merhaba yavuzselim ismekte nihal değer hoca çok iyidir üstelik ismek kursları bedavadır.kayıtlar eylülde başlıyor 1. 2. 3 . kur var.
www.ismek.org dan adres ve tel no alabilirsin
Selamlar Arkadaslar,
Ben Istanbul universitesi Arap dili ve edebiyatini kazandim.
Ben Arapcayi cok iyi ogrenmek istiyorum, dolayisiyla Istanbul'da siddetle tavsiye edebileceginiz bir Arapca kursu var mi? Ben Fatih de oturuyorum ama cok iyi bir kurs olacaksa istanbul'un her yeri olur
Bu arada henuz hic arapca bilmiyorum.
Simdiden cok tesekkurler,
merhaba yavuzselim ismekte nihal değer hoca çok iyidir üstelik ismek kursları bedavadır.kayıtlar eylülde başlıyor 1. 2. 3 . kur var.
www.ismek.org dan adres ve tel no alabilirsin
fatihte oturuyorsanız orada çok süper bir kurs tavsiye edebilirim bende orada okuyorum uzun araştırmalarımın sonucunda orayı buldum ve çok memnunum 6 ayda konuşma garantisi veriyorlar
Cok tesekkurler,
Fatihdeki kursun adi nedir? iletisim bilgilerini verebilir misiniz? simiden cok tesekkurler,
Ben İSMEK'in Arapça kursuna gittim. Çokta memnun kaldım.
Kayıt olmak için tarihler...
İSMEK 2010-2011 eğitim dönemi kayıtları 13 Eylül 2010 Pazartesi günü başlıyor. Yeni dönemde 25 ana alanda, 150 branşta ücretsiz sanat ve meslek eğitimi verecek olan İSMEK’ten eğitim almak isteyenlerin kayıt dönemini kaçırmamaları gerekiyor.
yazın ve kışın kurs verdiğini bildiğim Akademi Dil Kursu var İstanbul Fatih'te. tam adresini bilmiyorum ama Fatih'teki Avrupa İslam Üniversitesi'ne yakın diye biliyorum. Arpa Emini Mah. Vatan Cad. Zaviye Sok. No:12/4 Fatih-İstanbul bu okulun adresi. 5-6 arkadaşım buraya katıldı ama okul zamanı sadece konuşmaya yönelik bir programı vardı kursun.şimdi değişmiş olabailir.arkadaşlarım kurstan memnundu
sa arkadaşlar ben de bu yıl istanbul üniversitesi arap dili ve edebiyatını kazandım... bu bölüme şapkalı veya baş örtülü girilebiliyor mu bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim..
teşekkür ederim.. evet gelmedim bende perşembe okuldaydım cuma da gelmeyi gerek duymadım pazartesi zaten gelcem...
fatih de oturup da eşvak hocayı nasıl bilmezsiniz
lisan eğitim ziyanın hemen yan sokağında
Arapça Kurs- Arapça Dil Eğitimi -Arapça Tercüme- Arapça Ders- Arapça Tercüman-Pratik Arapça-Arapça Özel Ders-Arapça Çeviri - Arapça Kurs- Arapça Dil Eğitimi -Arapça Tercüme- Arapça Ders- Arapça Tercüman-Pratik Arapça-Arapça Öz
biraz tuzludur ama oldukça kalitelidir
ben orada okuyorum zaten hala devam ediyorum dediğiniz gibi biraz tuzlu ama son derece güzel eğitimi var
Üzerinden epeyce vakit geçmiş ama ben yine de bir tavsiyede bulunayım kim bilir belki birilerinin işine yarar
İlahiyat 3. sınıf öğrencisi olarak yaklaşık 9 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile çekinerek de olsa başladığım kursumdan son derece memnunum. İyi ki başlamışım. Hocaların %90 ı ana dilinde eğitim veren akademisyenler. Müfredat son derece modern ve uyum sorunu yaşamıyorsunuz. Samimi, güler yüzlü, sıcak ve temiz bir ortam.
adını yazmayı unutmuşum
İstanbul Lisan Akademisi
İstanbul Lisan Akademisi
üstüne tanımam
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)