![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| ALES Forumu ALES Sınavı ALES Sınav Tarihi ALES Sınav Yerleri ALES Sınav Tarihleri ALES sınavları ALES sınavına girişte başvuru gerekli belgeleri ALES sınav salonları |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
İlkbahar Ales Sınav Tarihi 09.05.2010 Pazar. Sınava son 85 Gün.. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| |
|
| |||
| |||
| 2009 ilkbahar sorularını çözdüm, ilk kez ALES denemesi yaptım, tek kelimeynen döküldüm Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız sözel: 64 doğru 10 yanlış Say-1: 7 doğru 1 yanlış Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız sözelciyim, inşaAllah mayıs'a kadar Net minimum 70 olur sözelde |
|
| ||||
| ||||
| Hocam ALLAH yar ve yardımcınız olsun. İşi sıkı tutmak gerekir. Özellikle sözelci arkadaşlar sayısala da ağırlık vermek zorundalar. Denemeler kötü olabilir ama şevkiniz kırılmadan devam edin... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için yasindemir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| 2000 senesinde girmiş ve 55 almıştım. Tabi o zaman LES idi adı ve puanlama 80 üzerindendi, netlerimi tam hatırlamıyorum ama sayısal sorularının yarısını bile göremediğimi hatırlıyorum. Ayrıca LES te sözelden zaman arttırma yoktu ayrı ayrı idi. 10 yıl sonra tekrar girmek biraz heyecan biraz endişe verici de olsa hazırlanmak gerek. 2007 den ve 2009 dan bir iki sınav çözdüm ve şu kanıya vardım. Yıllara ve döneme göre soru ve sınavların ağırlığı değişiyor. Yani birinden çok iyi sonuç alabiliyorken diğerinden dökülebiliyorsunuz ( sayısalcı veya matematikçi değilseniz ) Ayrıca iyi sonuç aldım dediğim de de sınavın süresi 4 saat falan olursa. Sonuçta bilgi bu sınav için bir anahtar ama yüzlerce anahtardan doğru olanını bulmak. İşte mesele bunu istenilen zamana sığdırmak. Herkese kolay gelsin... |
|
| ||||
| ||||
| sınav gününü ezberlemeden "mayıs ayı başlarında" diyerek yolunuza devam edin zira şafak saymak strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |