Tam Sürüm Bilgini Göster : KPDS Sınav Giriş Belgesi?

ykaan
21st April 2007, 20:21
arkadaşlar,kpds giriş kartlarınız geldi mi?

MehmetMamger
21st April 2007, 20:22
Gelmedi, size? :corkysm60:

ykaan
21st April 2007, 20:24
bana da gelmedi hocam.ayın 15'inden sonra postaya verileceğini duymuştum.

Sir Ümit
21st April 2007, 22:04
bana da gelmedi. Bu hafta içerisinde gelir sanırım.

cihancoskun36
23rd April 2007, 13:04
vallaha henüz bana da gelmedi. ösym sitesinde en geç sınava bi hafta felan kala henüz giriş kartı elinize ulaşmadıysa dilekçe yazıp göndermelisiniz diyor. bi hafta daha beklesekmi ne yapsak

MehmetMamger
23rd April 2007, 13:13
vallaha henüz bana da gelmedi. ösym sitesinde en geç sınava bi hafta felan kala henüz giriş kartı elinize ulaşmadıysa dilekçe yazıp göndermelisiniz diyor. bi hafta daha beklesekmi ne yapsak

Panik yapmayın arkadaşlar. ben daha ömrü hayatımda KPDS belgemin 15 gün kaladan önce elime ulaştığını bilmem. Yaklaşık 12-08 gün kala bana ulaşır. Ve hala 13 gün var, değil mi? Araya da tatil girdi. Bu hafta sonuna kadar elimizde olur. Zaten panik yapmaya gerek yok, artık ufak bir ücret karşılığında ÖSYM bürolarından veriyorlar.

SaitHoca
23rd April 2007, 14:32
Panik yapmayın arkadaşlar. ben daha ömrü hayatımda KPDS belgemin 15 gün kaladan önce elime ulaştığını bilmem. Yaklaşık 12-08 gün kala bana ulaşır. Ve hala 13 gün var, değil mi? Araya da tatil girdi. Bu hafta sonuna kadar elimizde olur. Zaten panik yapmaya gerek yok, artık ufak bir ücret karşılığında ÖSYM bürolarından veriyorlar.

evet me too :)

sertepe
23rd April 2007, 17:27
bu hafta sonuna doğru eline ulaşanlar olur arkadaşlar.Hocamuın dediği gibi öle 15-20 gün önceden yollamıyolar zaten.Son hafta içinde gelmezse ösym bürolarına başvurursunuz.

Metal
23rd April 2007, 17:36
Ben Ankara'da oturuyorum hala gelmedi

hotstepper
23rd April 2007, 18:55
bende ankaradayım cuma günü geldi

Fireball
25th April 2007, 21:09
ben ankara dışındanım bana bugün geldi

fatihertan
25th April 2007, 21:29
Walla Sivas'a geldi:) Ankara'ya da gelir heralde:D KPDS' de Başarılar...

sertepe
26th April 2007, 21:27
Bana da bugün itibariyle geldi istanbul üni. de giricem.

civileng
27th April 2007, 01:12
Walla Sivas'a geldi:) Ankara'ya da gelir heralde:D KPDS' de Başarılar...

hemşehrim başarılar banada geldi...

:icon_wave:

esogues
27th April 2007, 01:52

hocam belgeleri ösymbürolarından veriyolar demişsinizde her şehirde mümkün mü diye merak ettim ben eskişehir deyim.

MehmetMamger
27th April 2007, 01:57
hocam belgeleri ösymbürolarından veriyolar demişsinizde her şehirde mümkün mü diye merak ettim ben eskişehir deyim.

Her şehirde mümkün dile biliyorum. Siz bir telefon edin yine de.

Yahya Hoca
27th April 2007, 02:06
Her şehirde mümkün. Muş gibi üniversitesi olmayan bir şehirde bile mümkünse artık siz düşünün. Fakat büroları farklıdır. Onu öğrenmeniz gerekecek. ÖSYM sitesinde var.
Şu sayfada her türlü bilgi var. Nereye başvuracaksınız, kime başvuracaksınız, tlf nedir vb. (http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF7A2395174CFB32E14607E66A6C64180A)

esogues
27th April 2007, 02:38
teşekkürler

Metal
27th April 2007, 09:47
Nihayet geldi.Ankara da giriyorum ve yine bir lisede

horzikeme
27th April 2007, 13:48
benim hala giriş belgem gelmedi.

horzikeme
27th April 2007, 13:50
benim hala giriş belgem gelmedi :(

HakanOzbek
27th April 2007, 13:56
Gene aynı şeyi yaptı bu ÖSYM. Yahu benim evim Bornova'da. Burada koskoca Ege Üniversitesi var. Ne diye beni Buca'ya gönderirseniz sabah sabah. Hey Allahım.....

korayrascal
27th April 2007, 18:47
benim de gelmedi ufff..

Sir Ümit
28th April 2007, 12:21
Çukurova Üni. Öğrenci Kafeteryası Buyrun gelin çay ısmarlarım:D

uturen
28th April 2007, 13:17
Sarıkamış'a bile geldi belgeler, 27 nisan da. Herkese başarılar

Berarg
29th April 2007, 01:23
Gene aynı şeyi yaptı bu ÖSYM. Yahu benim evim Bornova'da. Burada koskoca Ege Üniversitesi var. Ne diye beni Buca'ya gönderirseniz sabah sabah. Hey Allahım.....

Hakan Hocam siz bilirsiniz DEU da MYO neresi oluyor?

MehmetMamger
29th April 2007, 01:30

Ben bilmem ama bir tahmin yürütebilirim: Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek yüksek Okulu.

PS: Bu arada benim giriş belgem de geldi. Kafeteryadayım. :cry: Canım sıkıldı, 100 mümkün değil gelmez. :cry:

SeyfiHoca
29th April 2007, 01:31
osmangazi iibf a blok tayım. 22 drslk.

Berarg
29th April 2007, 01:38
Ben bilmem ama bir tahmin yürütebilirim: Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek yüksek Okulu.

PS: Bu arada benim giriş belgem de geldi. Kafeteryadayım. :cry: Canım sıkıldı, 100 mümkün değil gelmez. :cry:

Teşekkür ederim hocam

MehmetDEU
29th April 2007, 02:41
Berarg Hocam. Buca'ya geldiğinizde Buca Sürücü Kursu Binası'nı geçtikten sonraki ikinci sağa sapın (veya toplu taşıma aracıyla gidecekseniz Buca Sürücü Kursu'ndan sonraki ilk otobüs durağında inin ve sağa sapın). Buca Eğitim Fakültesi'nin İMYO girişini göreceksiniz, zaten çok basit bulursunuz orada. İMYO kapısından girince göreceğiniz ilk binalar İMYO binaları. Hangi blokta gireceğinizi kapıdaki görevliler size tarif edeceklerdir. Selamlar.

Loyalty
30th April 2007, 00:28
Çukurova Üni. Öğrenci Kafeteryası Buyrun gelin çay ısmarlarım:D

Allah her ikinize yardımcı olsun. :D Benim ÇU'de Öğrenci Kafeteryasında deneyimim var. 4 Yıl boyunca pek çok kez yemek yemeye oturduğum bir yere sınav için girmek çok tuhaftı. Ama inşallah sizlerden de iyi notlar bekliyoruz.

PS: Mamger Hocam, ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZSİZLİK yapmayın! Sonra bu da KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ KEHANETE dönüşmesin... ;) :smilies6:

MehmetMamger
30th April 2007, 00:31
PS: Mamger Hocam, ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZSİZLİK yapmayın! Sonra bu da KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ KEHANETE dönüşmesin... ;) :smilies6: 100 alabilmek için Müjdat hocam, motivasyonu kırabilmek lazım. Yoksa hata yapmak kaçınılmaz, en azından benim için. Malum ben aşırı motivasyonu kırabilmek ve rahat rahat sınava girebilmek için genellikle uykusuz kalmak gibi bir çözüme başvuruyorum. Bakalım bu sefer neyi deneyeceğim.

Loyalty
30th April 2007, 00:33
100 alabilmek için Müjdat hocam, motivasyonu kırabilmek lazım. Yoksa hata yapmak kaçınılmaz, en azından benim için. Malum ben aşırı motivasyonu kırabilmek ve rahat rahat sınava girebilmek için genellikle uykusuz kalmak gibi bir çözüme başvuruyorum. Bakalım bu sefer neyi deneyeceğim.

Aman hocam anlattığınız gibi bir rehavete kapılmazsınınz inşallah! Yani kendinizi bırakmazsınınz;)

Fatih Hoca
30th April 2007, 00:33
Ege Üniv. Fen fakültesi

MehmetMamger
30th April 2007, 00:34
Aman hocam anlattığınız gibi bir rehavete kapılmazsınınz inşallah! Yani kendinizi bırakmazsınınz;)
Rehavet şart. Kendimiyse bırakmam inşallah. Bu arada tüm arkadaşlarıma başarı dolu bir sınav diliyorum. Umarım TÜMleyebilenimiz çıkar.

