![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Advanced İleri düzey İngilizce öğrenenlerin gramer, kelime, deyim, phrasal verb, reading gibi konularla ilgili merak ettiklerini sorabilecekleri bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
.
__________________ Köklerden, dallara, yapraklara, çiçeklere... |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için Yalçın İzbul isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Hocam cevabımız "That".. Kaptım mı balığı Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız hem ben de izmirdeyim .. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için hangelt isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| that noun clause muydu bu ya ? ordaki is den aklıma geldi. ikinci balıkta benimdir. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Scylla isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Aristotle is known to have announced his belief many times to the effect that, " .............. man is a political animal is pretty obvious." Aristo insanoğlunun politik bir hayvan olduğunun çok açık olduğuna dair olan inancını defalarca açıklamış olmasıyla bilinmektedir. ( man'i burada insanoğlu olarak çevirdim ve önüne hiçbirşey gelmemeli diyorum yani E) Kaptım mı ödülü Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Kerimhan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Scylla isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Bencede that noun clause oluyor. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için eeslem isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| "man is a political animal is pretty obvious." cumle yapisi yanlis degil mi. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için hangelt isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Tabi ki That. Hem de en vurgulusundan Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız şöyle ki; Thaaaaattt (biraz duralım) man is a political animal is pretty obvious. Yalçın hocam, eğitim setinizden aklımda kalmış Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için sacalli isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
a. This b. That c. The d. A e. - - - - - Cevap = d. A Yanılmıyorsam eğer hocamızın artıkıllar (Belirteç) konusunda hatırladığım cümlelerinde "a" nın evrensel geniş zaman anlamları olduğu gibi cümleleri hatırıma geldi . |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için mmteren isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Özür dileyerek, tartışmanın bu noktasında bir tavzihte bulunmak (= açıklama yapmak) zorundayım. Burada sözü edilen "hocamızın" bendeniz olduğu kanısında değilim. Ben, uçarken bile, böylesi evrensel kapsamlı uçsuz-bucaksız yargılar dile getirmekten uzak dururum. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yalçın İzbul isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| ben de e şıkkı hiç bir şey almaz diyorum. arkadaşla da balığı paylaşmayı teklif ediyorum. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için tsandalci isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Yalçın İzbul isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
.
| Aşağıdaki 6 kullanıcı bu güzel mesaj için Yalçın İzbul isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |