![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| ALES Forumu ALES Sınavı ALES Sınav Tarihi ALES Sınav Yerleri ALES Sınav Tarihleri ALES sınavları ALES sınavına girişte başvuru gerekli belgeleri ALES sınav salonları |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
arkadaslar, Kasım Ales sözel puanım: 69,491. Bu puan 69.500'den 70e tamamlanır mı? yani basvurularımda kullanabilir miyim, bilen var mı? |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ogulcanım isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için giocan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Değerli arkadaşlar; Sizden bi puan hesabı rica edecektim. sözel: 73 sayısal : 40 kaç alırım acaba ? tesekkurler,saygılar |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için itirazimvar isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| öldüm bittim eridim kaç gündür... lütfen. çok rica ediyorum, bana bir arkadaş şu netlerle kaç alabileceğimi söyleyebilir mi? şimdiden teşekkürler... Sözel: 73d,7y Say1:10d, 5y say2:8d sözel puan türünden 70i geçer miyim acaba?? |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için dilciraif isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Benimde sözleden 73d, 6y sayısal 1: 13d 1y sayısal 2: 4d, 1y hesaplattım az önce sizin netlerinizle 68 civarı diyor benimde aynı ama standart sapmadan dolayı sanırım 70 alırız ikimizde şimdiilk ancak bu kadar söliyebilirim... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için cold_stream06 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| arkadaşalar msj nereye yazacağımı bilemedim bana yardımcı olursanız sevinirim !! ben uşak üniversitesinde işletme okuyorum ve 3. sınıftayım ve yüksek lisan yapmak istiyorum bankacılık bölümüyle ilgili ..ama işletme mezunu biri hangi bölümlerde yüksek lisans yapabiliyorlar !! ayrıca bizim ünicversitede bankacılıkla ilgili yüksek lisans öğrencisi almıyolarmışş hangi üniversiteler bankacılılıklamilgili öğrenci alıyolar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim birde 3.sınıfta da ales sınavına girebiliyor muyuzz ????m |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için culsuzperi isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| 3 sınıftada ales girersin alesin 2 sene gecerlılıgı var unı mezunu olunca butun unıversitelerin sosyal bilimler ensititüsü sitelerine bak orda hangi bölümler acılıyor yazar şartları hakkında da bilgi verirler |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için selcuk_2199 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için es-es26 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| 78 - 82 sözel puanın gelecek diyor. Ayrıntılar için kendin bak. [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için asilonline isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| ben ilk kez katıldım bu sınava sözelden 63 net sayısal 1 den 18 doğru 1 yanlış, sözel 2 den ise 15 doğru 1 yanlışım var sözelden kaç puan gelir yardımcı olursanız sevinirim. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için güven isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
eğer standart sapma ortalama olursa 68.5625 eğer standart sapma yüksek olursa 71.4775 eğer standart sapma düşük olursa 65.6475 |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ersincebeci isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Yeni OSS LYS YGS Sistemi (Sunum) | SeyfiHoca | ÖSS / LYS / YGS Forumu | 14 | 01-02-10 23:47 |
| Yeni KPDS/ÜDS Sistemi! | SeyfiHoca | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 52 | 15-11-09 20:10 |
| Yeni ÖSS Sistemi | umut89 | dilFORUM'la Tanışma | 1 | 26-02-09 01:18 |
| Yeni reklam sistemi | AuRoRaaa | Öneri ve Eleştirileriniz | 4 | 08-07-08 23:02 |
| Yeni Ortaöğretime Geçiş Modeli (Yeni OKS Sistemi) | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 0 | 09-03-07 14:39 |