused:

http://www.dilforum.com/forum/showthread.php?t=12524
dediklerimden biri bu.ben oraya arkadaşın istedği yeri link attım sitede bulduğum reader at work 2 idi.ama no link yazıyor

Selin88
10th July 2007, 21:36
http://www.dilforum.com/forum/showthread.php?t=12524
dediklerimden biri bu.ben oraya arkadaşın istedği yeri link attım sitede bulduğum reader at work 2 idi.ama no link yazıyor

işte burdada no link yazmış siteden size söyledğim yeri göstermek amaçlı link atmıştım gene no link yazmış ben mi böyle görüyorum sadece:confused:

Selin88
10th July 2007, 21:39
işte burdada no link yazmış siteden size söyledğim yeri göstermek amaçlı link atmıştım gene no link yazmış ben mi böyle görüyorum sadece:confused:
5.mesajı kastetmiştim ordaki no link yazısını ama alıntı yapınca 6.mesajda görünüyor.:confused:

HakanOzbek
10th July 2007, 21:49
Sanırım oturumun expire olduktan sonra link atmaya çalışmışsın. 15 dakika bir işlem yapmazsan forum seni ayrılmış olarak kabul eder.

Yahya Hoca
11th July 2007, 02:13
Sanırım oturumun expire olduktan sonra link atmaya çalışmışsın. 15 dakika bir işlem yapmazsan forum seni ayrılmış olarak kabul eder.
Ben de aynı sorunu çoğu zaman yaşıyorum Hakan Hocam. Verilen linkin yerinde no link yazıyor. Ama o mesaja alıntı ile cevap verince bu sefer link görülüyor. İlginç bir durum ve ben olayı maaalesef çözemedim.

Sefcell
11th July 2007, 02:31
Ben de aynı sorunu çoğu zaman yaşıyorum Hakan Hocam. Verilen linkin yerinde no link yazıyor. Ama o mesaja alıntı ile cevap verince bu sefer link görülüyor. İlginç bir durum ve ben olayı maaalesef çözemedim.

Çoğu zaman bende de oluyor :confused: