Tam Sürüm Bilgini Göster : Paragraph Completion - 22

Gymnopédies
22nd April 2007, 17:36
If you are giving a lecture or explaning an idea, gather as many facts as you can on your subject.Spend plenty of time doing your research.Then spend plenty of time organizing your material so that your speech is clear and easy to follow.Use as many examples as possible,and use pictures,charts, and graphs if they will help you make your points more clearly.Never forget your audience.Don't talk over their heads, and don't talk down to them. .............................................. . They will appreciate your thoughfulness.

A) It is all right to tell a joke if it is in good taste.
B) This kind of speech is usually dramatic.
C) If it is a large room, you will probably have to use a microphone.
D) Know your subject, your audience, and the occasion.
E) Treat your audience with respect.

SKOR

MehmetDEU
22nd April 2007, 17:57
Boşluktan önce gelen cümlelerde geçen "talk over" ve "talk down to" ibarelerinden, boşluğa gelecek cümlenin "saygı yüklü bir üslupla konuşma" olacağı çıkarılabilir. Boşluktan sonra gelen cümlede de bunu destekler nitelikte (appreciate/thoughtfulness) ifadeler yer alıyor. Dolayısıyla ...

PS: Gökhan, doğru seçeneği kasıtlı yazmadım. Çünkü cevabı merak ettiğinden mi, yoksa soru paylaşmak için mi yazdığını kestiremedim.

Gymnopédies
22nd April 2007, 21:48
Boşluktan önce gelen cümlelerde geçen "talk over" ve "talk down to" ibarelerinden, boşluğa gelecek cümlenin "saygı yüklü bir üslupla konuşma" olacağı çıkarılabilir. Boşluktan sonra gelen cümlede de bunu destekler nitelikte (appreciate/thoughtfulness) ifadeler yer alıyor. Dolayısıyla ...

PS: Gökhan, doğru seçeneği kasıtlı yazmadım. Çünkü cevabı merak ettiğinden mi, yoksa soru paylaşmak için mi yazdığını kestiremedim.

Verdiğiniz değerli bilgilerden ötürü teşekkür ederim hocam.Soruda iki şık arasında kalmıştım.Açıklamalarınızdan sonra daha iyi anladım.Sağ olun.