Tam Sürüm Bilgini Göster : Grammar by saithoca-2

SaitHoca
31st July 2006, 00:07
Persons who use illicit substances such as cocaine, heroine, or crack may be particularly ---- to discrimination.

A) acceptable
B) available
C) conducive
D) vulnerable
E) resistable

BBurak
31st July 2006, 00:09
vulnerable diyorum

dilekdemir89
31st July 2006, 00:11
D desem çok mu saçmalamış olurum?

Gymnopédies
31st July 2006, 00:23
Tek uygun görünen şık D gibi duruyor.

bestt
31st July 2006, 00:26
c sıkkı olmaz mı

BBTÜRKAY
31st July 2006, 00:40
Çevirseniz de yapsanız daha iyi olmaz mı?
O zaman diğer arkadaşlarda ve belki siz de daha çok faydalanmış olursunuz...

dilekdemir89
31st July 2006, 00:43
Persons who use illicit substances such as cocaine, heroine, or crack may be particularly ---- to discrimination.

A) acceptable
B) available
C) conducive
D) vulnerable
E) resistable

Kokain, eroin ve crack gibi yasadışı maddeleri kullanan insanlar kısmen de olsa ayrımcılığa açıktırlar.

benim çevirim..

SaitHoca
31st July 2006, 00:45
Kokain, eroin ve crack gibi yasadışı maddeleri kullanan insanlar kısmen de olsa ayrımcılığa açıktırlar.

benim çevirim..

sevgili dilek,
1 yıl kadar oldu senin performansını izliyorum ve gerçekten müthiş bir ilerleme kaydetmişsin. tebrike ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. bu benim için müthiş gurur verici bir şey.

Loyalty
31st July 2006, 00:46
[QUOTE=SaitHoca]Persons who use illicit substances such as cocaine, heroine, or crack may be particularly ---- to discrimination.

A) acceptable
B) available
C) conducive
D) vulnerable: Eğilimli olmak
E) resistable

Böylece Ayrımcılığa eğilimlidirler....

SaitHoca
31st July 2006, 00:49

A) acceptable
B) available
C) conducive
D) vulnerable
E) resistable

vulnerable to = susceptible to = --- e açık olmak/ --- nın karşısında savunmasız kalmak. Cevap "D".

dilekdemir89
31st July 2006, 00:55
sevgili dilek,
1 yıl kadar oldu senin performansını izliyorum ve gerçekten müthiş bir ilerleme kaydetmişsin. tebrike ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. bu benim için müthiş gurur verici bir şey.

Çok teşekkür ederim hocam, inanın şu an belki de hayatımın en mutlu anını yaşıyorum bu yorumunuz sayesinde..

Duygularımı en iyi nasıl ifade edebilirim bilmiyorum; şu an her ne yerdeysem bunu sanırım NETyds' ye, dilFORUM' a ve dersane hocamın müthiş zevkli ders anlatmasına borçluyum.. Ben de sizi ve tüm forumdaki hocalarımı tebrik ediyorum.. Alanınızda bu kadar iyi olduğunuz ve İngilizce' yi bana bu kadar sevdirdiğiniz için..:) :)