HakanOzbek
30th April 2007, 00:34

Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu. Buca'daki kampüsün (Eğitim Fakültesinin olduğu yer) içinde olması lazım ama çok emin değilim. Yarın sorar, yazarım...

HakanOzbek
30th April 2007, 00:36
Ohoo ben yazana kadar Mehmet adresi teslim etmiş bile. İşte tam orası benim dediğim yer de zaten...

sbaltaci
30th April 2007, 01:02
Eğer Kpds Giriş Belgeniz Gelmediyse Hiç Telaşa Kapilmayin. ösym Bürosuna Giderek 5 Dakika Içerisinde Yenisini Alabilirsiniz.

yelease
30th April 2007, 01:17
Merhaba hocalarım;
bende DEU MYO da girecegim. Balıkesirden İzmire düşünce dagdan indim şehire olmaz umarım, bi de trafik sorunu olurmu acaba sınav saatlerinde.
Bornovadan bucaya nasıl gidilir ve özel otomobille tahmini ne kadar sürede varıır?
Şimdiden teşekkürler

keynesyengil
30th April 2007, 18:01
Benim giriş belgemde gelmedi yarında bekleyip çarşamba gitmeyi düşünüyorum aynı gün içinde yenisini çıkartabiliyormuyuz acaba birde ÖSYM sınav Merkezi yöneticiliklerinden mi alıyoruz belgeyi?

MehmetMamger
30th April 2007, 18:02
Benim giriş belgemde gelmedi yarında bekleyip çarşamba gitmeyi düşünüyorum aynı gün içinde alabiliyormuyuz acaba?

Öyle biliyoruz ama. İsterseniz siz öncesinde büroya bir telefon edin.

halitt
30th April 2007, 18:42
İ.Ü YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ SÜLEYMANİYE

Sınava Girecek Değerli Arkadaşlarıma Ve Hocalarıma Başarılar Dilerim...

HakanAlp2
30th April 2007, 18:53
kıbrastayım..sonunda belge geldi:)geçen sınavda gelmemişti.epey uğraştırmıştı yenisini çıkarmak..

beter800
30th April 2007, 20:46
Ben Konya- Bosna Hersek'teyim ve hala giriş belgem gelmedi, tüm site bloklarını dolaştım(belki yalnışlık olmuştur diye) yine yok...

Tamda vize haftası, Ankara'yada gidemiycem, off off...

Merkez hafta sonuda çalışıyormu, bilenler??

alkadrace
30th April 2007, 21:15
Arkadaşlar benim geçen mayıs giriş belgem sınavdan önceki cuma günü geldi ve tanıdığın kişilerin de %90ına gelmemişti.Tabi ben de herkes gibi riske girmeyip perşembe günü Bilken'e gidip paşa paşa (sanırım 8 Ytl ydi) parayı ödemiştim ve giriş karımı almıştım.Kasım sınavında ise 15 gün önceden geldi.Bu sınavda hala gelmedi sanırım bize yine Bilkent OSYM yolu gözüktü:(

MehmetMamger
30th April 2007, 22:25
Ben Konya- Bosna Hersek'teyim ve hala giriş belgem gelmedi, tüm site bloklarını dolaştım(belki yalnışlık olmuştur diye) yine yok...

Tamda vize haftası, Ankara'yada gidemiycem, off off...

Merkez hafta sonuda çalışıyormu, bilenler??

Konya Bosna Hersek? Anlamadım ama artık sınav belgeleri herhangi bir ÖSYM bürosundan veriliyor. Ankara'ya gitmek gerekmiyor.

close
30th April 2007, 22:43
:Mad_anim: bügün itibariyle sınav giriş belgesi istanbula gelmedi.ÖSYM BU İŞİ BECEREMİYOR...

valentine
30th April 2007, 23:55

arkadaşım benim kpds giriş formum geldi.

beter800
1st May 2007, 19:17
Konya Bosna Hersek? Anlamadım ama artık sınav belgeleri herhangi bir ÖSYM bürosundan veriliyor. Ankara'ya gitmek gerekmiyor.

Konya'nın Bosna Hersek Mahallesi:-))

Bu OSYM bürosunu öğrenmem güzel oldu yoksa gelmediği için sınava girmeyecektim(Cumartesi sınavlarım bitiyor)

Çoook teşekkür ederim, iyi günler...

arzuaylin
1st May 2007, 23:26
Hacettepe ünv devlet konservatuarı lise bölümünde sınava giriyorum

Ya ama sınav öncesi moral alt üst oldu. 2006 Kasım dönemi sorularını çözdüm yani bir önceki sınav. Ne kadar kolaymış..Bu sınavın doğal olarak zor olacağını düşündükçe moral bozuluyor.Umarım üds fende olan gibi olmaz :cry:

Berarg
2nd May 2007, 01:31
Berarg Hocam. Buca'ya geldiğinizde Buca Sürücü Kursu Binası'nı geçtikten sonraki ikinci sağa sapın (veya toplu taşıma aracıyla gidecekseniz Buca Sürücü Kursu'ndan sonraki ilk otobüs durağında inin ve sağa sapın). Buca Eğitim Fakültesi'nin İMYO girişini göreceksiniz, zaten çok basit bulursunuz orada. İMYO kapısından girince göreceğiniz ilk binalar İMYO binaları. Hangi blokta gireceğinizi kapıdaki görevliler size tarif edeceklerdir. Selamlar.

Çok teşekkürler Mehmet Hocam.:)

Berarg
2nd May 2007, 01:33
Ohoo ben yazana kadar Mehmet adresi teslim etmiş bile. İşte tam orası benim dediğim yer de zaten...

Sizede ilginiz için teşekkür ediyorum Hakan Hocam :)

PemBeLim
2nd May 2007, 02:11
herkese oncelikle kpds sinavinda basarilar diliyorum.
Benimde sinav giris belgem gelmedi gecen seferki gibi. ancak carsamba osym burosuna gitmeniz bosuna olabilir cunku sistemlerine yuklenmemis oluyor. ben bu sayfada verilen linkteki telefonu arayip cukurova unv. osym burosunun sinav giris belgesini verdigini ogrendim ve bana persembeden once gelmememi soylediler. sizde bence once telefon edin. ucretinde 3ytl oldugunu soylediler.umarim faydasi olur. herkese basarilar umarim istediginizden daha yuksek not alirsiniz.

MehmetMamger
2nd May 2007, 09:01
herkese basarilar umarim istediginizden daha yuksek not alirsiniz.Bilgiler için sağolun. Bu arada temenniniz için de sağolun ama bu teknik olarak mümkün değil. :)

HakanOzbek
2nd May 2007, 09:45
Merhaba hocalarım;
bende DEU MYO da girecegim. Balıkesirden İzmire düşünce dagdan indim şehire olmaz umarım, bi de trafik sorunu olurmu acaba sınav saatlerinde.
Bornovadan bucaya nasıl gidilir ve özel otomobille tahmini ne kadar sürede varıır?
Şimdiden teşekkürler

Bornova'dan giriş yaptıktan sonra sol şeridi hiç bırakmayın (havaalanı istikameti). Yaklaşık 10 dk. gittikten sonra sağ tarafta Buca levhası göreceksiniz. O dönüşü kaçırmayın yeter. Sonra yine dümdüz gidin, cezaevini falan geçtikten sonra Atatürk Heykeli var, oradan sağ tarafa doğru dönün, DEU Eğitim Fakültesi işaretini görünce uygun bir yere parkedin. MYO, o fakültenin içinde. OSS, AOF gibi sınavlarda çok yoğun trafik olur ama KPDS bu açıdan rahat. Bir sıkıntı yaşamazsınız. Başarılar...

Artcı
2nd May 2007, 10:57
kpds sınavında, tüm forum üyeleri arkadaşlara başarılar diler, herkesin emeğinin karşılığını almasını temenni ederim. Bu arada bende A. Ü Yabancı diller yüksek okulunda sınava giriyorum Beşevler deniliyor ama hiç bilmiyorum bilen varsa bana da nasıl gidebileceğimim tarif ederse memnun olurum tşk.

Shakti
2nd May 2007, 11:44
benım kı hala gelmedı....:cry:

hotstepper
2nd May 2007, 12:31
diş hekimliği fakültesinin yanındaki olması lazım. yani sabancı kız yurdunun karşısında.

keynesyengil
2nd May 2007, 18:03
Arkadaşlar pazartesi günü ösym sınav merkezine gittim belgem gelmedi dedim perşembe öğleden sonraya kadar bekleyin dediler salı günü geldi. Gelmeyen arkadaşlar için sınav merkezinden hemen çıkartılabildiğini söylediler.

MehmetMamger
2nd May 2007, 18:33
kpds sınavında, tüm forum üyeleri arkadaşlara başarılar diler, herkesin emeğinin karşılığını almasını temenni ederim. Bu arada bende A. Ü Yabancı diller yüksek okulunda sınava giriyorum Beşevler deniliyor ama hiç bilmiyorum bilen varsa bana da nasıl gidebileceğimim tarif ederse memnun olurum tşk.

Beşevlerse Metro ile gidiliyor olmalı. Ama siz benden daha fazla Ankaralısınızdır.

Shakti
4th May 2007, 09:08
benimki hala gelmedi ama..
bugün gideceğim ösymye inşallah hallolur hemen..

Shakti
4th May 2007, 12:09
Ayrancı lisesinde giriyorum...
osym den çıkarttım panik olmaya hiç gerek yokmuş çok basit bi işlemmiş...

hotstepper
4th May 2007, 12:19
evet kuyruk olmadığında çok kolay. mesela össden önce bu kadar kolay olmayacak:)

Shakti
4th May 2007, 12:32
haklısınız.. şimdi bir sorun daha çıktı..
maltepeden ayrancı lisesine nasıl gidilir :)

beter800
4th May 2007, 18:52
Oley! Sonunda benimde sınav giriş belgem geldi...
(Bugün:-))

MehmetMamger
5th May 2007, 19:42
SINAV GİRİŞ BELGESİ GELMEYENLER yarınsabah saat 08:00 gibi ÖSYM bürolarına başvururlarsa hala belgelerini alabilirler.

yüksel99
25th April 2008, 20:11
benim giriş belgemde gelmedi..2 mayıs cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum acaba çok mu geç kalırım:confused:

toefl
25th April 2008, 20:49
Sınava nerdeyse bir hafta kaldı, ancak giriş belgesi henüz gelmedi. Gerçi OSYM'nin aday işlemleri sayfasına baktığımda daha belgenin henüz çıkartılmadığı görülüyor. Kasım 2007'de giriş belgem sınavdan 3 hafta önce gönderilmişti, şimdi biraz geciktiler. Herhalde hafta içi gelir..:smiley2::smiley2:

calamity
25th April 2008, 20:57
benimki hala gelmedi :( bekliyorum nasıl dilekçe yazıcağımıda bilmiyorum

mkurt
25th April 2008, 20:58
Bana da hala gelmedi. Ne yapmamız gerekiyor?:confused:

yakinemu
25th April 2008, 21:21
Kimsenin gelmedi sanırım arkadaşlar. Danışmayı aradım pazartesiden itibaren gonderilecegini ve site yayınlanacagını soylediler. Umarım dogru cıkar.

Fatih Hoca
26th April 2008, 00:31
Sınav giriş belgesi için sınavdan önceki çarşamba günü akşama kadar gelmezse - ki genelde o gün geliyor- perşembe günü ilgili postaneyi arayıp bilgi almakta fayda var. Gelmişse gider alırsınız. Gelmemişse en yakın OSYM merkezinden çıkarırsınız. Kısaca panik için son iki güne kadar vaktiniz var. Acele etmeyin.

calamity
26th April 2008, 13:37
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D sonunda yaa

toefl
26th April 2008, 13:38
haklısınız.. şimdi bir sorun daha çıktı..
maltepeden ayrancı lisesine nasıl gidilir :)

Ayrancı lisesi yanılmıyorsam Emniyet Genel Md.lüğü ile Ayrancı semt pazarının arasında kalıyor. Maltepe'den buraya gidebilmeniz için;
1. Taksi ile gitmek (En pratik yol)
2. Öncelikle Kızılay'daki Güven Park'a metro ile veya zamanınız varsa yürüyerek gelmek, buradan Dikmen dolmuşlarına binerek, Emniyet'in önünde inmek alternatiflerini düşünebilirsiniz. Yine de "Ayrancı Lisesi" nin tarif ettiğim yerde olup olmadığını sınavdan bir gün önce bir taksi durağına giderek teyit etmek en mantıklısı.. Sınavda şimdiden başarılar dilerim.:smiley7:

Beraat
2nd May 2008, 21:12

beşevlere ANKARAYla gidebilirsiniz..METRO beşevlere gitmez..ancak kızılaydan ANKARAYA aktarma ile gidilebiliyor..başarılar..