Tam Sürüm Bilgini Göster : Beğendiğiniz ve öğrenmek istediğiniz diller
LEE 20 20th April 2007, 15:19 Beğendiğiniz, bildiğiniz ve öğrenmek istediğiniz diller hangileri ?
Ben İngilizce dışında Almanca, İspanyolca Japonca ve Rusça öğrenmek isterdim :)
Dj_YuSuF 20th April 2007, 21:36 İlk olarak İngilizceyi adamakıllı öğrenmek,
Sonra Arapça, Almancayı ve daha sonra da Rusça. Zaten 3 dil bir de Türkçe yeter. Fazlası zarar:)
LEE 20 20th April 2007, 21:57 İlk olarak İngilizceyi adamakıllı öğrenmek,
Sonra Arapça, Almancayı ve daha sonra da Rusça. Zaten 3 dil bir de Türkçe yeter. Fazlası zarar:)
Yok yok, fazlası iyidir Yusuf :p Ne demişler, bir dil bir insan, iki dil iki insan :)
Dj_YuSuF 20th April 2007, 21:58 Bendeki IQ seviyesi ile 4 dil mucize:)
LEE 20 20th April 2007, 22:00 Bendeki IQ seviyesi ile 4 dil mucize:)
Zamanla hepsi olur, birikim isteyen bir durum. :rolleyes:
Bu arada bu Latince çok zor bir dilmiş, bazı yabancı arkadaşlarım bu derste zorlandıklarını ve beğenmediklerini söylüyorlar.
SunRise 20th April 2007, 22:15 inşallah şu ingilizceyi bi halledelim...en başta İTALYANCA..YA bu italyanca bende acayip bi stek uyadırıyor nedense...çok hoşuma gidiyor ya...sözcükleri falan çok hoş geliyor kulağıma...daha sonra rusça ,japonca,latin dilini öğrenmek isterim....
p0mmes_frites 21st April 2007, 00:21 ben de Çince ve Japonca öğrenmeyi çok istiyorum.:corkysm60: Gelecek dönem aksilik çıkmazsa Çince dersi alacağım :rolleyes:
Yahya Hoca 21st April 2007, 00:25 Ben en çok Farsçayı öğrenmek isterdim.Konuşmaları çok hoşuma gidiyor. Aslında gayret etsem öğrenebilirim herhalde. Kürtçeye de yakın.
Ama bu saaten sonra yeni bir dile zaman ayırabilirmiyim, orası şüpheli.
everlasting 21st April 2007, 00:50 ben ispanyolca isterdim
bi ara baya takmıştım,gramerini fln öğrenmeye kalktım kendi başıma da pek sarmadı:Den kendi başına olunca
ve bide japonca isterim,animeye olan ilgimden dolayı
Dj_YuSuF 21st April 2007, 00:51 ben ispanyolca isterdim
bi ara baya takmıştım,gramerini fln öğrenmeye kalktım kendi başıma da pek sarmadı:Den kendi başına olunca
ve bide japonca isterim,animeye olan ilgimden dolayı
Anime nedir? :confused:
MehmetMamger 21st April 2007, 00:54 Anime nedir? :confused:
Manga kastedilmiş olmalı.
Bu arada ben de sağlam bir Arapça, farsça, Japonca ve İspanyolcanın yanı sıra Akkadca, İbranice, Arimce, Kıptice, Kahtani arapçası, Habeşçe ve sair tüm Semitik dilleri öğrenmek isterdim. Çoğu ölü bunların, ki bu işimi kolaylaştırdı.
everlasting 21st April 2007, 00:56 anime japon çizgi filmi
şu hani bi ara popüler olan,büyük gözlü uzun boylu karakterkler barındıran çizgi filmler
everlasting 21st April 2007, 00:57 Manga kastedilmiş olmalı.
Bu arada ben de sağlam bir Arapça, farsça, Japonca ve İspanyolcanın yanı sıra Akkadca, İbranice, Arimce, Kıptice, Kahtani arapçası, Habeşçe ve sair tüm Semitik dilleri öğrenmek isterdim. Çoğu ölü bunların, ki bu işimi kolaylaştırdı.
yok hocam mangayı okumayı sevmiorum
anime seyretmek daha güzel
japonca dublaj ing alt yazılı olanları seyrediorum
Dj_YuSuF 21st April 2007, 00:58 anime japon çizgi filmi
şu hani bi ara popüler olan,büyük gözlü uzun boylu karakterkler barındıran çizgi filmler
Valla uzun zaman oldu çizgi film izlemeyeli. Eskiden Tsubasa falan vardı. Bi onu biliyorum Japon filmi:) Zaten her Japon çizgi filminde büyük gözlü uzun boylu karakterkler vardı sanırım :icon_wave:
everlasting 21st April 2007, 01:02 evet yusuf ondan bahsediorum hepsinde var,gözünde canlasın die demiştim.ama çeşitleri var onlarında ve bana göre sadece 0-6 yaş grubu için geçerli değil ve onu izleyen pek çok yaşça büyük insan var.tanıorum ondan biliorum
neyse konu dağıldı
Dj_YuSuF 21st April 2007, 01:07 İngilizce alt yazılı nereden izliyorsun. Link varsa bende izlerim:)
Ps: Çizgi film izleyen bir çok yetişkin kişi var. Sadece uzun zamandır izlemiyorum dedim ama şu son çıkan Garfield falan (Animasyon Filmler) ilginç gerçekten:)
everlasting 21st April 2007, 01:09 herkes gibi bende youtube dan
sadece hangi tarz anime izlemek istediğine karar ver gerçekten pek çoğunu bulabilirsin
Dj_YuSuF 21st April 2007, 01:12 Birde tarzları mı var. Baya kaışık ya. Neyse youtube giriyor ve anime yazıyorum. Baya çıkar herhalde:) Thanks..
