Tam Sürüm Bilgini Göster : cevaba soru bulma

aysegul
23rd April 2007, 13:42
I saw it earlier on the Tv.

a-Is Omuz Omuza going to be on Tv later?
b-Which is your favourite daytime Tv programe?
c-Do you know where my Tricycle magazine is?
d-Was there anything worth watching on Tv this morning?
e-How did you find the latest episode of Büyük Yalan?
ELS

açıklarsanız sevinirim...

SaitHoca
23rd April 2007, 13:50
I saw it earlier on the TV.

A) Is "Omuz Omuza" going to be on TV later?
B) Which is your favourite daytime TV programe?
C) Do you know where my Tricycle magazine is?
D) Was there anything worth watching on TV this morning?
E) How did you find the latest episode of "Büyük Yalan"?

ELS Dergisi

açıklarsanız sevinirim...

Sevgili Ayşegül,

Sorunuzun orijinalindeki "the" ahantar sözcük. "Tricycle" dergim nerde biliyor musun? diye soruyor. Televizyon "the" alınca yayın anlamında değil, bildiğimiz televizyon makinesi anlamına gelir ki burda aranan dergi televizyonun üzerinde görülmüş.

GoldenStone
23rd April 2007, 13:51
a c ve d için cevap yes/ no question la olmalıydı b ise en sevdiğin tv programını soruyor cevap olarak bir isim sölemelisin. cevap E dir bence büyük yalanın son bölümünü nasıl buldun diye soruyor. cevap olarak onu daha önce görmüştüm tv de demek istiyor umarım güzel ve doğru acıklayabilmişimdir :)

GoldenStone
23rd April 2007, 13:53
Sevgili Ayşegül,

Sorunuzun orijinalindeki "the" ahantar sözcük. "Tricycle" dergim nerde biliyor musun? diye soruyor. Televizyon "the" alınca yayın anlamında değil, bildiğimiz televizyon makinesi anlamına gelir ki burda aranan dergi televizyonun üzerinde görülmüş.

hocam ilk defa bi soruya cevap vereyim dedim onda da cuvalladık galiba :o hiç öle düşünmemiştim tv makinası unutmicam hiç valla

LEE 20
23rd April 2007, 13:56
Sevgili Ayşegül,

Bu ayrıntıyı çoktan gözden kaçırmıştım, artık unutmam, thanks teacher :icon_tup:

GoldenStone
23rd April 2007, 13:58
ewet yaa daha dikkatli olmam gerekiyor gitti soru :( tekrar baktım ve daha ii anladım cok cabuk cözdüm cık incelemdiğim içinde yanlış oldu tabbi neyse bu da bana ders olur artık

SaitHoca
23rd April 2007, 13:58
Bu ayrıntıyı çoktan gözden kaçırmıştım, artık unutmam, thanks teacher :icon_tup:

You are most welcome! :)