dapdupdap
22nd April 2007, 21:00
Ben geçen sınavdaki puanımı kullanmak istiyorum. LES, ALES'e dönüştürüldüğü için sorun olur mu?
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : ALES kötü geçti... dapdupdap 22nd April 2007, 21:00 Ben geçen sınavdaki puanımı kullanmak istiyorum. LES, ALES'e dönüştürüldüğü için sorun olur mu? fozgeg 22nd April 2007, 23:01 eğer eski sınavının süresi geçmediyse les puanını alese göre hesaplama durumları varmış o nedenle kullanabilirsin diye biliyorum sertepe 22nd April 2007, 23:11 2 senelik süreyi doldurmadıysa evet kullanabilirsin. dapdupdap 23rd April 2007, 01:03 çok saolun arkadaşlar :) meb82 23rd April 2007, 10:22 ayrıca belirtmek isterim ki,bence les puanlarını ales puanlarına tutarlı bir biçimde çevirecek formül olmayacaktır bu formül.çünkü puan hesaplama sistemini de değiştirdi ösym.bence ne şekilde bir formül üretirlerse üretsinler,itiraz edilecek bir yanı olacaktır.bu formülü açıklamayıp herkesi ales'e girmeye mecbur bıraktıkları bir yana,açıkladıkları formülde her zaman tartışılacaktır.bence tek çözüm,o senenin tüm verileri kullanılarak ales sistemine göre yeniden puanların hesaplanmasıdır.bu da mantık olarak imkânsız görünüyor.iki puanlama sistemi arasında karşılaştırmalar yapıp formül üretmeye çalıştım.mantıklı bir formül oluşturamadım.boşuna zaman kaybettim.belki çok daha teknik yönleri vardır. umarım sağlıklı bir çözüm üretilir(kimsenin aklının ermediği).iyi günler. Artcı 23rd April 2007, 11:46 ne zaman açıklanır bilen, duyan varmı? sertepe 23rd April 2007, 22:05 ayrıca belirtmek isterim ki,bence les puanlarını ales puanlarına tutarlı bir biçimde çevirecek formül olmayacaktır bu formül.çünkü puan hesaplama sistemini de değiştirdi ösym.bence ne şekilde bir formül üretirlerse üretsinler,itiraz edilecek bir yanı olacaktır.bu formülü açıklamayıp herkesi ales'e girmeye mecbur bıraktıkları bir yana,açıkladıkları formülde her zaman tartışılacaktır.bence tek çözüm,o senenin tüm verileri kullanılarak ales sistemine göre yeniden puanların hesaplanmasıdır.bu da mantık olarak imkânsız görünüyor.iki puanlama sistemi arasında karşılaştırmalar yapıp formül üretmeye çalıştım.mantıklı bir formül oluşturamadım.boşuna zaman kaybettim.belki çok daha teknik yönleri vardır. umarım sağlıklı bir çözüm üretilir(kimsenin aklının ermediği).iyi günler. Onlar bi hesabını yapmışlar ki evvelden 45 olan min. puan şimdi 55 ona göre yaklaşık bi hesap bulabilirsin.Tabi ki bizimkiler sadece yaklaşıktan öteye gitmez. |