MehmetMamger 21st April 2007, 01:50 İngilizce alt yazılı nereden izliyorsun. Link varsa bende izlerim:)
Ps: Çizgi film izleyen bir çok yetişkin kişi var. Sadece uzun zamandır izlemiyorum dedim ama şu son çıkan Garfield falan (Animasyon Filmler) ilginç gerçekten:)
Ben çizgi filmleri gidip sinemada izleyen bir yetişkinim. Hiç unutmam, Tarzan sinemalara geldiğinde kapıdaki bayan uyarmıştı:
- Beyefendi, 2. salonda Tarzan oynuyor
- Biliyorum
- Ama, yani çizgi film
- Biliyorum ya, Allah Allah...
Dj_YuSuF 21st April 2007, 02:11 Ben çizgi filmleri gidip sinemada izleyen bir yetişkinim. Hiç unutmam, Tarzan sinemalara geldiğinde kapıdaki bayan uyardı:
- Beyefendi, 2. salonda Tarzan oynuyor
- Biliyorum
- Ama, yani çizgi film
- Biliyorum ya, Allah Allah...
Hocam Ninja Kampumbağalar gelmiş. Bende ona gideceğim :icon_tup:
LEE 20 21st April 2007, 03:39 Hocam Ninja Kampumbağalar gelmiş. Bende ona gideceğim :icon_tup:
Madem konu saptı, ben de devam edeyim :p
Shark Tale - Köpekbalığı Hikayesi çok güzel, muhakkak izleyin derim :icon_tup:
http://imagesource.allposters.com:80/images/pic/153/981611~Shark-Tale-Posters.jpg
MehmetMamger 21st April 2007, 03:41 Madem konu saptı, ben de devam edeyim :p
Shark Tale - Köpekbalığı Hikayesi çok güzel, muhakkak izleyin derim :icon_tup:
http://imagesource.allposters.com:80/images/pic/153/981611~Shark-Tale-Posters.jpg
Ama ben zaten 20 kere falan izledim. Sağolsun insan film meraklısı iki çocuğa sahip olunca...
LEE 20 21st April 2007, 03:45 Ama ben zaten 20 kere falan izledim. Sağolsun insan film meraklısı iki çocuğa sahip olunca...
O halde hemen hemen hepsini izleme fırsatı buluyorsunuzdur hocam :)
Animasyon filmler komik olur genelde, Shrek ve bu film beni bayağı sarmıştı. Son olarak ''Corpse Bride''ı izledim.
MehmetMamger 21st April 2007, 03:59 O halde hemen hemen hepsini izleme fırsatı buluyorsunuzdur hocam :)
Animasyon filmler komik olur genelde, Shrek ve bu film beni bayağı sarmıştı. Son olarak ''Corpse Bride''ı izledim.
Sanırım son 10 yılda Türkiyede vizyona girip de benim izlemediğim en fazla 5 çizgi film vardır. Onları da, başıma Allah'tan bir şey gelmezse, izleyeceğimden emin olabilirsin. Sadece DVDleri elime geçmemiştir. :)
LEE 20 21st April 2007, 10:40 Sanırım son 10 yılda Türkiyede vizyona girip de benim izlemediğim en fazla 5 çizgi film vardır. Onları da, başıma Allah'tan bir şey gelmezse, izleyeceğimden emin olabilirsin. Sadece DVDleri elime geçmemiştir. :)
Ne güzel hocam, bu filmler hem kültür açısından hem de eğlence açısından vazgeçilmez şeyler :icon_yeahthat:
dilsiz 10th May 2007, 01:17 ben konuyu izeldikten sonra konuya giriyorum: ingilizce ve arapça... neden mi? ingilizce sanki evrensel bir dil olmuş. arapça da benim aslımın yıllarca kullandığı dil. belki onu öğrenirsem aslımı bir nebze öğrenirim. doğu medeniyeti batı medeniyetinden daha çok muhteşem geliyor bana...
pürnur 10th May 2007, 01:21 birinci öncelik ingilizce tabi...ama latin dillerini de ögrenmek en buyuk istegim.umarım bu isteklerimi gerceklestirebilirim
sertepe 10th May 2007, 05:06 İngilizceyi sağlam öğrenip yanına da bir almanca koymak isterdim açıkcası :)
Metal 10th May 2007, 10:03 bendende bir öneri ; KAYIP BALIK NEMO
season 10th May 2007, 18:13 Bence ilk önce ingilizce gerekli sonra italyanca.Tabi italyanca benim tercihim çünkü çok sempatik geliyor bana.Belki üçüncü olarak almanca olabilir ama pek sevmiyorum...:) :) :)
AnGel 10th May 2007, 18:45 ingilizce ispanyolca italyanca ama italyanca öğrenmek isteyenlere tavsiye öğrenmeden önce bi italyanla konuşup iyi düşünsünler çünkü gerçekten en fazla 1 saat dayanabiliosunuz :)
starsailor 10th May 2007, 18:55 fransızca rusça almanca inşallah ilk 2sini öğreneceğimde 3. ye yaşarmıyım bilemiyorum :D
dilekdemir89 10th May 2007, 21:18 Ya ben oy verirken ingilizceyi işaretlemeyi unuttum:D
İtalyanca' yı istiyorum en çok bundan sonra Japonca ve Rusça geliyo. japoncayla rusçanın alfabesi bile değişik ama olsun dünyada önemli güçler bunlar hele japonlarla yakın gelecekte ilişkilerimiz de yoğunlaşacağından öğrenmenin bana para getireceği görüşündeyim:D
ÖzgürHoca 10th May 2007, 21:54 Viva Español...
|