![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| ALES Forumu ALES ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yine de bu tip çalışmalara verdiğiniz destek için teşekkürler |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için meb82 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ gölge etme başka ihsan istemem |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Miss isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Senden korkulur yani Miss Angel. Dediğim gibi aramızda belkide negatif bir elektriklenmeden doğan bir şeydir ki zaten her defasında altını çiziyorum; ben tecrübe ve 2008 ' deki sınavın ortalamasının yüksek olduğunu düşündüğüm için düşük puanlara tekabül edeceğini tahmin ediyorum. Bu arada sizde artık bir istatistikçi kadar yorum yeteneğine sahip oldunuz tebrikler; yoksa öyle değil miydiniz? ![]()
__________________ "-Ah bi ateş ver cigaramı yakayım." |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için hungomungo isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
valla genel kanattim bence sözülden mantık soruları yapılmamış ve onalrın çok getireceğine inanıyorum o yüzden bence mantık soruları belirleyici olacak sözelden . 75 e 20 net bence 70'ten yüksek almasına yetecek sınır ve bunun üstü yada altı tamamen şans soruların katsayısı filan.
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Miss isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Umarım sürpriz olmaz. Ama korkulan başa gelir; inşaallah gelmez. ![]()
__________________ "-Ah bi ateş ver cigaramı yakayım." |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için hungomungo isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
gelmez gelemz bana güven ! sen geçmeyeceksin ben geçmeyeceğimde kim geçecek yetmişi herkes bizim gibi
|
| |||
| |||
| arkadaslar ıstanbul unıversıtesınde sınıf ogretmenlıgınden yuksek lısans yapabılmek ıcın oncelıkle alesten kac puan almam gerekır.basvuranların aldıgı puanlara gore değişir dıyabılırsınız ama tabıkı kesın olarak deıl tahmını bıselerde soylesenız yeter..tesekkurler |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isyankar28_55 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| senin geçen sene aleste bana özel mesajla yazdığın netleri yazmak istiyorum 60 net sözel ve 25 matematik kasım çok zor bir sınavdı böyle gelmesi bir de nisan ortalaması bulursak sanırım bu sınavda ne gelceğini az ve çok tahmin etmiş oluruz ?
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| Tags |
| ales, puanlama, sistemi, yeni |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Yeni OSS LYS YGS Sistemi (Sunum) | SeyfiHoca | YGS / LYS Forumu | 13 | 01-02-10 22:47 |
| Yeni ÖSS Sistemi | umut89 | dilFORUM'la Tanışma | 1 | 26-02-09 00:18 |
| Yeni reklam sistemi | AuRoRaaa | Öneri ve Eleştirileriniz | 4 | 08-07-08 22:02 |
| YDS yeni sınav sistemi? | canemsure | Üniversite Rehberlik Bölümü | 14 | 17-10-07 20:27 |
| Yeni Ortaöğretime Geçiş Modeli (Yeni OKS Sistemi) | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 0 | 09-03-07 13:39 |